У Ковелі суд не зміг розглянути справу Катерини Литкіної

03 Листопада 2018, 13:00
Катерина Литкіна 6191
Катерина Литкіна

У Ковелі затягують розгляд судової справи у вбивстві Катерини Литкіної

Про це повідомляє сайт «Радар».

Чергове слухання справи про вбивство Катерини Литкіної мало відбутися 2 листопада о 10-й годині. Однак засідання лише відкрили й закрили, бо не з’явилася представниця інтересів неповнолітнього С. – його мати Вікторія Гуліда.

Напередодні у письмовій заяві вона зажадала, аби суд відклали через її хворобу. Хоча могла написати, що просить слухати справу без неї.

Адвокат обвинуваченого С. – Віктор Шостак теж наполягав на перенесенні розгляду справи.

Наступне судове засідання призначили на 6-8 листопада.

Видання зазначає, що на С. поширюється так званий «закон Савченко», за яким рік перебування у СІЗО йде за два. Тобто для обвинуваченого, який вже третій рік сидить у СІЗО за законом йде шостий рік імовірного покарання.

Нагадаємо, Катя Литкіна з Нововолинська зникла першого серпня 2016 року. Через 10 днів тіло дівчини знайшов її батько. Загибель дівчини сколихнула весь Нововолинськ. У поліції з'явився перший підозрюваний – місцевий житель Назар Статочнюк, але є люди, які впевнені, що за ґрати відправили невинну людину. Сам підозрюваний заперечує свою причетність до вбивства. Натомість батьки вбитої головним підозрюваним вважають двоюрідного брата затриманого Максима Терлецького, який проживає у Словенії, його поліція допитала по Скайпу. 6 лютого 2017 року прокуратурою області закінчено досудове розслідування у цьому кримінальному провадженні. Справу розглядають у Ковельському суді.

Читайте також: Справа Литкіної: суд об'єднав два обвинувачення в одне провадження 

Коментарі
03 Листопада 2018, 21:37
А казали, що вбивцю екстрадували...
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром