Для захисника Донецького аеропорту з Ковеля Андрія Луцика знову збирають гроші

04 Листопада 2018, 12:51
Для захисника Донецького аеропорту з Ковеля Андрія Луцика знову збирають гроші 3874
Для захисника Донецького аеропорту з Ковеля Андрія Луцика знову збирають гроші

Ковельський боєць 80-ї бригади Андрій Луцик потребує допомоги.

Про це повідомляється у сюжеті «12 Каналу».

«Попри обморожені руки і ноги – нестримне бажання жити. Волинський боєць 80-ї бригади Андрій Луцик потребує допомоги. Чоловік пішов воювати влітку 2015-го. Отримав травми під час оборони Донецького аеропорту», – йдеться у відео. 

Андрій Луцик лікується вже три роки. За цей час переніс 11 операцій. На лікування уже пішли сотні тисяч гривень. І це ще не кінець. Лише один курс, який він проходить зараз, вартує близько 100 тисяч гривень.

Допомогти Андрію Луцику можна, переказавши гроші на банківську карту його дружини Наталії.

Більше у відео.

 

 

Волонтерка Наталія Попова повідомляє, що боєць наразі перебуває у Луцькому госпіталі інвалідів війни і Андрія провідали діти з місцевого дитсадка.

«Людська підтримка і щира опіка дуже важлива нашим важкопораненим бійцям під час лікування, адже так приємно знати, що ти не байдужий багатьом людям і втрата здоров’я оцінена українцями, яких вони захищали.  Дуже приємно, що днями в Луцький госпіталь інвалідів війни завітали гості з дитячого садочка номер 30 (м.Луцьк). Батьки і дітки провідали нашого Героя війни Андрія Луцика. Тепла розмова і щирі посмішки зіграли втомленого виснажливими крапельницями воїна. Андрій зворушений і вдячний», – йдеться у дописі Наталії Попової у Фейсбук.

Волонтерка зазнає, що кожного року до Дня захисника України в луцькому садочку №30 проводять благодійний ярмарок. Батьки печуть солодке і потім в садочку їх продають. А отримані кошти, спільним рішенням, передають пораненим бійцям АТО. Цього разу вирішили допомогти ковельчанину Андрію Луцику. Батьки передали Герою шість тисяч гривень.

Читайте також: Волонтерка просить допомогти «кіборгу» з Ковеля

 


Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024