Олег Кіндер задіює виконком, щоб демонтувати кіоск Галини Артюшенко

10 Жовтня 2018, 10:26
Кіоск 6625
Кіоск

Видання Район.Ковель уже повідомляло про те, що секретар громадської ради при Ковельській міській раді, підприємиця Галина Артюшенко, чий торгівельний кіоск у Ковелі на бульварі Лесі Українки місцева влада хоче демонтувати, звернулася до суду із позовом, у якому просить визнати договір оренди земельної ділянки під кіоском поновленим на той самий строк і на тих самих умовах.

З відповіддю керівництво міста не забарилося. На розгляд виконавчого комітету, засідання якого відбудеться завтра, 11 жовтня, головна архітекторка Людмила Мурай подала проект рішення «Про демонтаж самочинно встановленої споруди».

Згідно документу, демонтувати кіоск хочуть зобов’язати комунальне підприємство «Добробут», яке має скласти кошторис на виконання робіт та забезпечити зберігання споруди.

 


 

Нагадаємо, Галина Артюшенко вважає, що над нею чиниться розправа. Саме вона свого часу ініціювала резонансне розслідування з приводу невчасного подання міським головою Олегом Кіндером декларації про доходи. В результаті свідомої тяганини правоохоронців та затяжного судового процесу Ковельський міськрайонний суд постановив: Кіндер винен, але сплив термін притягнення його до відповідальності.

До речі, минулого місяця голова тимчасової контрольної депутатської комісії Ковельської міської ради Ірина Роїк письмово звернулася до мерії з проханням проінформувати щодо наявності техніки та можливості у комунальної служби, щоб демонтувати скандальний торговий павільйон в центрі міста, до якого має відношення екс-радник міського голови та колишній очільник постійної комісії ради із земельних питань Юрій Конащук.

Директорку МПП «Землемір» Інну Конащук, якій власне й належить ця споруда, офіційно повідомлено про те, що до 28 листопада 2018 року вона має її демонтувати та звільнити орендовану земельну ділянку в дворі багатоповерхових будинків на вулиці Незалежності. Однак підприємиця не поспішає цього робити.

Як письмово повідомив заступник начальника управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства міськвиконкому Сергій Дудка, «в комунальних структурах міста відсутня необхідна техніка для переміщення та майданчику для зберігання МАФу».

Схоже на те, що техніку і місце влада знайшла лише для демонтажу кіоску Галини Артюшенко.

 


 

Коментарі
10 Жовтня 2018, 14:05
А чого ж Мурай, сама визнавши, що павільйон Конащуків встановлено з порушеннями, так не спішила його демонтовувати. як спішить з кіоском Артюшенко ???
10 Жовтня 2018, 14:45
я занесла бабла кому треба, ось мене і не трогають
10 Жовтня 2018, 16:15
ПРАВИЛЬНО КІНДЕР РОБИТЬ. РЕСПЕКТ І УВАЖУХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
10 Жовтня 2018, 16:24
то ж написали в "бумажці", що нема машини для Конащука, а для Артюшенко вже й машина знайшлася
10 Жовтня 2018, 18:00
А що конкретно Кіндер робить правильно
10 Жовтня 2018, 18:46
В місті є вдосталь приміщень і будівель для розміщення об'єктів торгівлі і сфери послуг. Потрібено демонтувати всі мафи, що засмічують своєю присутністю архітектуру міста.
10 Жовтня 2018, 18:56
Кіндер правильно робить коли біля входу у парк та біля готелю "Лісова пісня" своїм розпорядженням дає дозвіл на встановлення в кіосків, а кіоск Артюшенко хоче демонтувати без рішення сесії, яка надала дозвіл на його розміщення і в той час, коли справа перебуває в суді?
10 Жовтня 2018, 19:28
Коли вже ця БЮТівська Мавпа з Кнопихою здохне
10 Жовтня 2018, 21:04
А у конащуковського "Землеміра" договір закінчився на початку червня. А павільйон як стояв так і стоїть. Любомирівна, ау? І майте на увазі що терпіння мешканців прилеглих будинків не безмежне.
10 Жовтня 2018, 22:58
Справедливістю тут і не пахне, бо по конощуківському кіоску є рішення сесії про відмову у продовженні договору оренди, але Кіндер не зобовязує жек щоб демонтував кіоска, не кличе поліцію забезпечувати порядок. Артюшенко стала заложником по конощучкіному кіоску - хочете прибрати кіоск конощучки, то спершу вилетить кіоск артющенко, да незаконно, ну й шо, а шо Кіндер робить законно? Хіба то компетенція виконкому переймати на себе повноваження ради? Ну немає рішення ради про відмову в продовженні договору оренди і якщо артюшенко платить за аренду, продовжує нею користуватись і не получила листа на протязі місяця з дня закінчення договору оренди, то договір автоматично продовжується на той самий термін і не треба судитися.
10 Жовтня 2018, 23:18
' <br/>Є відмова у продовженні договору оренди. Галя не висвітлює такого факту. І робить усіх своїх прихильників дурнями. Ковальський суд відмовив відкрити провадження за її позовом, і в ухвалі про це зазначено. Викликає до себе жаль , щоб &quot;громрада&quot; і її прихильники її пошкодували бідну. Алеж вона не якась особлива, а правозахисник, і закон один для всіх, є рішення влади - виконуйте.
10 Жовтня 2018, 23:59
ніколи не чув щоб артюшенко когось шось просила. або плакалась шоб її шкодували і кіндер не абсолютна влада, бо влада є народ, а всі ті що привладі найманці народу, цікава заковика, є рішеня ради по конощучкіному ларку і мураїха з логвіном не виконують, а по артюшенко рішення ради нема, то кіндер хоче протягти через виконком.
11 Жовтня 2018, 00:03
за двохкомнатну квартіру я вам шо хочете напішу
11 Жовтня 2018, 01:42
Той кіоск як більмо на оці
11 Жовтня 2018, 08:42
Підняти би цю БЮТівську гидоту на вилка
11 Жовтня 2018, 09:08
А що тут чути, читай заголовок статті,яка бідна Галя, бо Кіндер чинить над нею розправу. А питанням благоустрою - уборка сміття і встановлених без дозволу споруд - завжди займався виконком, а не логвінов чи мурац. Рішення по конащуку тоже буде виконувати виконком, тільки вивезти кіоск більшого розміру немає техніки, а менший руками на трактор погрузять і вивезуть. Вся різниця в розмірах.
11 Жовтня 2018, 15:59
Упокой Господи усіх Кноп та їхніх сподвижників
11 Жовтня 2018, 16:18
Кіндер виродок ,глист ходячий домахався до Галинки йму не мером робити а гавновозом в глухих селах !!
11 Жовтня 2018, 16:26
шо плещеш на Кндера. таку суку як Галя треба подальше заперти, шоб не смерділа і людям жизнь не портила
11 Жовтня 2018, 18:19
А чого це конащуки мають на демонтаж павільйона скільки часу? Договір закінчився на початку червня рада його не продовжила, а демонтувати мають аж 28 листопада. Не зрозумів.
12 Жовтня 2018, 00:19
Земельна ділянка мала бути звільнена і повернута актом у такий самий спосіб, як і була отримана в оренду - по закінченню 2-х місячного строку з дня закінчення строку дії договору . А те що написали 28 листопада то помилка Мурай. Але то не має значення, бо далі будуть нараховуватися завдані збитки.
13 Жовтня 2018, 02:30
Дайте того ларка одній з коханок Кіндера!!! Хай там стриже! Кіндер чай буде робити ! Всі на виду!!! Побліже к народу !!!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024