Ковельські медики рятували жінку від інфаркту

21 Листопада 2018, 08:08
Ковельські медики рятували жінку від інфаркту 2185
Ковельські медики рятували жінку від інфаркту

До центральної оперативної диспетчерської надійшов виклик від 75-річної жительки одного із віддалених сіл області, в якому вона скаржилася на пекучий біль за грудиною.

Фельдшерська бригада Шацького відділення ЕМД прибула на місце виклику. Оглянувши хвору та провівши ЕКГ-дослідження фельдшер діагностувала «Гострий інфаркт міокарду з елевацією ST», – повідомляють у Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Стан пацієнтки вимагав негайної госпіталізації.

Надавши їй на місці виклику екстрену медичну допомогу, бригада ЕМД автомобілем УАЗ розпочала транспортування.

Старший лікар ЦОДу на зустріч фельдшерській бригаді відрядив лікарську бригаду з міста Ковеля.

У місті Любомлі бригади ЕМД зустрілися, пацієнтку на ношах переклали в автомобіль «Пежо» і у задовільному стані доставили хвору в кардіологічний центр ВОКЛ для проведення екстреної коронографії та стентування судин серця.

Читайте також: Ковельські лікарі рятували пацієнта, у якого стався інфаркт

Коментарі
21 Листопада 2018, 15:54
Ото дожилися! Нема більше про що писати? То пишіть про пожежних, які виїжджають на пожежі і кожен раз ризикують своїм життям; про військових на Сході; про пенсіонерів, які виживають на 1400 грн. - оце подвиги. А лікарі роблять свою роботу, як і мільйони українців інших професій. То тоді пишіть про кожну людину, яка приходить у лікарню і отримує допомогу, або не отримує її - чим не тема для допису?
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром