Працівникам культури та майстрам народного мистецтва у Ковелі вручили Почесні грамоти

11 Листопада 2018, 10:52
Урочистий захід до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва 6811
Урочистий захід до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва

У Центральній районній бібліотеці відбувся урочистий захід до Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва «Іскри творчості запалюють серця».

Про це повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Фейсбук.

Урочистості відбулися 8 листопада.

Звертаючись до учасників свята, перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман зазначив, що працівники культосвітніх закладів повсякденно дарують людям радість, наповнюють їхні душі надією і світлим почуттям.

«Завдяки вашій плідній праці та силі духу професійна культура рясно родить вагомими духовними здобутками. Ви гідно презентуєте самобутнє мистецтво нашого району не тільки в області, а й за її межами», – зазначив Роман Ярославович.

Кращим культпрацівникам та майстрам народного мистецтва району за багаторічну творчу працю, вагомий особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва на Ковельщині, високу професійну майстерність, з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва були вручені Почесні грамоти Ковельської районної державної адміністрації та Ковельської районної ради, а саме завідувачу клубом села Великий Порськ Федору Вишневському, організатору культурно-дозвіллєвої діяльності Ковельського районного будинку культури Інні Вознюк, директору будинку культури села Білин Валентині Повх, акомпаніатору будинку культури села Велицьк Анатолію Сколінчуку.

За вагомі творчі здобутки, високий виконавський рівень, активну участь у культурно-мистецькому житті Ковельщини та Волині також були нагороджені молодіжний гурт «Спалах» Центру культури і дозвілля смт Люблинець (керівник – Ольга Грицюк), народний аматорський колектив «Джерело» будинку культури села Скулин (керівник – Катерина Барчук).

З нагоди професійного свята теплі слова привітання звучали і від начальника відділу культури Ковельської районної державної адміністрації – Тетяни Матяшук та директора Ковельської централізованої бібліотечної системи, Заслуженого працівника культури України,голови Ковельської районної профспілкової організації працівників культури Галини Божик.

Кращих працівників галузі культури та народного мистецтва району було відзначено подяками відділу культури райдержадміністрації.

Завершилося свято чудовими концертними номерами у виконанні вокальної групи Поворської дитячої музичної школи, солістів Будинку культури із села Білин Сашка Шевчука, села Зелена Романа Морозова, села Поворськ Світлани Музичук, Голобського Будинку мистецтв Анастасії Романюк, учениці Поворської дитячої музичної школи Вікторії Потолкової, учениць Вербської школи Вікторії Жук та Ангеліни Макарусь, дуету з Люблинця: Анастасії Карпук-Сугак та Ангеліни Киричук, також лунав музичний дарунок від юного скрипаля Іванка Вороб’я із селища Голоби, аматорського колективу «Водограй» з Ковеля та зворушливо прозвучали поетичні рядки у виконанні Олени Місюри.

Читайте також: У Ковелі урочисто привітали працівників культури та майстрів народного мистецтва

 














Коментарі
11 Листопада 2018, 18:50
І так було споконвіку , Матящук(дівоча Лисюк) і Божик, в важливо бухали разом..... Тепер разом вручають подяки, а раніше за сумки приймали звіти в районі. Нічого не змінилося..... Отака КУЛЬТУРА в маси ....
12 Листопада 2018, 20:34
За що грамоти за що премії за що їм зарплати чому в будинки культури неходить молодь
13 Листопада 2018, 16:52
Премія успішно і культурно замочена в бані у Віктора в Тойкуті.
15 Листопада 2018, 22:10
Цікаво чию премію мочили в бані, і уточніть саме у якого Віктора в бані....бо ж у Тойкуті великий вибір елітних бань в яких можна помочити премію, і не тільки....
15 Листопада 2018, 22:14
а ви Тетяні Іванівні та Галині Михайлівні особисто наливали????чи ви особисто сумки передавали??? чи у вас є якісь докази???можливо відео, запис розмови....<br/>чи просто вас збентежило те, що вам грамота не дісталась, такому &quot;заслуженому&quot; коментатору?
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024