У Ковельській колонії відбувся фестиваль «Червона калина»

18 Липня 2018, 15:00
4634

У суботу, 14 липня, у Ковельській виховній колонії відбувся XXVII фестиваль серед засуджених «Червона калина». Лейтмотивом були слова поетеси Ліни Костенко «Коли в людини є народ, тоді вона уже людина».

Про це повідомляє начальник служби у справах дітей виконкому Ковельської міської ради Жанна Вельма.

Відкрив культурно-мистецький захід начальник установи Іван Абрамчук, якому естафету фестивалю і його атрибути передав представник Кременчуцької колонії.

Завідувач клубу Оксана Мизовець спільно з вихованцями та художніми колективами міста підготували програму, в якій поєдналися минуле та сучасне, драма та комедія. Театралізовані постановки історичного роману Ліни Костенко «Маруся Чурай» та «Сповідь», літературно-музичні композиції носили патріотичний характер.

Журі визначило переможців. Дипломи отримали кращі виконавці у номінаціях: «Образотворче та декоративно-прикладне мистецтво», «Хореографічне мистецтво», «Театральне мистецтво» та «Літературна творчість».

На закінчення заходу юнакам були вручені паспорти, картки платників податків, а одному з вихованців пощастило, оскільки він одержав документ про умовно-дострокове звільнення. 

 









Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром