Юрій Семенюк

Член виконкому вибачився перед мером Ковеля за свою ініціативу

24 Жовтня 2018, 12:42

Міський голова Олег Кіндер переказав свою розмову з членом виконавчого комітету Юрієм Семенюком.

На колегії Ковельської міської ради сьогодні, 24 жовтня, Олег Кіндер згадав проект рішення щодо демонтажу на бульварі Лесі Українки торгівельного кіоску підприємиці Галини Артюшенко, який розглядався на останньому засіданні виконкому.

«На виконком по знесенню, по Артюшенко, прийшли ті ж самі обличчя, які почали переконувати членів виконкому. Да, і зняли це питання про демонтаж по ініціативі члена виконкому Семенюка, який по моєму дорученню взяв на себе ініціативу з М’якотою вирішити питання: знайти другу земельну ділянку. Чим закінчилось, Людмила Любомирівна? А ну розкажіть…», – мовив Олег Кіндер, звернувшись до головної архітекторки міста.

«Сказали, що не погодили, що в судовому порядку будуть вирішувати», – доповіла Людмила Мурай.

«Через три дні Семенюк прийшов, підняв руки і сказав: «Ні-ні-ні. Я вибачаюся, що це була моя пропозиція. Я вибачаюсь. Я перший буду ініціювати і сам перший буду голосувати, щоб демонтувати той ларьок». От яка позиція!», – зауважив ковельський мер.

Нагадаємо, що на виконкомі 11 жовтня, коли Олег Кіндер хотів поставити проект рішення про демонтаж кіоску на голосування, то слово попросив член виконкому, директор ТОВ «Юкон-Продтрейд» Юрій Семенюк, заявивши, що в даній ситуації потрібно шукати компроміс. Мовляв, він проти того, щоб позбавити Галину Артюшенко підприємницької діяльності, і що для її кіоску треба знайти місце. Інший член виконкому, підприємець Петро М’якота запропонував взагалі зняти це питання з порядку денного, підтримавши думку свого колеги. Обидва цих виступи частина присутніх у залі зустріла схвальними оплесками.

Читайте також: Олег Кіндер та його підлеглі «взялися» за кіоски у центрі Ковеля