У Ковелі відбувся чемпіонат міста з настільного тенісу

28 Жовтня 2018, 15:00
3807

Розповіли про останні здобутки юних ковельських тенісистів.

У Луцьку проходила першість області з настільного тенісу за програмою «Волинь спортивна» серед юнаків та дівчат 2004 року народження і молодших,  – повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Успішно виступили на цих змаганнях юні тенісисти з Ковеля. Вихованці тренера Ігоря БівінісаБогдан Здробилко та Михайло Серьожкін вибороли третє місце в парному розряді. Також Богдан Здробилко зайняв 3 місце в особистому виді.

21 жовтня у спортивній школі імені Євгена Кондратовича відбувся відкритий чемпіонат Ковеля з настільного тенісу серед юнаків та дівчат. До нашого міста завітали гості з Любомля, Ковельського та Камінь-Каширського районів. Всього в турнірі взяли участь 37 юних спортсменів, з них 9 – дівчата.

Змагалися у трьох вікових групах. В молодшій – переміг Максим Міліщук з Ковеля, друге і третє місце зайняли тенісисти з села Мощена Ковельського району – Мирослав Оверчук та Дмитро Миронюк.

У середній віковій групі кращим був Тарас Мелешко з Любомля, другим – ковельчанин Михайло Серьожкін, а третім – Олександр Данилюк з Камінь-Каширського району.

Напружена боротьба за призові місця розгорнулася серед юнаків 2004 року народження і старших. П’єдестал підкорили ковельські спортсмени. Переміг Богдан Стасюк, другий результат у Дениса Ясашного, третій – у Богдана Здробилка. Серед дівчат кращою була Катерина Потеруха з села Волошки (Ковельський район), другою – Валерія Коваль з Камінь-Каширщини, а третьою – її подруга Інна Мартинюк.

 




Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром