Чим запам’ятається вболівальникам ЛЧ 2018/19?

06 Листопада 2018, 15:59
Чим запам’ятається вболівальникам ЛЧ 2018/19? 1555
Чим запам’ятається вболівальникам ЛЧ 2018/19?

Ліга Чемпіонів – мабуть, найбільш очікувана подія року для футбольних фанатів. Відомі змагання збирають перед екранами телевізорів глядачів з усіх куточків планети: від Європи до Азії та Африки. Тут нема нічого дивного, адже кожен хоче підтримати улюблену команду.

Яка ж вона, цьогорічна Ліга? Насамперед, динамічна та захоплююча. Тому ми підготували для Вас декілька цікавих фактів про улюблені змагання сезону 18/19. Отже, поїхали:

  • ЛЧ 2018/19 – 64 за історію футболу, та 25-та – у сучасному форматі. Заснований чемпіонат з «легкої руки» відомого спортивного журналіста Габрієля Ано, який вів колонку в газеті «L’Équipe».
  • Цьогорічна Ліга змінила формат. Тепер 4 найсильніших клуби з 4 асоціацій з найвищим рейтингом будуть автоматично потрапляти в груповий етап змагань.
  • Реал Мадрид шокував фанатів поразкою, не змігши забити жодного гола одразу в трьох матчах підряд. Мадридці поступилися московському ЦСКА, Севільї, а також Атлетико. Детальніше про це читайте тут. Схожа «чорна полоса» у Реалу була дуже давно – майже одинадцять років тому. Останні ж три роки команда навпаки була на висоті: перемагала декілька сезонів поспіль та навіть отримала право залишити собі Кубок змагань.
  • Виріс і призовий фонд Ліги. Цього сезону переможці отримають дев’ятнадцять мільйонів євро, а команди, які вийдуть у півфінал – 12 мільйонів замість колишніх семи.

Фінал цьогосезонної Ліги запланований, в свою чергу, на червень 2019-го року. Змагання буде проведено у Мадриді. До речі, продажі квитків стартували вже зараз: деякі вболівальники запасаються ними заздалегідь. Прогнозують, що за декілька місяців ціни на білети суттєво підростуть.

Де можна переглянути матчі?

Ще одна позитивна зміна, якою радує сезон 18/19 – телеперегляд поєдинків ЛЧ можливий з будь-якої точки планети. Завдяки співпраці УЄФА з найбільшими телекомпаніями світу, європейський футбол побачать в Азії, Бразилії, Африці, країнах Океанії. В Україні трансляцією матчів вже традиційно займається телеканал «Футбол 1». З розкладом найближчих показів можна ознайомитись за посиланням. Краще збережіть собі, щоб не пропустити чого-небудь цікавого. У свою чергу, дізнатися, які телеканали транслюють ЛЧ в світі, можна тут: на сайті розміщено вичерпний перелік. Також не забувайте: матчі можна переглядати й в Інтернеті.

Якщо ж Ви не маєте часу переглядати всі матчі, не варто засмучуватися. Деякі спортивні сайти оперативно розміщують найсвіжіші новини, та дозволяють бути в курсі найцікавішого. До прикладу, за посиланням sportarena кожного дня з’являються нові та дуже цікаві матеріали про Лігу Чемпіонів. На сайті регулярно поновлюється інформація й про інші види спорту, тому він буде Вам цікавим, навіть якщо Ви – не футбольній фанат.

Бажаємо перемоги Вашій команді-фавориту!

Коментарі
07 Листопада 2018, 01:15
Kurwa nima gde podiwitis futbol
07 Листопада 2018, 13:35
ахметову та суркісу де дивитись л.ч.та л.є.
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024