На Ковельщині триває Тиждень безпеки життєдіяльності

25 Жовтня 2018, 10:46
На Ковельщині триває Тиждень безпеки життєдіяльності 3618
На Ковельщині триває Тиждень безпеки життєдіяльності

На Ковельщині триває Тиждень безпеки.

Про це повідомляється на сайті ДСНС у Волинській області.

Школярі міста Ковеля, а також Ковельського району, відвідують пожежно-рятувальні частини, де спілкуються з рятувальниками, мають змогу побачити на власні очі пожежно-рятувальну техніку та рятувальне обладнання, переконатися у нелегкій праці пожежних та отримати нові знання з безпеки.  

Працівники Ковельського МРВ УДСНС України спільно із працівниками освіти взяли активну участь у проведенні в дошкільних, загальноосвітніх навчальних закладах «Дня знань правил безпеки життєдіяльності». Так, 24 жовтня у школі №12 міста Ковеля рятувальники провели лекції з учнями 10-11 класів щодо дотримання правил пожежної та техногенної безпеки  в побуті.  У дитсадку №11 міста Ковеля – інструктажі з персоналом  дитячого садка, у ході яких було доведено основні вимоги пожежної безпеки в дошкільних закладах та порядок дій під час виникнення надзвичайних ситуацій.

Також школярі відвідували музей 4-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Ковеля, де  дізналися багато нового та корисного, а також з цікавістю розглядали його експонати.

 



Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром