Як у Світлому відзначили День села

04 Листопада 2018, 15:00
У Світлому відзначили День села 3381
У Світлому відзначили День села

У селі Світле, що на території Поворської сільської ради об’єднаної територіальної громади відсвяткували День села.

Про це повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Фейсбук.

Свято відзначили 28 жовтня.

У тутешньому клубі організували концертну програму у виконанні місцевих аматорів сцени та талановитих діток. Задушевні пісні, яскраві і теплі номери від найменших мешканців, затишна атмосфера та дружнє спілкування.

Привітати тутешніх жителів із днем їхнього населеного пункту завітав голова районної державної адміністрації Віктор Козак, заступник Поворського сільського голови Михайло Никитюк. Віктор Теодосійович побажав добра й достатку для кожної родини, розвитку для громади. Також голова райдержадміністрації адресував особисті зичення ювілярам, привітав із 60-річчям та заслуженим виходом на пенсію колишнього завідувача клубом із 25-річним стажем Валентина Дерев’янчука.

Після чого на жителів Світлого чекало спілкування під час фуршету, організованого сільською радою спільно із СТзОВ «Баффало». Урочисто розрізали святковий торт і спілкувалися за горнятком гарячого чаю.

«Як не як, але такі заходи потрібні хоча б для того, аби зібратися гуртом, полишити щоденні клопоти, і просто відпочити. Тож саме таким - легким, теплим, позитивним і світлим був день села у Світлому», – йдеться у повідомленні.

 




 

Коментарі
04 Листопада 2018, 23:36
світле батьківщина мого тата і моя теж. кілька раз на рік ми приізжаемо в село щоб провідати могили померлих родичів наглянути на осиротілу хатину позбирати грибів та ягід. користуемося автобусним маршрутом на кузнецовськ . коли повертаемося назад маемо велику незручність чекати тільки стоячи і під сонцем і під дощем. так само чекають і на маневичі . шановні очільники поворськоіі отг поставте хоч якісь лавки щоб люди змогли сісти в очікуванні транспорту . я думаю проблем з деревиною у світлому немае на це я думаю заслужили і ще живі і вже мертві
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024