Архів новин за 10 Червня 2020

18:06
«Волиньобленерго» попереджає про планові вимкнення електроенергії у Ковельському районі.
17:06
Прокурори затвердили і скерували до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення низки злочинів 39-річним та 26-річним уродженцями селища Голоби.
17:06
У Люблинці зареєстрували захворювання на коронавірусну інфекцію серед працівників КП «Екокомунсервіс», серед яких і летальний випадок.
17:06
Відтепер допомогу по частковому безробіттю на період карантину можуть отримати  фізичні особи-підприємці, які не мають найманих працівників, але є застрахованими особами, тобто сплачували єдиний соціальний внесок. 
15:06
Нова ініціатива МОЗ має на меті спростити процес отримання медичного висновку, необхідного для допуску до відвідування закладів освіти, оздоровлення та відпочинку
14:06
Новий Музей науки і техніки, який нещодавно відкрили у луцькому КРЦ «Адреналін Сіті», оприлюднив програму заходів на перший місяць літа.
13:06
Ковель прикрашатиме різнобарв'я літніх квітів.
12:06
З метою недопущення загибелі громадян під час відпочинку на водних об’єктах, працівниками Ковельського МРВ УДСНС України у Волинській області постійно проводяться рейди на водоймах району, відпочивальникам роз’яснюються правила поведінки під час відпочинку на воді.
11:06
У Луцькраді звернулися до комісії ТЕБ та НС при Волинській ОДА щодо тимчасового призупинення транспортного сполучення з районами та населеними пунктами, де ситуація з зростанням кількості хворих на коронавірус критична, щоб не допустити масового розповсюдження коронавірусу по території усієї області та серйозного загострення ситуації
11:06
Враховуючи рівень захворюваності на COVID-19 серед мешканців міста, послаблювати карантинні обмеження у Ковелі не можна.
10:06
За даними Волинського обласного лабораторного центру за останню добу на Волині зареєстрували 101 новий випадок захворювання на COVID-19.
06:06
Хмарна погода протримається у Ковелі увесь день. Без опадів.Про це інформує сайт прогнозу погоди «Sinoptik».
25/04/2024 Четвер
25.04.2024