Великі цифри в платіжці за тепло – є вихід

10 Листопада 2018, 15:19
ЖК «Варшавський» 2595
ЖК «Варшавський»

Рахунок на 365 гривень за кілька днів опалення простої ковельської двохкімнатної квартири в жовтні навіює страх від сум, що будуть в квитанціях за повний «холодний» місяць.

Група будівельних компаній «Новий Вектор» пропонує вам один з варіантів вирішення цієї проблеми. Всі ми з вами знаємо, що вартість комунальних послуг в старих багатоповерхівкахк для більшості жителів Ковеля, лягає дуже великим тягарем, адже кожна сім’я за кілька років в платіжках за тепло втрачає кошти, що дорівнюють вартості однокімнатної квартири в новобудові

Група будівельних компаній «Новий Вектор» пропонує вам один з варіантів вирішення цієї проблеми. Для того, щоб позбавитись старої та дорогої в плані комунальних платежів квартири, ми ідемо на зустріч нашим клієнтам та пропонуємо найнижчі ціни в регіоні та  багато різноманітних програм розтермінування платежів з найнижчими на ринку першими внесками і навіть без першого внеску. Це допоможе покупцю продати своє старе житло, і поступово доплачуючи, стати власником нового.

 


 

В ваших нових квартирах будуть котли для індивідуального опалення. І ви матимете гарячу воду щодня, а не по графіку кілька разів на тиждень. Маючи свій котел, ви зможете повністю контролювати затрати на тепло, регулювати температуру до потрібного вам рівня і не платити кошти за обігрів квартир сусідів та за колосальні тепловтрати на теплотрасах та старих ще радянських котельнях.

Просторі 5-камерні вікна з подвійним склопакетом та енергозберігаючим склом будуть заповнені аргоном. Таке вікно збереже кожну калорію вашого тепла, і ваші кошти будуть потрачені на обігрів вашої квартири, а не зовнішнього середовища.

 

«Дихаючі» фронтальні стіни та перегородки із якісних газоблоків забезпечують комфорт та екологічність будинку. А також слід зауважити, що зовнішня стіна з газоблоку по своїх тепло та звукоізоляційних властивостях прирівнюється до цегляної стіни товщиною 1 метр.

Для отримання більш повної інформації ласкаво просимо вас до нашого центру продаж за адресою:

м. Ковель, вул. Заводська, 23                               

www.new-vector.com.ua  

Телефон: 066-45-00-400

 

Коментарі
10 Листопада 2018, 19:00
Жидомасонам та різним чорним колись виставлять рахунки
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024