Ковельське МТМО отримало реанімобіль від німецьких благодійників

19 Липня 2018, 15:54
6526

Ковельське МТМО отримало реанімаційний автомобіль Mercedes-Benz від німецьких благодійників Мальтійської Служби Допомоги міста Шверте.

Про це повідомляє Сергій Товкач на сторінці «Ковель МТМО» у Фейсбук.

Це вже другий спеціальний автотранспорт такого класу подарований Malteser Schwerte ковельським медикам.

Німецьку делегацію Мальтійської Служби Допомоги в Центральній районній лікарні Ковельського МТМО зустрічали міський голова Олег Кіндер, головний лікар медоб'єднання Олег Самчук, представники майже двохтисячної спільноти ковельских медиків.

Головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук, відзначаючи неоціненну діяльність партнерів Мальтійської Служби Допомоги міста Шверте, поінформував, що презентований реанімобіль всього лиш невелика частина вантажу, зібраного німецькими друзями. Ще один гуманітарний «транш» для потреб МТМО – 24 тони матеріальних цінностей медичного призначення оформлюється на в'їзд до України з Євросоюзу.

Керівник Мальтійської Служби Допомоги міста Шверте Вольфганг Бооз, звертаючись до медиків та керівництва міста від імені «мальтійців» подякував за вручені відзнаки і запевнив ковельчан у подальшому плідному співробітництві в самій найвідповідальнішій сфері людського буття – охороні здоров'я.

 






Коментарі
20 Липня 2018, 07:51
я в шоке дупу лыжым нимцям не дыржава а зимбаба
20 Липня 2018, 14:50
А закінчиться все тим що той автомобіль банально не розмитнять. Простоїть він з пів року-рік і відправлять його назад у Німетчину. Випадки такі в Україні є
21 Липня 2018, 02:01
Дякуєм вам, благодійники, дякуєм! І ще раз дякуєм! Не забуваєте убогих... І від наших злодюг при владі ще раз дякуєм! Завдяки вам вони ще більше вкрадуть . Особисто приїду на відкриття першого виїзду автомобіля! І ще раз дякуєм, пані канцлер і всі великі друзі нашої найчеснішої на світі влади!.
Коментар
19/03/2024 Вівторок
19.03.2024
18.03.2024