Як ковельські сеньйори виступили у Польщі

21 Жовтня 2018, 17:00
Як ковельські сеньйори виступили у Польщі 3151
Як ковельські сеньйори виступили у Польщі

Представники соціальних установ міста та вокальна група Університету ІІІ віку на запрошення польських колег з клубу «Злата осінь» з міста Влодави взяли участь в урочистих заходах з нагоди свята – Дня сеньйора.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Дружні стосунки між колективами сусідніх держав тривають вже кілька років, зміцнюються й збагачуються завдяки спільним інтересам та обміну досвідом. Аматори з Ковеля вже неодноразово виступали у Польщі. Їх творчість запам’яталися закордонним друзям своєю неординарністю, особливим колоритом та цікавим репертуаром.

І цього разу зустріч відбулась на високому рівні. Учасники клубу сеньйора «Злата осінь» та слухачі Університету ІІІ віку провели час у спілкуванні та спільних виступах творчих колективів. Кульмінацією заходу стала хореографічна частина, на якій були представлені танці різних жанрів та традицій.

З вітальними словами до учасників дійства звернулися начальник управління соціального захисту населення Софія Сагаль та директор територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Діана Возна. Вони побажали всім подальшого процвітання, взаєморозуміння та підтримки, які так потрібні у житті.

 



Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024