Ситовичі: відсвяткували День святих апостолів Петра і Павла та День села

14 Липня 2018, 12:00
7706

Жителі села Ситовичі відзначали подвійне свято: День святих апостолів Петра і Павла та День села під назвою «Нині свято нашого народу».

Про це повідомляє відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату Ковельської райдержадміністрації.

12 липня, усією дружньою, великою родиною мешканці села Ситовичі – від найменшого його жителя до найповажнішого, зібрались на гучне та веселе свято – День народження рідного села. Основні святкування відбувалися в центрі села, зокрема, у місцевому будинку культури і розпочалися офіційними виступами гостей свята та концертною програмою. 

Головним організатором свята став староста сіл Ситовичі та Світле Віталій Будь. Віталій Васильович привітав односельчан та побажав усім гарних вражень, позитивних емоцій на весь день та веселого свята.

Голова райдержадміністрації Віктор Козак звернувся до місцевих жителів та гостей такими простими та водночас щирими словами: «У цей святковий день кожен відчуває себе частиною великої родини села Ситовічі, яке славиться людьми - талановитими, щирими, добрими й працелюбними, які створюють його матеріальне й духовне сьогодення та майбутнє. Саме завдяки Вашим старанням, умілим рукам, натхненній праці, не байдужій громадянській позиції село живе і розквітає. Я щиро бажаю усім Вам міцного здоров’я, родинного добробуту, мирного неба, сонячної долі, гарного настрою і веселого свята».

А далі аматори сцени дарували присутнім свої творчі надбання, доробки, позитивні емоції та гарний настрій. Винахідливість, неординарність, майстерність, музичні та співочі таланти продемонструвала місцева молодь. Творчі колективи виконували народні пісні та танці котрі були пронизані любов'ю до рідного села, його жителів різних поколінь, а також розповідали про історію цієї місцини. Цікаву концертну програму учасникам свята також подарував аматорський колектив із села Козлиничі під керівництвом завідувача клубу с. Грив’ятки Миколи Шкоропада.

Потому, учасники свята мали гарну нагоду випробувати свою вдачу під час розіграшу лотереї, спонсорами котрої були ТОВ «Баффало», благодійний фонд «Патріоти Волині» та Поворська сільська рада. Згодом усі бажаючі смакували кулішем та презентованим ТОВ «Баффало» п’ятнадцятикілограмовим тортом.

Фінальним акордом святам стала дискотека, де до пізньої пори грали музики, які не давали спокою ні юним, ні старшим жителям села Ситовичі, танець закружляв усіх. 

 













Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром