Архів новин за 20 Березня 2018

20:03
У Луцьку в РЦ «Промінь» на 2-му поверсі знаходиться Дитячий розважальний комплекс «Смугастий Носоріг».
19:03
Сьогодні, 20 березня, у Ковельській центральній бібліотеці для дітей школярів ознайомили з роботою патрульних поліцейських та нагадали правила дорожнього руху.
18:03
На екологічній комісії Волинської обласної ради розглянули звернення жителів сіл Кричевичі, Черемошне, Ломачанка Ковельського району та села Стобихівка Камінь-Каширського району.
17:03
Тимчасова контрольна комісія Волинської обласної ради з питань земельних відносин оприлюднила свій звіт і відповідний проект рішення, який підготував голова комісії Володимир Кучер з фракції Радикальної партії Олега Ляшка.
15:03
Ветеранів війни, які отримують щорічну разову грошову допомогу до 5 травня, передбачену законами України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» і «Про жертви нацистських переслідувань», просять терміново звернутися в управління соціального захисту населення для уточнення діючих рахунків у відділеннях банків Ковеля.
14:03
Онкохворій Насті Абрамчук планують зробити трахеостому – вставити спеціальну трубку в горло для поліпшення дихання.Онкохворій Насті Абрамчук планують зробити трахеостому – вставити спеціальну трубку в горло для поліпшення дихання.
12:03
Ковельський міськрайонний суд оголосив рішення у скандальній справі за позовом директора МПП «Землемір» Інни Конащук (на фото – зліва; дружини екс-радника мера міста Юрія Конащука) до депутата Ковельської міської ради з фракції «Солідарність» Ірини Роїк про захист честі, гідності та ділової репутації.
11:03
У Ковелі місцевий мешканець видурив у 23-річної знайомої ноутбук, понад 5 тисяч гривень і викрав у потерпілої кредитну картку.
11:03
Учора, 19 березня, на вулиці в селі Любитів Ковельського району співробітники держлісгоспу зупинили кінну підводу із сумнівною деревиною. Поліцейські встановили особу правопорушника та вилучили викрадену деревину.
10:03
За добу поліцейські Волині вилучили у громадян понад 100 набоїв різного калібру та вибухівку.
10:03
У минулу суботу в залі спортивної школи імені Євгена Кондратовича відбувся турнір з волейболу «Пролісок – 2018» серед команд жінок. В змаганнях брали участь чотири колективи, а саме: «Берегиня» «Педагогічний коледж» ( м. Луцьк), «Ковельчанка», «Реал – Авто» (м. Ковель).
09:03
Ковельською місцевою прокуратурою спільно з УСБУ у рамках досудового розслідування провадження про підроблення документів групою осіб, які незаконно ввозили та легалізовували в Україні сільськогосподарську техніку, а також про одержання неправомірної вигоди службовими особами ГУ Держпродспоживслужби в області за реєстрацію такої техніки, проведено обшуки в обійстях шести мешканців Камінь-Каширщини.
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024