Близький соратник Юлії Тимошенко прокоментував поширений допис Олега Кіндера

11 Листопада 2018, 09:55
Іван Крулько 3935
Іван Крулько

Іван Крулько – близький соратник Юлії Тимошенко, член політичної ради ВО «Батьківщина» та однойменної фракції у Верховній Раді України. Його появи на Волині та у Луцьку, як він сам розповідає, доволі часті, оскільки Крулько закріплений за обласною організацією та слідкує за її роботою.

Про це пише «Конкурент».

Під час інтерв'ю нардеп намагався максимально піарити Юлію Володимирівну та проштовхувати «тему» про її ймовірну перемогу у першому раунді президентських виборів. Дещо збивали його ритм запитання про конфлікти в «Батьківщині». В ці моменти його тон ставав різкішим, проте залишався виваженим. У розмові також йшлося про інцидент з Сергієм Притулою.

– Якщо не помиляюсь, сьогоднішній Ваш візит до Луцька не перший. Яка його мета і чи пов’язано це  якось із майбутніми президентськими виборами?

– Я, як народний депутат і заступник голови партії «Батьківщина», закріплений за волинською партійною організацією. Саме тому часто буваю у Луцьку та області.

Цього разу кілька цілей. Перша –  відкриття «Школи політичного успіху» у Луцьку. Це проект нашої «молодіжки», в рамках якого організовуємо лекції з цікавими людьми, депутатами, громадськими діячами, експертами у різних галузях.

Друга – це місцеві вибори, які  відбудуться 23 грудня в 9 об’єднаних територіальних громадах. Звісно, я планую поспілкуватися з партійним активом щодо готовності до них та проблем, які виникають.

Будемо спілкуватися й про стратегію президентської кампанії.  Маємо найкращий кадровий потенціал, який уже завтра готовий взяти владу в свої руки.

– Усі кажуть, що мають найкращий кадровий потенціал.

– Ну то нехай покажуть! Нехай інші кандидати назвуть 5 людей у своїй команді. Більше не потрібно, бо вони і цього не зроблять.

– Нещодавно волинська «Батьківщина» оскандалилася з Сергієм Притулою. Партія вибачилася за інцидент і пообіцяла провести розслідування. Чи відомі вже якісь результати?

– Певно, тут свою роль зіграв людський фактор: хтось перестарався, бо хотів привернути більше уваги.  Насправді, там  не було сказано, що Сергій Притула щось зробив, як представник «Батьківщини», а була  лише констатація  факту, що він волонтер. Це не сподобалося Сергію - і ми вибачилися, на відміну від інших політиків, які ніколи цього не роблять. Я вважаю, що сьогодні цей інцидент вичерпано. А загалом ми попрацюємо над тим, щоб наші активісти були обережними з інформацією, яку  використовують.

– Що ви думаєте про продовження цього скандалу в контексті того, що мер Ковеля, ваш однопартієць Олег Кіндер репостнув образливий допис у бік Притули. Керівництво партії спілкувалося про це з Олегом Олексійовичем? Можливо його якось покарають?

– Це соціальні мережі і це не тема для серйозної журналістської розмови з вами. На паркані пишуть багато чого, але ж ви не все читаєте? Я – ні.

– Ви, як член політради «Батьківщини», мабуть, були ознайомлені зі скандалом у волинській організації партії. Я маю на увазі конфлікт між Василем Столярем та Олегом Кіндером, внаслідок якого 8 членів фракції з Волиньради виключили з партії. У керівництва були наміри відкликати цих депутатів?

– Фракцію «Батьківщини» у Волиньраді розкололи і зробили це, в тому числі, завдяки наявності зовнішніх факторів. Якби у партії були законодавчі можливості відкликати депутатів, які зрадили принципам, з якими вони йшли на вибори під прапорами нашої політичної сили, то ми б це зробили. Оскільки такої змоги нема, то ми зможемо це вирішити лише на наступних виборах, коли формуватимемо наші списки до органів місцевого самоврядування.

Проте, я вважаю, що «Батьківщина» на Волині стала тільки сильнішою. У нас змінилося керівництво в області. Їхня робота мені імпонує.

– Наскільки зараз злагоджено та ефективно працює обласний та місцеві осередки Батьківщини на Волині?

– Робота ведеться. Нам є куди рухатися. Ніколи немає меж досконалості.

– На який рівень підтримки Тимошенко  розраховуєте у Волинській області?

– За соціологічними опитуваннями, Юлія Тимошенко перемагає в усіх областях України, у тому числі на Волині. Наш рейтинг у області – на рівні загальноукраїнського.

– Хто очолить виборчий штаб Тимошенко на Волині?

 – Наразі Валерій Бондарук (очільник обласної організації «Батьківщини») та Андрій Козюра (очільник луцького осередку) відіграють ключову роль у підготовці штабу до виборів.

– Особисто ви кого бачите основним конкурентом Юлії Тимошенко у президентській гонці?

– Діючого Президента України Петра Порошенка. І він бачить її своєю головною опоненткою. Його команда всі сили спрямовує на боротьбу проти Юлії Володимирівни, щоб завадити нам нормально працювати.

 – Хто кращий: Гриценко чи Порошенко? Якщо вони вийдуть у другий тур, за кого віддасте свій голос?

– Це нереально. Бо у другий тур 100% виходить Юлія Тимошенко. Більше того, вона має всі шанси перемогти у першому турі і ми на це налаштовані.

Сьогодні всі опитування дають нам оптимістичні прогнози. А от діючий президент … Це вже питання! Пригадайте, як Ющенко набрав цілих 5 %. Тому, якщо і є інтрига, то лише з виходом Порошенка у 2-й тур президентських виборів.

– Коли була Революція Гідності, то Порошенко також стартував з 1,5% і ніхто не міг уявити, що таке можливо і  що він буде президентом.

– Таке трапляється, коли революцію роблять романтики, а її результатами користуються інші, які мають не романтичні плани. Зараз маємо шанс змінити ситуацію еволюційним шляхом, шляхом виборів.

Коментарі
11 Листопада 2018, 12:22
Кіндера з Кнопами в в мішок для капусти за розкрадання бюджету
11 Листопада 2018, 13:55
Бандерлоги і жидомасони ні в якому разі не повинні пройти ні в верховну раді ні в президентські коридори. Вони зжерли україну.
11 Листопада 2018, 14:21
І його ніхто нікуда не послав? Це ж кончені ублюдки! В них нічого святого нема, тільки гроші.
11 Листопада 2018, 18:17
Всі соратники у цієї жидомасонки такі як Мавп
11 Листопада 2018, 18:20
Та вони усі вийшли із жидомасонів тільки поганяйлова поміняли...
11 Листопада 2018, 20:16
Прийдешні можливо на виборах жидомасони від Юльки думають що вони хитріші
11 Листопада 2018, 23:49
Юлька з Медведчуком - самі запеклі внутрішні вороги України!!!
12 Листопада 2018, 14:57
А цікаво, чи знає Крулько про продедєлкі бютоголового Конащука в Ковелі. Історія з конащучкиним кіоском в Ковелі по Незалежності, 61 це анти реклама для Юльки.
12 Листопада 2018, 17:45
Але Юлька сучара
12 Листопада 2018, 17:46
Всі вони падлючі жидомасони
12 Листопада 2018, 20:51
Хто служить путіпрастітутци з часом стає таким само.
13 Листопада 2018, 00:50
Що ми спостерігаємо сьогодні навколо нас у світі? Основні загальнолюдські цінності, такі як: любов до ближнього, взаємодопомога, побожність, моральність, любов до рідної землі, рідного народу давно вже перестали бути визначальними орієнтирами в житті людей. Їх замінили такі “цінності”: безмежне грошолюбство, жорстокий кар’єризм, розпуста, сексуальні збочення, алкоголізм, наркоманія, розгул злочинності, абсолютна байдужість людей до всього що безпосередньо не стосується їхнього добробуту, спокою, інтернаціоналізм, космополітизм, зневага до національних традицій, рідної культури, яку замінили примітивна попса, одноманітна електронщина, дешеві слізливі мильні опери, жорстокі бойовики, паскудні комедії, отупляюча фантастика, порнографія. Саме такі жанри переважають в сучасній культурі. Варто також сказати про тотальну глобалізацію всіх сфер нашого життя. Особливо згубно на свідомість людей впливає всюдисуща реклама. Ми не думаємо і не приймаємо рішень самостійно. Реклама вчить нас як жити і що купувати, де відпочивати і за кого голосувати і т.д. <br/><br/>На зміну принципам расової і національної чистоти приходить шалена пропаганда міжрасових і міжнаціональних шлюбів, яка обґрунтовується брехливими, псевдонауковими теоріями. Всім же противникам цього ганебного явища пришиваються ярлики расистів, нацистів, шовіністів. <br/><br/>На зміну православному християнству приходить так зване „неохристиянство” з безліччю сект і церков, особливо небезпечною є тоталітарна секта „Свідків Єгови”, яка заманює людей у свої ряди. <br/><br/>Чому відбувається все це ? Хто зацікавлений в такому стані речей у світі? <br/><br/>Відповідь на це запитання одна: жидомасони. <br/><br/>Хто вони? Що вони? Яка Їх мета? <br/><br/>Жидомасони – це надзвичайно потужна організація. Члени масонських лож і жидівських організацій володіють найбільшими корпораціями, компаніями, заводами, фабриками, банками, засобами масової інформації (телебачення, радіо, газети, журнали, Інтернет), вони очолюють міжнародні фонди, організації, займають посади в урядах багатьох держав. <br/><br/>Отже, жидомасони мають величезний економічний, політичний, інформаційний вплив на життя у всьому світі. <br/><br/>Жидомасони пропагують і всіляко підтримують ті псевдоцінності, перелічені вище, прикриваючись „лібералізмом” і „сучасним сприйняттям світу”. З якою метою вони це роблять? Їхньою метою є перетворення всіх людей у світі, крім жидів, у тупу, примітивну отару „споживачів”.
13 Листопада 2018, 00:56
Голосуємо за жидомасонку Юльку
13 Листопада 2018, 01:04
Окремо слід згадати про місце України в цих подіях. Жидомасони найбільше не хочуть бачити Україну дійсно незалежною і могутньою державою. Адже Україна – одна з найдавніших і найкультурніших країн у світі. Україна має давні традиції і український народ є одним з найбільш моральних і побожних народів у світі. Ось чому руйнування України і знищення української нації є одним з першочергових завдань жидомасонів. Жидомасони ведуть атаку на Україну і українців з двох сторін: зі сходу (з Московщини) і з заходу (США і ЄС). З одного боку нас намагаються повністю русифікувати і переконати, що українців немає, а є малороси, хохли, з іншого боку нам активно нав’язується західний спосіб життя і мислення. <br/><br/>Тому, нам треба міцно триматись власної крові, рідної мови, культури, традицій, віри, щоб не розчинитись у величезному безликому морі „дітей Апокаліпсису”. <br/><br/>БОГ І УКРАЇНА - З ЦИМ ПЕРЕМОЖЕМО!
13 Листопада 2018, 05:54
Бют чітальшчікі на заборах кончіти
13 Листопада 2018, 16:57
Кого куплять,а кого знищать.От і вся політика поцріотів юльки і компанії.
25 Листопада 2018, 00:08
Ну Кіндер і лох як він вобще став мером кретин
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024