Маленький Богданчик отримав у подарунок теплий одяг і солодощі

30 Жовтня 2018, 10:17
Щасливий Богданчик 3152
Щасливий Богданчик

Небайдужі волонтери подарували Богданчику теплий одяг.

Про це повідомляється на сторінці директора міського центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Інни Третяк у Фейсбук.

«Коли добро живе у серці! «Це все мені?! Це мені?! Я такий щасливий! ОГО!», – радісно вигукував сьогодні Богданчик, отримуючи неймовірні подарунки. Я не можу описати ту дитячу радість, яку бачила в очах дитини, це щось неймовірне! Енергія, цілий потік дивовижних емоцій, від яких навертаються сльози на очі», – розповідає Інна Третяк у своєму дописі.

Тепла куртка, штанці, кофтина та черевички, а ще ціла коробка конструктора «Лего» та солодощі були вручені хлопчику від чуйних волонтерів – пана Василя, сім'ї пані Світлани Новосьолової та пані Валентини Сачук.

«Тому ми, працівники центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді разом з Богданчиком щиро дякуємо волонтерам – небайдужим людям, в яких добро живе у серці, за допомогу. Нехай Господь повертає у Ваші домівки все сторицею за вашу щедрість та любов до ближніх. Здоров'я міцного Вам та добробуту вашим родинам!», – подякувала Інна Третяк.

Нагадаємо, нещодавно Район.Ковель повідомляв, що небайдужих просять допомогти купити зимовий одяг для маленького ковельчанина.

 




Коментарі
30 Жовтня 2018, 13:24
а куди можна доставити солодощів для малюка?
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024