У Ковелі відбувся фестиваль авторської пісні і співаної поезії «Оберіг»

06 Листопада 2018, 18:15
У Ковелі відбувся фестиваль авторської пісні і співаної поезії «Оберіг» 2418
У Ковелі відбувся фестиваль авторської пісні і співаної поезії «Оберіг»

Нещодавно ковельчани мали можливість побувати на концерті учасників фестивалю авторської пісні і співаної поезії «ОБЕРІГ- 2018».

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

Традиційно це мистецьке дійство проходить у Луцьку. Цьогоріч організатори провели два виїзних концерти. Один з них — у нашому місті.

У Народному домі «Просвіта» зібралось чимало прихильників творчості сестер Тельнюк, Віктора Погуляя, Володимира Смотрителя, Зиновія Медюха, нашого земляка Миколи Більшевича.

У залі було багато молоді, зокрема, учні військового ліцею імені Героїв Небесної Сотні, прийшли учасники АТО, волонтери.

«Я пишаюсь нашою громадою. Щиро дякую, що ви прийшли і продемонстрували, що  Ковель — це місто, де люблять і шанують українську музику, українську поезію. Як на мене, цей концерт для артистів є дуже непростим, адже вони виконують “живу”  музику для душі і роблять це дуже щиро, без жодного фальшу», – привітав гостей заступник міського голови Ігор Прокопів.

Ігор Ярославович розповів, що міська влада відразу підтримала ініціативу організаторів концерту у Ковелі. Тим більше, що це – благодійний захід і зібрані кошти предаються на потреби 14 ОМБр. Він запросив виконавців і надалі приїжджати та радувати ковельчан прекрасною українською музикою.

 








 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024