Суд заборонив міській владі проводити демонтаж кіоску Галини Артюшенко

09 Листопада 2018, 15:30
Галина Артюшенко 5855
Галина Артюшенко

Справа про скандальне намагання місцевих чиновників демонтувати споруду розглядається в суді.

Підприємиця та громадська активістка Галина Артюшенко звернулася до Ковельського міськрайонного суду із заявою, в якій просила вжити заходів забезпечення свого позову до міської ради.

Ухвалою суду від 7 листопада Ковельській міськраді та її виконавчому комітету заборонено проводити демонтаж торгівельного кіоску Галини Артюшенко на бульварі Лесі Українки та вчиняти юридичні акти, які змінюють правовий статус спірної земельної ділянки, до набрання судовим рішенням законної сили. Судова ухвала підлягає до негайного виконання.

Незважаючи на це, виконавчий комітет 8 листопада прийняв рішення про демонтаж кіоску.

Нагадаємо, Галина Артюшенко вважає, що над нею чиниться розправа. Саме вона свого часу ініціювала резонансне розслідування з приводу невчасного подання міським головою Олегом Кіндером декларації про доходи. В результаті свідомої тяганини правоохоронців та затяжного судового процесу Ковельський міськрайонний суд постановив: Кіндер винен, але сплив термін притягнення його до відповідальності.

Читайте також: Юлії Тимошенко написали про подвійні стандарти «Батьківщини», яка «рулить» у Ковелі

 



Коментарі
09 Листопада 2018, 17:55
А суддю не хвилює, що той кіоск псує вигляд міста! Хай перенесуть на базар, туди він добре впишеться .
09 Листопада 2018, 18:03
та й ніхто там нічого не купляє
09 Листопада 2018, 18:44
На вашу думку,цей кіоск псує вигляд міста,а інші ,,мафи,, вигляду міста не заважають???<br/>Візьміть,лише базарчик по Володимирській-жах!!!
09 Листопада 2018, 19:04
Не маю на меті когось захищати. Але все ж таки, якщо об'єктивно. Вигляд міста псує виключно цей кіоск? За Вашими міркуваннями необхідно перенести на &quot;базар, туди він добре впишеться&quot;. А ринок (по Вашому &quot;базар&quot;) хіба не територія міста? Ринку не потрібний естетичний зовнішній вигляд? Тому, на мій погляд питання потрібно вирішувати системно і справедливо по відношенню до всіх. Зрештою, перед Богом всі однакові!
09 Листопада 2018, 19:26
Потрібно підходити до того питання системно і зважено - створити відповідну комісію, проаналізувати питання розташування цих халабуд. Там, де вони псують вигляд міста -їх не повинно бути, не зважаючи на те, чиї вони - Артюшенчихи, Демчучки, Кіндера, Костьовята. Місто розвивається, і там, де вони нікому не заважали десять років тому, зараз вони, як більмо в оці , чи геморой в ....
09 Листопада 2018, 19:47
А конащучкин смердючий кіоск не псує вигляд нашого двору? Хай тільки попробують його вчасно не вивезти. У неї договір непродовжений. 27 листопада останній день оренди землі під кіоском. Геть з нашого двору.
09 Листопада 2018, 20:15
а на Ковелі-2-за переіздом &quot;шанхаі&quot; незаважають?!?! Ні пішоходам? ні водіям??
09 Листопада 2018, 20:50
Суд вийшов за межі вимог заявниці? Позов до міської ради. Вимоги до міської ради. А суд вирішив заходи по забезпеченню позову покласти на виконавчий комітет. Який не є стороною спору. Який є абсолютно іншою юридичною особою.
09 Листопада 2018, 21:08
Казали тобі Мавпо не бикуй
09 Листопада 2018, 21:08
Треба ще цьому судді квартиру дати.
09 Листопада 2018, 21:10
Я Б ЗАДЕШЕВО ВСЕ ПОРІШАВ ЯК З БОМБОСХОВИЩЕМ
09 Листопада 2018, 21:12
ОЙ БУДУТЬ ВАС РІШАТИ ХЛОПЦІ ЯК В ЛУЦЬКУ-СЕРЕД БІЛОГО ДНЯ
09 Листопада 2018, 21:37
позивач: Артюшенко Галина Олексіївна, Третя особа: РЖКП № 2 м. Ковель, Третя особа: Виконавчий комітет Ковельської міської ради, відповідач: Ковельська міська рада Волинської області: визнання поновленим договору оренди земельної ділянки
09 Листопада 2018, 22:43
Шо за фігня?!!! Я вже усьо подготовив для ночного дємонтажу, а тут якийсь суд!
09 Листопада 2018, 22:58
АСЛАН, читаючи твій коментар я розумію що ти один із БИКІВ міської ради !!!!!!
09 Листопада 2018, 23:19
Я не знаю що то за кіоск ,але як не крути вони мені не мішають ,що на Володимирській ,що в іншому місті хай люди гроші заробляють.Головна проблема міста .
10 Листопада 2018, 01:50
Згідно ст.26 ЗУ &quot;Про виконавче провадження&quot; при зверненні до виконання виконавчого документа про забезпечення позову сплачується авансовий збір у розмірі мінімальної заробітної плати.
10 Листопада 2018, 08:19
Коли вже Мавпові Жаба Цицьки Дасть
10 Листопада 2018, 14:29
Мені сказали що можна забити хєр на це рішення і знести лрьок. А Артюшенко нехай судиться)))). Так що ларьок я знесу всерівно))). Отак то, плєсєнь))))
10 Листопада 2018, 17:41
Я не сумніваюсь що в Кіндера хватить дурі щоб демонтувати кіоск Артюшенко. Він уже показав на що здатний. Але за невиконання рішення суду ( а в даному випадку субє&quot;ктом владних повноважень) передбачена кримінальна відповідальність. Хоче Кіндер до передвиборчої Юліної агітації добавити ще один резонансний кримінальний штришок - будь-ласка. Вивезти кіоск, не так то просто, бо після судової заборони за найменші пошкодження кіоску, товару та інвентарю, який в ньому знаходиться може обернутися значними матеріальними та й моральними відшкодуваннями. Крім того, наскільки мені відомо Артюшенко офіційно повідомила Кіндера і поліцію про судове рішення та заборону демонтажу кіоска. То ж чи забезпечуватиме поліція невиконання судового рішення Кіндером, бо тепер демонтаж кіоска трактуватиметься як його викрадення. Не раз чув, як Кіндер радить звертатися до суду. Так от, звернення до суду є, заборона знесення торгового кіоску є, чекайте шановні рішення суду, яке ще повинно набрати законної сили. При теперішній гострій нестачі суддів, як в місцевих судах так і в апеляційних, це може трапитися навіть через рік і не виключено що на користь Артюшенко.
