Відгрібають по всіх напрямках

06 Березня 2022, 13:27
В росії закрили доступ до соцмереж і знищили останні  ліберальні медіа 1617
В росії закрили доступ до соцмереж і знищили останні ліберальні медіа

З позитивного за 5 березня.

1. Козломорді відгрібають по всіх напрямках. Великих втрат мокшанє зазнали у Миколаївській, Донецькій, Київській та Харківській областях. В Чернігівській та Сумський орда відгрібає стабільно та боляче. 

2. Після закликів «закрити небо», українці вирішили це зробити самотужки. За день в лєбєдєй з хуйлостану мінус 10 літаків та гелікоптерів. 

3. ЗСУ на сьогодні офіційно нараховує 500 тис бійців. Для порівняння, перед наступом 24 лютого ворог сконцентрував навколо наших кордонів близько 200 тис бійців. Кількість нашої армії зростає щодня. Причому хлопців не відправляють з військкомату одразу в бій, як це роблять діряві. Хлопці проходять вишкіл, тренуються, відпрацьовують знищення ворога, і лише після цього проводять бойові залагодження на полігонах та виходять на позиції. І тут важливий момент - а в мокшів поповнення не відбувається. Тільки винищення. Плюс наші на сьогодні захопили більше техніки противника, аніж було поставлено в наше військо за 8 років!!!

4. хуйлобійці нарешті відчули, шо таке гулять на танках біля кордонів Дніпропетровської області. Наша 25-Ка спалила колону нахєр. 

5. Полонених мокшів вже так багато, що для них будуть створювати спеціальні табори. 

6. Обісцяне від страху подобіє людини на прізвисько Хуйло вчергове вразило своєю неадекватністю. Воно зробило сюжет в порожній залі, де до нього потім криворукий Ернст домалював людей. На відео чітко видно, як Хуйло водить рукою крізь мікрофон, ніби Патрік Свейзі в фільмі Примара. Наш Президент Зеленський потролив сцикуна, та по закінченню брифінгу демонстративно рукою відставив свій мікрофон. 

7. хуйлостан відключать від Visa та Mastercard. 

Читайте детально у матеріалі За російським кораблем: що відбувається в росії через санкції

8. Перемовини перенесли на понеділок. За цей час подивимось, як сьогодні пройдуть мітинги в хуйлостані, які анонсувала їх дрябла опозиція, та скільки ще нємитих задвухсотять наші славетні воїни! 

Вище ніс, бандерівці та наркомани!

Все буде Україна!!!

Детальну хроніку подій читайте в матеріалі Ситуація щодо російського вторгнення в Україну 5 березня

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024