На Ковельщині рятувальники нагадали селянам правила безпеки в осінньо-зимовий період

13 Листопада 2018, 10:42
На Ковельщині рятувальники нагадали селянам правила безпеки в осінньо-зимовий період 2066
На Ковельщині рятувальники нагадали селянам правила безпеки в осінньо-зимовий період

Ковельські рятувальники провели подвірні обходи у селищі Голоби, а також селах: Нужель, Калиновник, Бруховичі, Вівчицьк та Погіньки в рамках проведення профілактичного відпрацювання житлового сектору в осінньо-зимовий період. 

Про це повідомляється на сайті ДСНС у Волинській області.

Обхід провели 12 листопада.

До проведення роз’яснювальної роботи та розповсюдженню пам’яток безпеки серед громадян щодо дотримання правил пожежної безпеки у індивідуальному житловому секторі залучались і представники селищної ради, і соціальні працівники. Особливою увагою рятувальники оточили громадян літнього віку, які проживають одиноко, а також сім’ї, де багато діток.

Під час проведення інструктажів місцевим мешканцям наголошувалось на дотриманні вимог пожежної безпеки у побуті та недопущення виникнення пожеж в екосистемах.

У ході подвірних обходів помешкань громадян учасники профілактичного заходу розповсюдили листівки з основними вимогами правил пожежної безпеки для житлових будинків. А також виявили і порушення правил пожежної безпеки: не в усіх помешканнях перед топковим отвором на горючій підлозі прибиті металеві листи розміром, а пічне опалення в окремих будинках експлуатується з порушеннями вимог пожежної безпеки. Про ці недоліки рятувальники повідомили керівництву Голобської селищної територіальної громади для їх усунення.

 







Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром