Ковельський ансамбль танцю «Барвінок» зайняв перше місце на конкурсі у Болгарії

14 Липня 2018, 11:08
7402

Ансамбль танцю «Барвінок» на міжнародному конкурсі удостоєний медалі за зайняте І місце і звання лауреата.

Про це повідомляють у Ковельській міській раді.

З 9 по 15 червня в місті Варна у Болгарії всьоме відбувся Міжнародний дитячо-юнацький фестиваль-конкурс «Світ, мистецтво і море». У фестивалі брали участь більше сорока танцювальних колективів. Це – діти з Білорусі, Молдови, Росії, Узбекистану,  Болгарії. Україну представляли колективи з Харкова, Хотина, Херсона та наш Ковельський народний художній ансамбль «Барвінок».

Організатори фестивалю добре знають ансамбль «Барвінок», і саме йому довірили відкрити конкурс танцювальною композицією, яку за десять хвилин до відкриття створили хореографи Марія Солоп та Тетяна Гулечко.

За виконання народних танців «Чобітки» та «Полька-тіролька» у другій віковій групі ансамбль танцю «Барвінок» Ковельського Палацу учнівської молоді імені Івана Франка удостоєний медалі за зайняте І місце і звання лауреата.

«Під час конкурсу ми познайомилися з культурою країн-учасниць фестивалю, з різними танцювальними стилями. Приємно було спостерігати, як діти з різних куточків України вболівали за всіх українських учасників», – кажуть батьки учасників ансамблю. 

 


Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024