Юні футболісти з Ковельщини гідно захистили честь Волині на Одещині

18 Липня 2018, 13:00
2059

Дві команди з Ковельщини ДЮФК «Тайм» (Ковель) та Люблинецька ДЮСШ прийняли участь в турнірах з футболу, що пройшли на Одещині, біля Чорного моря.

Про це повідомляється на сторінці «Тайм» у Фейсбук.

В змаганнях приймало участь вісім команд.

Наші юнаки (2002-2003 р.н.) на чемпіонаті у місті Южне Одеської області з другого місця вийшли із своєї групи (здобули 2 перемоги та одна поразка) та в півфіналі програли команді «Металіст» з міста Харків, а в грі за третє місце перемогли команду «Чайка» з міста Вишгород Київської області. Чемпіоном стала команда «Металіст», а срібним призером ФК «Одеса».

«Отже у нас бронза і хороше завершення сезону, адже наші юнаки також в цьому сезоні стали чемпіонами Волині в своїй віковій категорії», – йдеться у дописі.

 







 

Юнаки, які молодші (2004-2006 р.н.) з 29 червня по 7 липня приймали участь в турнірі (6 команд) у місті Чорноморськ Одеської області.

Здобувши дві перемоги та двічі зігравши унічию, наші футболісти з Ковеля та Ковельського району, перед останнім ігровим днем були в хорошому стані, адже в останній зустрічі із досить хорошою командою «Мрія» з міста Куп'янськ Харківської області, щоб здобути перемогу на турнірі нам потрібно було перемагати, якби ми зіграли внічию то зайняли би 3 місце, якщо програємо то ставали би четвертими і залишалися без медалей та кубка.

За 10 хвилин до кінця зустрічі команда з Волинської області програвала 0:2, за 2 хвилини до кінця рахунок був 2:2, а на доданій хвилині наша команда забиває третій переможний-чемпіонський гол.

«Вітаємо юнаків Ковельщини із здобуттям золотих медалей. Хочеться окремо подякувати батькам юних футболістів за матеріальну та моральну допомогу. Дякуємо також дітям Ковеля, Люблинця та Ковельського району за хорошу гру», – йдеться у дописі.




1



Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024