У Ковелі — найкращий консультаційний центр ДСНС на Волині

07 Листопада 2018, 15:32
У Ковелі — найкращий консультаційний центр ДСНС 3255
У Ковелі — найкращий консультаційний центр ДСНС

На Волині визначили кращий консультаційний центр ДСНС.

Про це повідомляється на сайті ДСНС у Волинській області.

За результатами проведення огляд-конкурсу, підсумки якого підведені Управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій України у Волинській області,  Ковельський Консультаційний центр посів перше місце у номінації «Кращий Консультаційний центр Волинської області».

Комісія, до складу якої входили і працівники навчально-методичного центру безпеки життєдіяльності Волинської області, розглянула чи дотримані у Центрах рекомендації щодо технічного оснащення, зокрема: забезпечення оргтехнікою, сучасними інформаційними технологіями тощо. Консультаційний центр Ковеля відповідає усім вимогам, тож йому присвоєно перше місце.

Тут комфортні умови для відвідувачів та персоналу, у тому числі для осіб з інвалідністю,  а також забезпечено усім необхідним для надання допомоги з питань діяльності Державної служби з надзвичайних ситуацій та консультацій щодо цивільного захисту населення телефоном або через мережу Інтернет.

Загалом за п’ять років роботи консультаційних центрів фахівці волинських підрозділів ДСНС надали 4,164 консультації населенню. За словами начальника центру забезпечення діяльності УДСНС України у Волинській області Руслана Фтемова, найчастіше громадяни звертаються з питаннями пожежної безпеки, техногенної безпеки, нормативно-технічної роботи та ліцензування. 

 


Коментарі
07 Листопада 2018, 20:09
Молодці! Ви найкращі!
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024