10 Листопада 2018, 19:02
Вийду все порешаю
10 Листопада 2018, 19:57
Так не я ж той ларьок буду зносити. Дам лигарям літру спирту і пару гривень, і вони знесуть. А лигарям пофігу всякі там рішення, вони і знати не будуть що є якесь рішення. Так що всьо продумано.
10 Листопада 2018, 21:19
Чого стільки уваги до цього ларка? Нам він не мішає, Я не давав дозволу київстару строїти магазина. Як він без лозволу жильців нашого дома хоче будуватись, то наша прибудинкова територія і ми платимо за її прибирання, нас ніхто не питався. Як Райчук збудує магазина то ми не зможемо виходити на бульвар. Архітекторку це не волнує, чи світом править і крутить бабло, чи бояться що треба буде бабло вертати Раайчуку? кавас свого часу наробив шуму щоб Кіндер вернув хабар, бо наобіцяв і нічого не зробив. райчук дарувати не вміє. той порішає.
10 Листопада 2018, 21:48
Просто кіндер бютоаській підр ,така сволота ще буде по спискам в верховну раду лізти ,і що цікаво ця скотина пролізе !!!!
10 Листопада 2018, 23:56
Да, пролізу. Бабла я з Ковеля намутив. Плєсєнь дозволила. Ну після мене робіть вже шо хочете.
11 Листопада 2018, 17:22
Заборона стосується кіоску,який належить Галині А, але ідентифікаційні дані мафу ( розмір, номер, правовстановлюючі документи на нього, які б свідчили про його приналежність до власника) суд не зазначив, а отже перешкод для демонтажу мафу без ідентифікаційних даних немає.
11 Листопада 2018, 19:18
Значить сєгодня вночі дємонтіруєм! Канащук вже забашляв.
11 Листопада 2018, 23:11
Рішення виконкому про знесення будки Артюшенко суд не скасував, воно залишається в силі. Так, що Артюшенко рано радується.
12 Листопада 2018, 00:53
Рішення виконкому про знесення будки Артюшенко від 8 листопада є незаконне саме по собі ще й через те, що за нього голосували після рішення суду від 7 листопада про заборону зносити кіоска, Семенюк просив зняти питання з розгляду виконкому, а Кіндер знав що справа в суді.
12 Листопада 2018, 12:14
Люди милі!Що ви називаєте ларьком.Та це душогубка.Як там працює та людина?Зайдеш на одну хвилину і вискакуєш як &quot;пробка&quot; тому що там така концентрація всяких випарів і запахів що неможливо дихати.А там і антибіотики і репеленти,і антигельмінтики та інші речовини які шкідливі для людського організму.Схаменіться !Виж бєте себе в груди, що ви за Україну і за українців.а саме з цього починається ваш патріотизм і порядніст.
12 Листопада 2018, 16:17
Ясно як білий день що купка людей які ненавидять Артюшенко Галину через її принципову позицію пишуть всяку нісенитницю про неї і про кіоск. А якщо зайти в любий МАГАЗИН який торгує гуманітаркою чи китайським взуттям отам &quot;концентрація всяких випарів і запахів&quot; і ми що не дихаємо ними чи вони не шкідливі для здоров'я? Виходиш звідти наче курнув якоїсь травкі і нічо, треба штанці чи мешти і знов ідеш, і люди там працюють і вдихають ту гидоту. А кіоск Артюшенко нормальний, не гірший будок біля вопака чи на черемушках.
12 Листопада 2018, 23:53
Сприймати бажане за дійсне -признак хвороби. Читай уважніше мотиви суду:є невиправданим втручатися в компетенцію органів у формі заборони виносити питання на розгляд, зупиняти виконання рішення.у зупинення виконання рішення потреби не має. А це значить - стернічук виконуй, а потім будем в суді розбиратись, якщо суд задовольнити позов.
13 Листопада 2018, 01:37
Мого кіоска ніхто не знесе бо з Г.О. я порішав полюбовно. Г.О. злякалась що її ларка вивезуть на смітник і згодилась на місце мого кіоска свого поставити а я свого розверну дупом до крикунів і все. Г.О. не переживайте стоятиме мій кіоск то стоятиме і ваш.
13 Листопада 2018, 01:37
Мого кіоска ніхто не знесе бо з Г.О. я порішав полюбовно. Г.О. злякалась що її ларка вивезуть на смітник і згодилась на місце мого кіоска свого поставити а я свого розверну дупом до крикунів і все. Г.О. не переживайте стоятиме мій кіоск то стоятиме і ваш.
13 Листопада 2018, 01:37
Мого кіоска ніхто не знесе бо з Г.О. я порішав полюбовно. Г.О. злякалась що її ларка вивезуть на смітник і згодилась на місце мого кіоска свого поставити а я свого розверну дупом до крикунів і все. Г.О. не переживайте стоятиме мій кіоск то стоятиме і ваш.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром