Як у ковельському дитсадку відзначили свято осені

10 Листопада 2018, 18:00
Свято осені у дитсадку №8 4110
Свято осені у дитсадку №8

Традиційно цієї пори у дитсадках міста проходить свято осені.

Цікаво й оригінально провели його й у дитсадку №8 «Казка». Інформацією з цього приводу поділилася завідувач закладу Ірина Леус, – йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Для дітей тематичне святкове дійство – це справжнє море веселощів і необмеженого щастя. Хоча осінь і називають «сумовитою», хто як не діти, найбільше радіють яскравому різнокольоровому листопаду, дарам і щедротам цієї пори року. Свято осені в дитячому садку — це завжди феєрична, сповнена барв і дивовижних персонажів казка. Усі дітки із задоволенням співали пісні, розповідали вірші, прославляючи осінь за її красу та врожаї.

Такі заходи виконують навчально-пізнавальну місію. Адже дозволяють відтворити ознаки осені, закріпити знання про її дари, привернути увагу до краси  рідного краю, виховувати любов до землі, дбайливе ставлення до всього живого, почуття прекрасного.

У сценічних постановках маленькі ковельчани, одягнені у національне вбрання, демонстрували українську гостинність, щедрість та щирість. Вихованці зобразили багатства лісу, поля, саду, як готуються до зими звірята.

 








 

Коментарі
11 Листопада 2018, 10:53
Найкращий садочок!!!!!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром