Обласна рада підводить свою Ковельську поліклініку до ліквідації

25 Вересня 2018, 11:43
Ковельська поліклініка Волинської обласної ради 6117
Ковельська поліклініка Волинської обласної ради

Сьогодні, 25 вересня, о 14-й годині в овальному залі Волинської обласної ради має розпочатися засідання постійної депутатської комісії з питань бюджету, фінансів та цінової політики, на якій розглянуть звернення щодо подальшого функціонування комунального закладу «Ковельська поліклініка Волинської обласної ради».

Інформуватимуть начальник управління охорони здоров’я обласної державної адміністрації Ігор Ващенюк та директор департаменту фінансів ОДА Ігор Никитюк.

Відомо, що голові обласної ради Ігорю Палиці надійшло колективне звернення від ковельчан з проханням негайно прийняти рішення щодо подальшого функціонування поліклініки, передбачити бюджетні кошти на оплату праці, комунальні платежі та розвиток медичного закладу, в тому числі на ремонт, закупівлю обладнання та медикаментів.

«До цього часу бюджетні кошти виділялися лише на оплату праці та комунальні послуги, що давало можливість закладу лише виживати. Такими діями влади заклад підводять до його ліквідації та закриття з усіма негативними наслідками. Наші багаторазові звернення до керівників області зберегти народне добро (оздоровчий корпус з басейном, бальнеологією та протезним цехом) і поставити його на службу людям (учасникам АТО, дітям-інвалідам і іншим) категоріям хворих, що потребують реабілітації та відновного лікування) не були почуті, а це єдиний варіант зберегти заклад», – йдеться у зверненні.

Його автори заявляють, що у випадку чергового ігнорування вимог будуть змушені вдаватися до радикальних дій.

Свої підписи поставили голова громадської ради при поліклініці, начальник станції Ковель Руслан Александрук, голова ради трудового колективу, хірург Олег Казімиров, виконуючий обов’язки головного лікаря Адам Маковецький, голова ГО «Ветеранів та волонтерів» Леонід Хвещук та голова Всеукраїнської спілки «Побратими України» у місті Ковелі Юрій Ганджала.

Як нещодавно повідомляв Район.Ковель, обласна рада хоче реорганізувати свою ковельську поліклініку, який два роки тому створили на базі поліклінічного відділення колишнього вузлової лікарні станції Ковель, перетворивши його зараз у комунальне некомерційне підприємство облради. Відповідний проект рішення на розгляд сесії Волиньради, яка відбудеться 26 вересня, подав Ігор Палиця.

Коментарі
25 Вересня 2018, 14:52
бандитській владі невигідно щоб у нас була здорова нація. міністр Рева ясно сказав- у нас дуже довгоживучі пенсіонери і це є проблема для України. Всі країни пишаються що у них середній рівень життя сягає за 80. А для жидомасонів це проблема. Тому й нищать лвкарні, поліклініки, проводять геноцидоподібну медичну реформу. нас просто знищують.
25 Вересня 2018, 15:00
палиця більше в англії чим тут.
25 Вересня 2018, 15:19
Це зветься просто - геноцид українського народу купкою жидомасонів, пасторів, бариг, психічно неврівноважених осіб, які дорвалася до влади на хвилі проплаченого державного перевороту в 2014 році.
25 Вересня 2018, 16:01
А московські попи і російськомовні українці? Ви що - забули? Вони ж теж руйнують державу зсередини. Пробачте, забула про угорців, котрі паспорті угорські роздають. Хто там ще?
25 Вересня 2018, 16:55
Геть москальського попа
25 Вересня 2018, 19:35
ще білоруси кордон перекривають. І наша ненька україна невдовзі буде розірвана по шматках і ізольовани від всього світу завдяки жидомасонам. Слава Україні!!!!
25 Вересня 2018, 19:44
Кого там лікують ті пенсіонери відкрийте власні кабінети у місті та лікуйте і побачите скільки заробите грошей а то зробили власну поліклініку хороші лікарі найшли собі місце роботи три пенсіонера на 4 поверхи то хто має утримувати
26 Вересня 2018, 00:01
Правду кажете.Якщо і залишать поліклініку то толку вже не буде.
26 Вересня 2018, 01:17
Там давно немає толку лікарі розійшлися хто куди зміг а пенсіонер Маковецький нехай винайму кімнату в місті та дасть людям за аренду та робить УЗД якщо буде кому
26 Вересня 2018, 02:53
пінюс з веркой-сердючкой в сраці. їх бос олігарх їх кінув і показав в якому місці їх і нас всіх має. а люди які молились на укроп ЛОХІ. не буде олігарх ніколе про людей думати
26 Вересня 2018, 02:53
Начальнику станції Александруку треба було ультиматуми ставити своєму залізничному начальству в 2016 році. Коли залізничну лікарню Укрзалізниця скинула під укіс. Скільки потратили державних грошей на ту поліклініку за 4 роки? Міліони і міліони. Для того аби тримати пару пенсіонерів при роботі?
28 Вересня 2018, 17:56
Я б їх розігнав 20 років тому. Здирники, хабарники, хами і лікарі безтолкові.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024