У Ковелі невідомий катує собак, – ТСН

23 Липня 2018, 09:03
6067

У Ковелі невідомий катує собак, залишаючи на голові різані рани. Волонтери знайшли одразу кілька псів зі схожими різаними ранами. Ветеринари ледь урятували тварин і припускають: їх травмували ножем або лопатою і, ймовірно, ці злочини - на совісті однієї людини.

Про це йдеться у сюжеті ТСН.

Італієць Джірберто не стримує сліз, коли згадує про стан тварини, яку знайшов на вулиці із розсіченою головою. Вилікуваного собаку відпустили на вулицю лише чотири дні тому і він повернувся знову зі слідами катувань. На голові була нова глибока рана.

В іншому районі міста також знайшли покалічене семимісячне цуценя-безхатько з різаною раною на голові і зламаною лапою. На переконання волонтерыв, собак хтось свідомо калічить.

Ветеринар підтвердив підозри зоозахисників. «Розсічено гострим предметом. Лопатою чи ножем», – розповів ветеринар Юрій Бакай. Собак зі схожими глибокими ранами на голові за останні дні у місті нарахували щонайменше п'ятеро. Катували тварин у різних районах міста. Свідки лиш здалеку бачили біля тварин того самого чоловіка спортивної статури. Його часто можна бачити в парку.

У поліції кажуть: пошуки ускладнює те, що із заявою до них волонтери звернулись лише за кілька тижнів після першого випадку катування тварин. Більше шансів було б затримати ката за гарячими слідами.

«Повідомлення було лише разове за вчорашній день. Але так само з інформації стало відомо, що це відбувається доволі часто. Можливо, навіть систематично», – розповів інспектор поліції Сергій Бадалян.

Зловмиснику загрожує вісім років за ґратами, якщо його знайдуть. Поки він не затриманий – волонтери не випускають урятованих цуциків на вулицю. 

 

Коментарі
23 Липня 2018, 13:19
І після такого ставлення ви хочете, щоб вас тварини не кусали? Вони беззахисніші за людей!!!
23 Липня 2018, 13:48
Гицелів, "дякуючи" нашій владі, не стало, ніхто бездомних собак не відловлює, не стерилізує, не усипляє. Свори голодних псів стали частіше нападати на людей.
23 Липня 2018, 14:39
тендер на утримання місць загального користування виграв Верес. А там є пункт про відлов і подальше утримання бездомних тварин. Запитайте про це у балака. Грошики отримали за рік "невиконаної " роботи, з ким треба поділились і ГУД БАЙ АМЕРИКА, Коли пересадять білодомівську банду?
23 Липня 2018, 18:48
Тут людина померла на переході люди ідуть переступають
23 Липня 2018, 23:09
Якщо переступають, то при житті того заслужила...
24 Липня 2018, 00:53
Животное рожденное во втором поколении на улице принадлежит к особо опасным породы псовых<br/>не имеет страха перед человеком в обьект охоты все чаще попадает человек -чаще всего дети<br/>нация не могущая защитить своих младенцев от фактически диких зверей обречена на депопулизацию<br/>то есть вымирание <br/>Слава Украине
24 Липня 2018, 09:26
Мене ондечки Сорока покусав
26 Липня 2018, 17:22
Захисники собак, заберіть до себе собак-бомжів, пожалійте хоть дітей.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024