У Ковелі наводитимуть лад з розміщенням тимчасових споруд та конструкцій

12 Листопада 2018, 16:11
Тимчасові споруди у центрі Ковеля 5232
Тимчасові споруди у центрі Ковеля

Відділ містобудування та архітектури розробив проект рішення міської ради «Про впорядкування розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та тимчасових конструкцій на території міста Ковеля».

Цей документ буде місцевим нормативним актом, – зазначається на сайті Ковельської міської ради.

Пропонується затвердити комплексну схему розміщення споруд та їх архітипів, Порядок укладання договорів про встановлення особистого строкового сервітуту для розташування на землях комунальної власності пересувних тимчасових споруд, об’єктів благоустрою та тимчасових конструкцій на період будівництва об’єктів, місць проведення ярмарків. 

 



 

Споруди, які встановлені з порушенням обумовлених вимог, після закінчення дії договорів оренди землі та договорів про встановлення особистих строкових сервітутів підлягатимуть демонтажу. 

Порядок розміщення тимчасових споруд також визначає процедуру отримання паспорта прив’язки, розміщення пересувних тимчасових споруд з надання послуг у сфері розваг, на час проведення ярмарків, державних та місцевих святкових, урочистих масових заходів, відкритих майданчиків біля стаціонарних об’єктів ресторанного господарства.

Розташування тимчасових споруд надалі пропонується проводити відповідно до затвердженої комплексної схеми та затвердженого типового архітектурного рішення.

Проект рішення нині опрацьовується робочою групою у складі депутатів міської ради та представників відділів земельних ресурсів та економічного розвитку і  торгівлі. Велика увага приділяється схемі розміщення тимчасових споруд. Визначаються об’єкти, які підлягають реконструкції, демонтажу та перенесенню. Встановлюються вимоги щодо архітектурного рішення окремих споруд чи їх груп, щодо проведення благоустрою прилеглих територій.

Всі пропозиції та зауваження робочої групи будуть враховані у проекті рішення міської ради та внесені на громадське обговорення.

 


Коментарі
12 Листопада 2018, 18:24
А хто створив той безлад? Ті споруди не самовільно туди поставили договори не самі заключались.
12 Листопада 2018, 18:49
Всіх чорних та циган з шаурмою та пивом з міста
12 Листопада 2018, 18:55
а хто застьупник мера з комунальних питань? Кому баблосікі в карман течуть від афер з тимчасовими спорудами? А ну вгадайте з трьох разів.
12 Листопада 2018, 20:06
виросту. Стану і чемпіоном. і мером і ВСІ ці МАФИ ЗНЕСУ!
12 Листопада 2018, 20:53
не знесеш. Звідки будеш баблосісі брати? А су4сок за що будеш по курортах возити?
12 Листопада 2018, 21:00
Плєсєнь тупа. Я спочатку збрив бабло за встановлення, а зараз збрию за те щоб залишити. Зараз побіжать рєшати. А мені в депутати нада. Так що плєсєнь не суєтіться.
12 Листопада 2018, 21:02
Мой шаурма самий лютший і я мер за год аренда на привокзалка занес,буду на дорога шаурма продават
12 Листопада 2018, 21:03
А МОЯ ТОЧКА НІКОМУ НЕ МІШАЄ МОЇ ВСІ РОДИЧІ В МУСАРНІ РОБЛЯТЬ
12 Листопада 2018, 21:22
Правда дорогу проб'є обов'язково. Галино Вам сили і снаги.
12 Листопада 2018, 22:22
Коли то ти заніс???? Тепер не раз місяць, а раз в тиждень! Чурка ти не розумна. Тепер що було в місяць, зараз в тиждень! Мені Юлькі за депутатство скоро везти.
12 Листопада 2018, 22:39
Головне щоби мій приватний базар в проходах не чіпали,а то субсидії не дають ,за що жити на широку ногу
12 Листопада 2018, 22:42
За торгові точки за жовтою лінією платимо в пятикратному розмірі тоді і пожежна машина проїде та й вогнегасників не потрібно
12 Листопада 2018, 22:43
Ми наверх теж маємо давати
13 Листопада 2018, 01:01
Що ми спостерігаємо сьогодні навколо нас у світі? Основні загальнолюдські цінності, такі як: любов до ближнього, взаємодопомога, побожність, моральність, любов до рідної землі, рідного народу давно вже перестали бути визначальними орієнтирами в житті людей. Їх замінили такі “цінності”: безмежне грошолюбство, жорстокий кар’єризм, розпуста, сексуальні збочення, алкоголізм, наркоманія, розгул злочинності, абсолютна байдужість людей до всього що безпосередньо не стосується їхнього добробуту, спокою, інтернаціоналізм, космополітизм, зневага до національних традицій, рідної культури, яку замінили примітивна попса, одноманітна електронщина, дешеві слізливі мильні опери, жорстокі бойовики, паскудні комедії, отупляюча фантастика, порнографія. Саме такі жанри переважають в сучасній культурі. Варто також сказати про тотальну глобалізацію всіх сфер нашого життя. Особливо згубно на свідомість людей впливає всюдисуща реклама. Ми не думаємо і не приймаємо рішень самостійно. Реклама вчить нас як жити і що купувати, де відпочивати і за кого голосувати і т.д. <br/><br/>На зміну принципам расової і національної чистоти приходить шалена пропаганда міжрасових і міжнаціональних шлюбів, яка обґрунтовується брехливими, псевдонауковими теоріями. Всім же противникам цього ганебного явища пришиваються ярлики расистів, нацистів, шовіністів. <br/><br/>На зміну православному християнству приходить так зване „неохристиянство” з безліччю сект і церков, особливо небезпечною є тоталітарна секта „Свідків Єгови”, яка заманює людей у свої ряди. <br/><br/>Чому відбувається все це ? Хто зацікавлений в такому стані речей у світі? <br/><br/>Відповідь на це запитання одна: жидомасони. <br/><br/>Хто вони? Що вони? Яка Їх мета? <br/><br/>Жидомасони – це надзвичайно потужна організація. Члени масонських лож і жидівських організацій володіють найбільшими корпораціями, компаніями, заводами, фабриками, банками, засобами масової інформації (телебачення, радіо, газети, журнали, Інтернет), вони очолюють міжнародні фонди, організації, займають посади в урядах багатьох держав. <br/><br/>Отже, жидомасони мають величезний економічний, політичний, інформаційний вплив на життя у всьому світі. <br/><br/>Жидомасони пропагують і всіляко підтримують ті псевдоцінності, перелічені вище, прикриваючись „лібералізмом” і „сучасним сприйняттям світу”. З якою метою вони це роблять? Їхньою метою є перетворення всіх людей у світі, крім жидів, у тупу, примітивну отару „споживачів”.
13 Листопада 2018, 08:12
То всі штунди від жидомасонів
13 Листопада 2018, 11:01
Чому негри продають шаурму
13 Листопада 2018, 12:37
Наведення порядку з кіосками? Повірю, якщо почнете з КОНАЩУЧКИНОГО по Незалежності, 61
13 Листопада 2018, 14:03
Кіоск Конащука не буде прийнятий при любих розкладах. І ніхто мені нічого не зробить. Тому що кругом плєсєнь.
13 Листопада 2018, 15:54
Чому мовчать депутати ? Міська рада стала кишеньковою кіндеровською шарагою.Хто допустив встановлення цих архітектурних сарайчиків ?
13 Листопада 2018, 18:09
Складається враження що вся ця возня навкола впорядкуваня кіосків затіяна для того, щоб правдами і неправдами залишити конащучкин кіоск в дворі по Незалежності 61
13 Грудня 2018, 18:26
Головне аби негри торгували шаурмою в місті
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром