Екс-регіонал з Ковельщини сказав, що Янукович був «сволоч»

13 Листопада 2018, 09:46
Екс-регіонал з Ковельщини сказав, що Янукович був «сволоч» 4516
Екс-регіонал з Ковельщини сказав, що Янукович був «сволоч»

Політичні «одкровення» прозвучали на так званих зборах депутатів Ковельської районної ради.

Видання Район.Ковель повідомляло про те, що у понеділок, 12 листопада, через низьку явку обранці громади не змогли провести позачергову сесію і тим самим зірвали прийняття «газового» звернення до Президента України Петра Порошенка. Під час своїх виступів опоненти не шкодували один одного, докоряючи у теперішній і колишній партійній приналежності.

Голова депутатської фракції ВО «Батьківщина» Володимир Андросюк дорікнув, що сесію зірвала місцева влада, а голова районної ради Андрій Броїло входить до провладної в державі «Солідарності». У відповідь він почув від головуючого про злочини Комуністичної партії Радянського Союзу. На чергові закиди Андрій Петрович мовив, що особисто не був ні членом КПРС, ані членом Партії регіонів. Тут до мікрофона вийшов депутат від Аграрної партії, підприємець Юрій Хороших і почав запевняти, що не цурається того, що був колись регіоналом.

«Мало того, я на кожному шляху це доказую, що який був долар раніше. Янукович зрадив і мільйон членів Партії регіонів залишилися по Україні. Неправильний лідер партії у нас був обраний. Але давайте, якщо навіть розглянути період Майдану і скільки на сьогодні… Хто нанімав снайперів, що загинувші майданівці це не тільки люди звичайні, а й сімдесят міліціонерів загинуло. Значить протистояння комусь було вигідно. Тут ще до суда: чому не доведена вина того самого Януковича? Я за нього не заступаюсь. Сволоч він! Згідний цілком з цим», – заявив Юрій Хороших.

 

Юрій Хороших
Юрій Хороших

 

За словами Юрія Васильовича, на сьогоднішній день передумов для Майдану значно більше, ніж було в 2013 році. Мовляв, люди бояться просто.

«Люди просто бояться, бо тоді послугувало побиття студентів, а зараз їх не б’ють. Зараз мовчки, тільки бистренько по «уазиках» порозкидали. Двадц’ять-тридцять-п’ятдесят чоловік – і нема. Атошніки їхали в 2015 році, здається. Хотіли в Києві зробити… бистро їх там на місце поставили. Так що, ви це не закидайте. Я абсолютно не відмовляюсь ніде і ніяким кроком, що я бувший регіонал. Я цього не боюся говорити людям», – доводив Юрій Хороших.

При цьому він згадав комунальні послуги при Януковичу і зараз, та попросив, щоб Андрій Броїло пояснив йому: чому, коли був Майдан регіонали, не зважаючи на вилитий на них бруд, всі приходили на сесії, а сьогодні тільки один депутат від «Солідарності» прийшов, коли розглядається питання щодо ціни на газ?

«Ну чому, Андрій Петрович, такий збіг обставин?» – допитувався Юрій Хороших.

«Коли під час подій, які передували Революції гідності, ми ухвалювали рішення про створення народної ради, про звернення до Президента Януковича щодо припинення репресій і вбивств на Майдані, тоді нас викликали в прокуратуру. Фабрикували проти активістів та депутатів районної ради кримінальні справи. Це зараз відбувається? Цього зараз немає. Не прийшли на сесію, бо є така воля в депутатів», – роз’яснив Андрій Броїло.

 

Андрій Броїло
Андрій Броїло

 

«Ви кажете, що в той час викликали депутатів, був тиск з прокуратури, кримінальні справи. Яка з них була доведена до кінця? І чи це взагалі були кримінальні справи? Це ваші слова. Але назвіть мені хоча би одну кримінальну справу тоді, і що когось було засуджено на якийсь термін чи хоча б якийсь штраф дали», – хотів дізнатися Юрій Хороших, але відповіді не почув.

«Наш обласний начальник міліції тоді зараз губернатором Київської області працює. Значить він правильно все робив на той час», – голосно сказав хтось у залі, поставивши «крапку» в дискусії.

Коментарі
13 Листопада 2018, 14:49
Хороших, це той хто в Скулині місце депутата за шмурдяк купив? Чи той хто в Форексі чесних людей на бабки розвів? Риг є риг.
13 Листопада 2018, 18:11
А як це змінює те, що він сказав?
13 Листопада 2018, 19:14
Назвіть хоча б одну людину, кого він розвів.Напишіть прізвише і імя тоі людини?
13 Листопада 2018, 20:10
А який толк від районної ради в умовах децентралізації та створення ОТГ?
13 Листопада 2018, 20:17
Районні ради себе віджили так само, як і УКРОП. Підуть в небуття.
13 Листопада 2018, 21:44
Всі підуть в небуття. Питання часу.
13 Листопада 2018, 22:45
Колишніх реігоналу нема так само як колишніх мєнтів.
14 Листопада 2018, 00:12
так вони всі там і бютівці і регіонали і з солідарності разом горілку п'ють, а на публіку грають. Артисти, а може й клоуни.
14 Листопада 2018, 00:16
А Курилюк, колишній зам губератора, не регіонал??? Тільки й роблять те шо партії міняють. Завтра Ющенко прийде до влади знову всі будуть в Нашій Україні.
14 Листопада 2018, 00:33
Хара ще посмітюх з кізяком будуть глаголити про яникп, риг є ригом
14 Листопада 2018, 00:33
Хара ще посмітюх з кізяком будуть глаголити про яникп, риг є ригом
14 Листопада 2018, 23:04
Ти також я бачу-вмієш сховатись за підписом і любиш обсирати.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром