Олег Кіндер та його підлеглі «взялися» за кіоски у центрі Ковеля

23 Жовтня 2018, 12:12
Олег Кіндер та його підлеглі «взялися» за кіоски у центрі Ковеля 5283
Олег Кіндер та його підлеглі «взялися» за кіоски у центрі Ковеля

Два кіоски влада хоче демонтувати «за компанію» із павільйоном дружини екс-радника міського голови.

На розгляд чергової сесії Ковельської міської ради, яка відбудеться 25 жовтня, депутатам пропонується відмовити у поновленні двох договорів оренди землі на новий термін на земельні ділянки, площами 10 та 15 квадратних метрів, у дворі багатоквартирних будинків на вулиці Незалежності.

Мова йде про орендарів, якими є ковельчани Алла Горбач та Іван Лукашик, і ділянки із кадастровими номерами 0710400000:02:001:0022 (тут є торговий кіоск), 0710400000:02:001:0023 (кіоск з ремонту годинників).

У середині вересня орендарі звернулися до міського голови Олега Кіндера із заявами щодо поновлення договору оренди землі, однак начальник відділу земельних ресурсів Вадим Логвінов підготував на сесію проект рішення про відмову, враховуючи висновок відділу містобудування та архітектури, яким керує Людмила Мурай, начебто, в зв’язку із колективними зверненнями мешканців щодо проведення демонтажу тимчасових споруд, які знаходяться у дворі житлових будинків № 55, 57, 61.

Нагадаємо, що в цьому ж дворі знаходиться і скандальний павільйон директорки МПП «Землемір» Інни Конащук, яка є дружиною колишнього консультанта міського голови Юрія Конащука. Їй офіційно повідомлено про те, що до 28 листопада 2018 року вона має демонтувати свою незаконно встановлену споруду та звільнити орендовану земельну ділянку.

«Коли Конащук звернулася за продовженням оренди, то Логвінов написав позитивний проект рішення. Тут звертаються громадяни Горбач і Лукашик, а він їм відразу – готовий проект на відмову. Я запитую Логвінова: «На чому ґрунтується ваша позиція?». Він каже: «Ну то «Землеміру» ж відмовили…». І показує мені лист від мешканців за 2015 рік. А там все стосується тільки павільйону Конащук. Навіть мій підпис є, як мешканки будинку. А за цей рік є скарги від мешканців? Нема нічого! Але, незважаючи ні на що, Логвінов готує проект на відмову», – говорить депутатка Ковельської міської ради з фракції «Солідарність» Ірина Роїк, якій Інна Конащук двічі програла суд.

Представників провладної у Ковелі політичної сили можна зрозуміти: їхній однопартієць по «Батьківщині» Юрій Конащук протягом двох каденцій був головою постійної депутатської комісії міської ради із земельних питань (саме в той час влада влаштувала небачений досі «дерибан» землі), а у серпні цього року він навіть «засвітився» у справі перекладу за 8,3 тис. гривень, коли в акті виконаних робіт розписався за Олега Кіндера.

Постійна депутатська комісія Ковельської міської ради з питань регулювання земельних відносин та містобудування на своєму засіданні у понеділок, 22 жовтня, більшістю голосів вирішила не рекомендувати сесії затверджувати два вищеназвані проекти, авторства Вадима Логвінова, щодо відмови у поновленні договорів оренди землі.

Читайте також: Олег Кіндер задіює виконком, щоб демонтувати кіоск Галини Артюшенко

Коментарі
23 Жовтня 2018, 16:25
Колись Кнопа догрався.Історична реальність
23 Жовтня 2018, 16:26
Коли Мавп здохне
23 Жовтня 2018, 16:35
Хай Мурай конкретно назве тих мешканців, які скаржилася на підприємця Аллу Горбач і коли скаржились.
23 Жовтня 2018, 16:41
Та давно потрібно прибрати такі контейнери, вони жахливі, старі, брудні. Ще б на Володимирській на базарчику теж знесли, а то тільки з них спиртом торгують а багато закинуті взагалі.
23 Жовтня 2018, 16:41
Я вам з самого початку сказала, що якщо мого павільйона в вашому дворі не буде, то і інших також не буде. А ви. дурненькі, борсаєтесь, щось намагаєтесь довести, думаєте, що справедливість є. ГИ-ГИ_ГИ
23 Жовтня 2018, 16:46
Шо там ви всі пілікаєте? Я йому сказав. Того що Конанщук мені сказав що здасть мене якщо я не уберу всіх. А я не хочу щоб він мене здав. Так що я по любому приберу. Можете всі хоть всратися. Я хазяїн, шо хочу те і роблю. Малчать, плєсєнь!
23 Жовтня 2018, 16:46
Артюшенко зареєструвала в господарському суді аж дві заяви https://vl.arbitr.gov.ua/sud5004/gromadyanam/list_auto_cases/
23 Жовтня 2018, 17:12
Якщо так масово взялися за тимчасові споруди, то чого їх так багато розвелося???Вони з'являються як гриби після дощу!!! А саме, біля Вопаку з обох сторін, з кавою по усьому бульвару Лесі Українки, Володимирська базарчик- жах!! На що дивиться керівник архітектурного підрозділу та причетні служби???<br/>Місто перетворюється на щось жахливе.
23 Жовтня 2018, 17:49
А чого Мурай не бачить того базару, який біля центральної аптеки, де з землі продають молоко, сир, сметану. А хоче зігнати тих двох орендарів, бо така забаганка Конащучки. Якщо люди не скаржились на орендарів а наоборот їх підтримують то нехай їм продовжать оренду. Я також підписувала листа щоб Алла торгувала і бачила, що підписів за неїу дуже багато. А МУрай вигоражує Конощуків , бо з конащуком діла рішає.
23 Жовтня 2018, 18:18
Ну було -було, а такого ще не було. Де, в якому законі написано, що оренду одному орендарю не продовжать, бо не продовжили іншому. Якщо ковельським чиновникам так шкода бідну Конащук , то хай вони їй порадять звернутися до суду за захистом свої прав . Воно вже правда потикалась до адмінсуду, але їй дали від воріт поворіт. І як у такої розумної виявились такі недолугі юридичні радники-порадники? І після тупого позову до адмінсуду щось бажання судитись у неї пропало. Видно боїться, що якщо посунеться до суду, то на поверхню вилізе вся та схемка, за якою &quot;Землемір отримав землю. А цього нікому не хочеться, в першу чергу Логвінову. І якщо по правді сказати, ця вовтузня навколо конащучкиної землі в Білому домі всіх реально дістала, і Кіндера, і Мурай, і Логвінова ( це тільки неофітка <br/> Федосючка щиро підтримує конащуків і вірить, що всі їх підтримують). І вони всі сплять і бачать, щоб той їхній павільйон вже скоріше забрали. Але ж відкрито вони цього сказати не можуть, бо Конащуки дуже багато знають. Депутати, шановні, допоможіть чиновникам, продовжіть оренду підприємцям Горбач і Лукашику. Може це нарешті зупинить ту навіжену Конащучку. І в раді нарешті запанує спокій. Бо від &quot;морди ліца&quot; Конащука, який кожного дня треться в раді, вже реально всіх нудить.
23 Жовтня 2018, 18:52
То що виходить, Любомирівна, сфальсифікувала документи
23 Жовтня 2018, 19:31
От подивимось ,як законники,самопоміч проголосує, бо відмовляти законних підстав немає.Підприємці виграють з першого разу .Краще самопомочі не перетворюватись в самонеміч.Мешканці прийдуть і пропильнують.
23 Жовтня 2018, 22:43
Бляяяя. Які ж всі тупі. Я сказав прибрати, значить приберуть. Але й тупі.
24 Жовтня 2018, 00:30
Олеже не пінься і не нервуйся ,хвора не варта цього !!!
24 Жовтня 2018, 01:21
Давно пора прибрати собачі будки.
24 Жовтня 2018, 12:48
А декому додати мізків та совісті
24 Жовтня 2018, 14:58
А хто вирышив, що депутати &quot; лохи&quot; ? Вони не будуть голосувати як вирішила КНОПА&quot; якщо не я. то і ви тут не будете стояти.&quot; Хай хвора Кіндером керує та своїм Кощеєм .Депутати їй поки не по зубам.По крайній мірі більша частина нормальних ,а не роботів депутатів або рабів...
24 Жовтня 2018, 15:14
Не поняв. А що конащучкин кіоск хіба не будуть забирати в кінці листопада. В неї ж оренда вже вроді звкінчилась, по ходу вона ще хоче бути в нашому дворі до закінчення договору у інших підприємцив.
24 Жовтня 2018, 15:15
Не поняв. А що конащучкин кіоск хіба не будуть забирати в кінці листопада. В неї ж оренда вже вроді звкінчилась, по ходу вона ще хоче бути в нашому дворі до закінчення договору у інших підприємцив.
24 Жовтня 2018, 15:42
За те, щоб підприємцю Горбач А. продовжили оренду ми, мешканці прилеглих будинків, спеціально зібрали підписи на її підтримку. Вона проста, скромна людина. А її зробили заручницею проблем з павільйоном &quot;Землеміра&quot; От завтра на сесії ми й побачимо, хто є хто із депутатів. І поіменне голосування збережемо до наступних місцевих виборів. Щоб потім, ті, хто служать на задніх лапках таким як конащуки, а перед виборами будуть розказувати , скільки вони зробили для нас, виборців, нагадати, як вони голосували по питанню продовження оренди підприємцю Горбач.
24 Жовтня 2018, 18:46
Що ,вже економіка настільки піднялася,, працюютьфабрики і заводи , що люди забезпечені, спроможні заплатити за газ , ліки , що можна людей позбавляти робочих місць, ???? Чиновники опамятайтесь , спочатку про людей подумайте.
27 Листопада 2018, 19:53
ХТО наведе порядок серед ЛЖЕФОТОГРАФІВ КОВЕЛЯ ЯКІ НЕ ПЛАТЯТЬ НАЛОГИ БІГАЮТЬ по школах садочках СОТНІ оголошень в ТЦК ІТД.....
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024