У Китаї презентують індустріальний парк «Ковель»

27 Жовтня 2018, 12:00
Індустріальний парк «Ковель» 4304
Індустріальний парк «Ковель»

Індустріальний парк «Ковель» презентуватимуть у Китаї.

Про це повідомляється на сайті Волинської ОДА.

Делегація з України на чолі з Першим віце-прем'єр-міністром України – Міністром економічного розвитку і торгівлі Степаном Кубівим вирушає до Китаю, аби вперше із Національним стендом взяти участь у Міжнародній Китайській Імпортній Виставці («China International Import Expo 2018»). Відбудеться ж вона у Шанхаї у період із 5 до 10 листопада цього року.

Серед учасників ділової місії до Китайської Народної Республіки – голова Ковельської районної державної адміністрації Віктор Козак та директор ТОВ «Ковельський хлібокомбінат» Іван Смітюх. Саме вони запрезентують інвестиційну пропозицію Волині – Індустріальний парк «Ковель», аби залучити міжнародні капітальні вкладення для його створення. Відтак, зазначають представники влади району, цей проект має усі шанси стати прикладом успішної реалізації державно-приватного партнерства.

Загалом, 6 листопада 2018 року Україна представлятиме на Національному стенді такі напрямки як: інвестиції, харчова і переробна промисловість, індустріалізація та машинобудування, креативні індустрії, інформаційно-комунікаційні технології (IT та інновації), туризм та освіта тощо.

Для України участь у Міжнародній Китайській Імпортній Виставці («China International Import Expo 2018») є вкрай важливою, позаяк дає можливість показати наші найкращі розробки та досягнення у різних галузях економіки, а також сформувати довіру до українського виробника на одному з найперспективніших світових ринків.

Коментарі
27 Жовтня 2018, 17:48
А при чому там ше те Сміття ?
27 Жовтня 2018, 18:43
Хлібзавод, залізничний порт, Сметюх, Козак, Китай.....Де логіка? Пазл не складається. Я уявляю. Сметюх в Шанхаї представляється китайцям....я директор хлібзаводу, дайте грошей на залізничний порт))). Або Козак, я зам міського голови, дайте гроші на залізничний порт)))). В китайців мозок взірветься)))). Китайці спитають в директора хлібозаводу або міского чиновника, а скільки вагонів зможе пропускати задізничний порт? Що ж ці «специ» скажуть?))) А відрядні знову містяни заплатили?
27 Жовтня 2018, 20:40
Спостерігач з тебе нікудишній. Козак голова райдержадміністрації і до міста не має жодного відношення!
28 Жовтня 2018, 01:43
Тобто про директора хлібзаводу ти не маєш нічого проти). Про те що директор хлібзаводу поїхав китайців вговорювати вкладати в залізничний порт гроші))). А те що Козак не зам а голова району, тоді да, це все міняє))), це ще той спєц в залізничних портах))). Залізничника хоть одного взяли?)))
28 Жовтня 2018, 14:58
Де ти знайшов залізничний порт??? Де йдеться про залізницю????
29 Жовтня 2018, 00:07
Яка делегація такі будуть і китайці . Домовляться про два міши ширпотребу
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024