У Ковельській міській раді запровадять електронний документообіг

01 Листопада 2018, 18:00
У Ковельській міській раді запровадять електронний документообіг 4556
У Ковельській міській раді запровадять електронний документообіг

У виконавчих органах Ковельської міської ради запровадять електронний документообіг.

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Розроблена і затверджена відповідна програма, в якій обгрунтовано її доцільність, окреслено заходи з реалізації до 2020 року.

Ковельчани у повсякденному житті все більше віддають перевагу інформаційно-комунікаційним технологіям. Застосовують їх і при скеровуванні звернень до міської ради, виконавчого комітету, у процесі ознайомлення з роботою органів місцевої влади тощо. На часі і впровадження електронного документообігу як одного з ефективних інструментів управління, взаємозв’язку між владою і громадянами, бізнесом, підприємствами й установами.

Аби система запрацювала на належному рівні, вимагає модернізації матеріально-технічна база та програмне забезпечення, що передбачено в документі.

Розробники очікують, що результатом успішного виконання Програми стане підвищення оперативності прийняття управлінських рішень, розширення можливостей використання електронних документів, якісне надання адміністративних і соціальних послуг мешканцям міста, збільшення кількості електронних сервісів та on-line-послуг для громадян, формування єдиного інформаційного середовища «влада – громада».

Коментарі
01 Листопада 2018, 20:36
Влада - громада без Кіндерів та БЮТ
02 Листопада 2018, 11:06
давно пора, ато документообіг як з 19століття...<br/>тільки ж давайте запроваджувати Лінукс та Вільне програмне забезпечення, або і використовувати вільнодоступні сервіси Інтернет (такі як гуглдокс та google sheets) а не купувати за космічні гроші в підставних фірм Віндовс та Майкрософт офіс, щоб попиліти бабло
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39