У Люблинецькій школі мистецтв відбулася посвята в першокласники

04 Листопада 2018, 16:00
У Люблинецькій школі мистецтв відбулася посвята в першокласники 3389
У Люблинецькій школі мистецтв відбулася посвята в першокласники

У Люблинецькій школі мистецтв відбулося традиційне музично-театралізоване дійство «Посвята в першокласники».

Про це повідомляється на сайті Люблинецької громади.

Посвята відбулася 26 жовтня.

Розпочала святкове дійство ведуча Світлана Шкурупій, яка щиро привітала всіх присутніх з чудовим святом. Під звуки фанфар та оплески глядачів на сцені з’являлися незвичайні гості: Водяний (Матвій Матвієнко), Кикимора (Мілана Артюшенко), Фея Музики (Юлія Оленчук), Фея Живопису (Катерина Ткачук), Скрипковий Ключ (Дмитро Ганюк). Ноти, Кольори Веселки, які підготували для учнів-початківців ігри та забави, під час яких діти мали змогу проявити свої музичні здібності та набуті знання з музичної та образотворчої грамоти.

На святі звучали найкращі інструментальні та вокальні твори у виконанні учнів молодших класів: Ореста Гнатюка (флейта), Світлани Книш (скрипка), Дарини Середи (фортепіано), Олександра Марчука та Дениса Буряка (сопілка), Лізи Куденчук (бандура), Юрія Ганюка (акордеон), Кірії Карпук-Сугак (гітара), Дарії Михнюк (саксофон). Окрасою свята став виступ хору школи мистецтв (керівник Наталія Никитюк). 

Не обійшлося і без дебюту. У виконанні усіх першокласників прозвучала пісенька «Про ноти», яку з дітками підготувала викладач Марина Гордієнко.

Приємною несподіванкою для першокласників стали подарунки від педагогічного колективу школи мистецтв, магазинів «До Мажор» (Микола Пірожик) та «Макс Мікс» (Олександр Фалько).

Наприкінці до усіх присутніх звернулася директор школи мистецтв Ольга Денисюк, яка подякувала організатору цього свята Ользі Олексюк та всім викладачам, які долучилися до його підготовки. А також висловила надію, що юні музиканти та художники, які влились в прекрасну творчу родину школи,  будуть примножувати її славні традиції, піднімаючи і надалі її рейтинг, і прославляти своїми успіхами Люблинецьку громаду.

 










 

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024