Через державну таємницю у Ковелі судили керівника Іваничівського відділення поліції

05 Листопада 2018, 16:09
Через державну таємницю у Ковелі судили керівника Іваничівського відділення поліції 2607
Через державну таємницю у Ковелі судили керівника Іваничівського відділення поліції

У Луцьку СБУ відмовила відділенню поліції у наданні спеціального дозволу до державної таємниці у зв’язку із порушенням законодавства.

Про це повідомляє прес-служба УСБУ у Волинській області.

Співробітники підрозділу охорони державної таємниці спецслужби встановили, що керівник Іваничівського відділення поліції Горохівського відділу поліції обласного управління Національної поліції систематично порушував порядок організації та забезпечення режиму секретності у ввіреному йому підрозділі та не вживав достатніх заходів щодо здійснення контролю та забезпечення стану охорони державної таємниці. За результатами перевірки, проведеної співробітниками спецслужби влітку цього року, був складений та скерований до суду протокол про адміністративне правопорушення.

Ковельський міськрайонний суд Волинської області визнав підполковника поліції винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого п. 6 ч. 1 ст. 212-2  Кодексу України про адміністративні правопорушення та наклав на нього штраф. Волинський апеляційний  суд залишив рішення суду першої інстанції без змін.

У зв’язку з відсутністю умов, необхідних для провадження діяльності пов’язаної з державною таємницею у відділенні поліції, Управління Служби безпеки України у Волинській області відмовило підрозідлу у наданні спеціального дозволу на провадження діяльності пов’язаної з державною таємницею.

Коментарі
07 Листопада 2018, 11:37
Це там, де "керує" Дорохольський? Правильно зробили.
07 Листопада 2018, 13:24
https://kowel.rayon.in.ua/news/91426-pidpolkovnika-politsiyi-z-kovelia-oshtrafuvali-cherez-derzhavnu-taemnitsiu
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024