«Тиха хода»: у Ковелі крокували, аби привернути увагу до проблем рабства

20 Жовтня 2018, 09:16
«Хода за свободу» 3341
«Хода за свободу»

У рамках відзначення Європейського дня боротьби з торгівлею людьми центральною вулицею Ковеля пройшла «тиха хода» – «Хода за свободу», покликана привернути увагу населення до проблем рабства.

Захід відбувся за участю студентів, учнів та державних соціальних структур. Організаторами заходу є Ковельський міський центр соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, Ковельський медичний коледж, Департамент соціального захисту населення та інші суб’єкти взаємодії з протидії торгівлі людьми, – пише КовельPost.

Подібні акції в Україні організовують уже не перший рік. «Хода за свободу» одночасно пройшла 18 жовтня в усіх обласних центрах України та багатьох інших населених пунктах, що приєдналися до акції.

За словами організаторів, її головна мета полягає у тому, аби нагадати якомога більшій кількості населення про існування такої проблеми як торгівля людьми та рабство у різних його проявах, а також запобігти розповсюдженню цієї проблеми.

Акція відбулась під гаслом: «Будьте обізнані – станьте захищені». Чим більше інформації отримають ковельчани, тим краще будуть захищені. Тому що торгівля людьми включає в себе дуже багато видів експлуатації. Зокрема, це – трудова та сексуальна експлуатація, втягнення у рабство, у злочинну діяльність.

Скористатися порадою чи ні – це вже вибір кожного, але привертати увагу суспільства і попереджати негативні наслідки, які можуть трапитися, варто, - переконані учасники заходу та його організатори.











 

Коментарі
20 Жовтня 2018, 16:04
За всяку двіжухе тільки ЗА аби не йти на навчання. а ніхто не подумав що ота обовязаловка вийти на ходу є те саме рабство? Їх заставили вийти. Так що вже можете на керівників закладів подавати в суд
20 Жовтня 2018, 23:51
Дурдом а не країна.
21 Жовтня 2018, 22:31
Рабів ведуть стадом
21 Жовтня 2018, 22:36
Чого ж ти така глупа як мала дитина?
21 Жовтня 2018, 23:07
бери в обнімку всі документи,що стосуються твоєї творчості і газуй з міськради на 5 передачі поки не загреблася в кримінал,-Вельмі та Гупіку вже нічого не допоможе,-ти Люда глупа попользована курка і своїм глупством наробила більше шкоди нашому народу ніж будь-який відвертий зовнішній агрессор.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024