Депутат міської ради Святослав Степанюк назвав Ковель «Шанхаєм»

31 Жовтня 2018, 11:00
Святослав Степанюк 5756
Святослав Степанюк

Обранець громади розкритикував інфраструктуру міста через відсутність автостоянок, місць для паркування та корки на дорогах. 

На останній сесії Ковельської міської ради депутат з фракції «Батьківщина» Святослав Степанюк згадав висловлені перед ним з мікрофону претензії громадян щодо облаштування дороги до новобудови на вулиці Володимирській, розбудову мікрорайону «Сільмаш».

«І таких претензій буде все більше і більше. Віра Іванівна [секретар ради Віра Федосюк, – ред.] сказала, що є план і стратегія розвитку міста. Що це значить? Та ми всі водії. Поїдьте в місто. Чи ви десь припаркуєтесь?! Нема паркінгів. Чи можна зараз проїхати містом? Та місто «топиться» в корках… Ми, депутати, як влада, маємо розробити цей план, стратегію розвитку інфраструктури міста. Хтось хоче – хтось не хоче. Ті проти доїзду до будинку виступають… Шанхай. Базар, вибачте. Хто як хоче, той так і заїжджає. Той хоче будувати. Інвестор, дякуючи, «зайшов» у місто, його блокують», – сказав Святослав Павлович.

Він навів досвід сусідньої Польщі, де свого часу Сейм прийняв закон про примусовий викуп землі для розбудови інфраструктури та розвитку держави в цілому.

«На підставі цього закону міські ради прийняли схожі законопроекти і кіоски «посипалися», придорожня торгівля «посипалася». Ми нічого не робимо, шановні. Ми – депутати. Ми – влада. Ми нічого не робимо. Ніякої стратегії. Ніякого розширення. Нема парковок. На бульварі Лесі Українки йде розширення дороги до самої автостанції. І знову йде блокада, бо чийсь кіоск стоїть. Да, Артюшенко не задоволена. Да, втратиться робоче місце. Людина втратить якісь доходи. Але, вибачте, ми або будуємо місто, або остаємося в такому самому «шанхаї». Або ми розбудовуємо місто і йдемо вперед, думаємо про перспективу, або залишаємо місто, як сьогодні казала одна заявниця, що місто є один сполошний бардак і смітник. Думайте за розвиток міста і щось нашим дітям лишити, а не запхане місто в корках і без стоянок», – заявив Святослав Степанюк.

Коментарі
31 Жовтня 2018, 13:23
а ще такий самий засраний. як шанхай
31 Жовтня 2018, 15:03
А якого х..... це г....н робить там 10 років??? він не влада?? це не він Шанхай зробив?? Да , це не в смапі дозволи продавати..
31 Жовтня 2018, 15:07
ХАЙ ЗАБЕРЕ З НАШОГО ДВОРА СВО ПОДПОЛЬНЕ КАЗІНО, А ТО ПО НОЧАХ СПАТИ НЕ МОЖНА. МАТЮКАЮТЬСЯ П'ЮТЬ. І ВСЕ НОЧАМИ.
31 Жовтня 2018, 15:14
Падло БЮТівске забери Кнопиного хлівчика з дитячого майданчику
31 Жовтня 2018, 15:20
Скільки ці чорнопикі будуть торгувати на дорозі та проходах гнилою шаурмою з собачатини та різною мішурою .Хто за це отримує девиденти.Чому на привокзалці світяться одні чорні писки...
31 Жовтня 2018, 15:22
У НАС ЗА ВСЕ ПРОПЛАЧЕНО В МІГРАЦІЙНУ МОЛДАВАНУ
31 Жовтня 2018, 18:12
А в тих чорних що продають шаурму прямо на проїзжій частині на привокзалці створюючи постійно авірійні ситуації, всі папери в порядку-може є документи на собаче мясо.Ч И ДОСТАТНЬО ДАТИ Мавпі на лапу...
31 Жовтня 2018, 18:54
Точно, шанхай! А чи це не БЮТоморді все це зробили? Чи це не Кіндер на пару з Мурай, Логвіновим та Канащуком попродавали автозупинки та туалети різним "прилипалам"по типу Нагорника? Чи хтось окрім власника "Класіка" отримав би право розставляти контейнери прямо на тротуарах? Чи може Степанюк забув з ким і як вирішував питання добудови "бутіка" для дружини по вул. Театральній прямо на "червоній лінії"? А хто створив "затор" по вул. Сагайдачного, перед мостом давши можливість побудови цілого ряду будок? І таких прикладів можна навести десятки, ато й сотні....і все це Кіндер та його каманда.
31 Жовтня 2018, 20:13
Гвалт! Караул! Немає парковок. Ніхто не буде сперечатись, що відсутність достатньої кількості паркомісць створює проблеми як для водіїв так і для пішоходів. І ця проблема потребує комплексного підходу, в тому числі і врахування можливості облаштування парковки, коли дається дозвіл на будівництво, реконструкцію, зокрема і на перших поверхах житлових будинків. Але вражає цинізм цього місцевого "олігарха" Степанюка. Значить, якщо своє авто ніде припаркувати - це біда, коли стоїш в корку - це також біда. а коли такі собі "конащуки" хочуть влаштувати шанхай на прибудинковій території - то це нормально. І чого ж такий поборник порядку в місті як Степанюк не проголосував за демонтаж павільойна "Землеміра". А того не проголосував, що такі як Степанюк потребують таких рішал як Конащук.
31 Жовтня 2018, 23:01
"Розумний" Степанюк напевно забув, що саме він зі своїм "подельником" Оксенюком (обидва активні БЮТівці) зробили прибудову до житлового будинку по вул.Театральний. Внаслідок цього, вулицю Театральну вже не розшириш, і всі "корки" на вулиці Театральній будуть на їх совісті. Звичайно, якщо вона (совість) у них є... Аналогічно побудував його кореш Оксенюк по вул.Левицького торговий центр "Брістоль". Тепер вулицю Левицького вже не розшириш. І всі "корки" по вул.Левицького на совісті БЮТівця Оксенюка.
31 Жовтня 2018, 23:06
Мав би вже знати, що стратегія розвитку інфраструктури міста називається ГЕНПЛАН. І за цей генплан Степанюк і компанія голосували тричі !!!!
01 Листопада 2018, 00:27
А ЩО МОЄМУ ТАБОРУ РОБИТИ
01 Листопада 2018, 08:25
Мудак бля. Ти спочатку розберися в своєму гімні. На вашій з Юрою фірмі "волинь-склопласт" люди заробляють вам під...сам мільйони шоб ви могли купити собі авто, побудувати готелі, хати, а ви під..си людей з зарплатой найоб....те. Шанхай бля. Ганд..н ти Славік разом з Юрою. Хватить знущатись з людей.
01 Листопада 2018, 14:29
Слово - не горобець, вилетить - не впіймаєш! Який Кіндер, такі й соратники, геть не думають, що говорять. Отака печалька...
01 Листопада 2018, 15:57
Яка злоба, заздрість, негатив, бажання «жити в лайні» і ніякого стремління до кращого!!! Що вам заздрісники заважає будуватись, розвиватись, робити своє місце комфортним для життя???!! Ви тільки можете обливати жовчю успішних людей, які щось роблять, а не як ви тільки обговорюють і давляться від заздрощів!
01 Листопада 2018, 17:17
Нешановний пане СТепанюк і Вам подібні! Заздрість тут ні до чого. Ви, напевне, по Фрейду, обмовились і замість слова "місто" вжили "місце". І в цьому вся вашу суть: урвати собі більш комфортне місце, нез зважаючи на інших.Приклади, як особисто Ви це робили наведено вище.
01 Листопада 2018, 18:23
А мені вісе мало ніяк не вдавлюся
01 Листопада 2018, 19:55
Люди, що вам заважає рухатися вперед, придумати щось цікаве, щоб приносило прибуток?? От підійдіть пану Степанюку і скажіть це в очі, а не обливаєте з ніг до голови заздрісними словами тут як криси, які тільки можуть що тут обговорювати і все. Будьте позитивними, стреміться до кращого!
01 Листопада 2018, 19:55
Люди, що вам заважає рухатися вперед, придумати щось цікаве, щоб приносило прибуток?? От підійдіть пану Степанюку і скажіть це в очі, а не обливаєте з ніг до голови заздрісними словами тут як криси, які тільки можуть що тут обговорювати і все. Будьте позитивними, стреміться до кращого!
02 Листопада 2018, 17:23
Читаючи коментарі стає страшно поміж яких злих людей живемо, не дай Боже їх допустити до влади
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024