Як у Колодяжненській ОТГ святкували День громади

12 Вересня 2019, 13:11
14708

У Колодяжному відсвяткували День громади.

Про це повідомляється на сайті Колодяжненської ОТГ.

Свято відбулося 8 вересня. На території місцевої школи з самого ранку розпочався спортивний фестиваль «Територія здоров’я» , під час якого пройшли змагання з міні – футболу, пляжного волейболу, перетягування канату, армреслінгу, дартсу, кидання колоди та гирьового спорту.

Багатолюдно було на кожному майданчику, адже підтримати своїх спортсменів прибуло чимало вболівальників. До спортивних команд з Черемошного, Кричевич, Уховецька, Волошок та Колодяжного залюбки долучилися новачки – аматори, які активно та достойно виступили за своє село.  За підсумками змагань перше загальнокомандне місце вибороли любителі спорту з Уховецька. 

По завершенню, учасники спортивного фестивалю, творчі колективи громади, працівники апарату сільської ради та сілький голова Віталій Кашик, урочистою ходою, на чолі якої учнівська молодь несла прапор громади та синьо – жовті стрічки, рушили до Центру дозвілля, молоді та спорту, на території якого і відбувалися подальші гуляння. Кожен заклад освіти громади підготував і презентував виставку – конкурс «Осінній вернісаж». Перше місце у ньому виборола школа с.Волошки.

Далі, увага присутніх акцентувалася на локації «Картопля – Fest», яку підготували працівники Публічної бібліотеки громади. Гостям свята запропонували цікаву інформацію про картоплю та дегустацію різноманітних картопляних страв, приготовлених з любов’ю старанними господинями. Знайшлося заняття і для діток: ігри та розваги з аніматорами, катання на дитячому поїзді, стрибання на батуті та надувній гірці.

Впродовж свята працювала виїзна торгівля, сувенірна крамничка.

Подяками сільського голови відзначили активних жителів громади, доброчинців, спортсменів, серед нагороджених – імениті спортсмени Андрій Рибачок з Уховецька та Сергій Оксенюк з Черемошного, працьовиті та небайдужі жителі громади, вчителі, підприємці: Іван Смітюх, Геннадій Гадзовський, Юрій Богдан, Альона Романюк, Олександр Титомир, Леонід Лисюк, Михайло Радзивилюк, Юлія Масюк, Віктор Шуляк, Павло Бойко, Роман Самчук, Віктор Хомук.

З вітальними словами виступили запрошені гості: Роман Кульцман та Віктор Козак, Сергій Гарбарук, Клавдія Савчук, Володимир Данилюк, отець Іван Оринчак.

Зазначається, що за сприяння та підтримки меценатів, підприємців, керівників фермерських господарств вдалося організувати для мешканців громади святковий музичний подарунок за участі Волинського державного академічного народного хору. 

Перед розіграшем безпрограшної лотереї всіх присутніх частували смачним українським борщем та кулішем. Святкування завершилося молодіжною дискотекою. 

 

























Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024