Чому поменшало новин з фронту

13 Березня 2022, 16:52
Війна / Фото ілюстративне БЛОГ 12766
Війна / Фото ілюстративне

Друзі, ви помітили, що поменшало новин з фронту?

Знаєте чому – тут є дві причини. Перша – орки почали активно глушити зв’язок, щоб їх позиції не видавали очевидці та щоб глушити сигнали дронів.

Друга – наші підрозділи перестали ділитися детальною інформацією, щоб ворог не розумів наших тактичних планів.

Навіть мої близькі друзі з різних підрозділів, розповідаючи новини та присилаючи фото чи відео з трофеями просять «не публікувати» та «зберегти для історії».

І це не означає, що нічого не робиться. Навпаки! Стратегія визначена. Оперативні завдання доведені до особового складу. Звичайно, є певні складнощі в координації різних підрозділів. Як без цього. Також трохи напрягає довбоєбізм орків - коли вони отримали певні накази, ми про ці накази дізналися, але ці дебіли поїхали не туди, бо… бо дебіли.

Але в цілому всі знають, що робити і як робити. Десь це виходить краще. Десь гірше. Але виходить! Наші точно працюють на 150% людських можливостей.

Але що робити, коли мало добрих новин? Це психологічно важко і пригнічує.

Поясню! Зараз, як ніколи, нашим захисниками потрібна наша підтримка! На всіх фронтах. Саме погане, що ми можемо робити – це впасти в депресію та втратити волю до спротиву!

Щоб цього не сталося, знайдіть в собі сили, щоб:
  • допомагати волонтерам;
  • допомагати літнім людям, які живуть поряд;
  • подзвонити своїм рідним, спитати про їх здоров’я та морально підбадьорити;
  • займіть свої руки та свою голову самими буденними справами.

Це дуже важливо!

А також важливо знову вийти на роботу в перукарню. Сісти за кермо фури або таксі. Відновити роботу свого ларька з кавою. Прибрати у власному під’їзді та на вулиці. Заплатити комуналку. Зібрати своїх учнів на ЗУМ та провести урок.

ВАЖЛИВО ЗНОВУ ПОЧАТИ ЖИТИ!!! Наші люди це роблять навіть на окупованих територіях!

Будь ласка, дозуйте час, який ви витрачаєте на читання новин. Спочатку кожну годину. Наступного дня кожні півтори години, потім дві години, допоки не вийдете на нормальний графік – новини зранку, та новини ввечері!

ЩЕ РАЗ – ПІДТРИМУЙТЕ ОДНЕ ОДНОГО ТА ПОЧИНАЙТЕ ЖИТИ!!!

Ми сильні!

Ми точно переможемо ворога! В цьому немає жодних сумнівів!!!

Слава Україні!

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024