Ринок у Ковелі може перетворитися на сміттєзвалище

21 Листопада 2018, 10:06
Ринок 7228
Ринок

Начальниця ковельського РЖКП №2 Наталія Гейко каже, що комунальне підприємство вже попередило підприємців центрального госпрозрахункового  ринку про розірвання з ними договору щодо вивозу сміття.

Щоправда, за її словами, таких на увесь базар нараховується лише троє. Члени постійної депутатської «житлово-комунальній» комісії, звісно ж, поцікавилися причиною такого радикального рішення, – пише ПроКовель.

«В нас там сплачує за сміття три людини. Ми їм дали попередження, що розриваємо договір. І запропонували людям заключити безпосередньо з ринком, тому що заключені договори з трьома людьми, а вивозимо сміття з усього ринку. Ніхто не дозволяє виносити сміття на кучу. Згідно з договорами, що з нами заключні, приїжджає машина, і в той період ви маєте принести і викинути своє сміття. Створення стихійного сміттєзвалища – це проблема не ЖЕКу – це проблема людей, які його створюють», – мовила Наталія Гейко.

Депутат міської ради Ігор Пініс, який теж є підприємцем на центральному ринку, стверджує, що комунальники не поспішають вивозити побутове сміття, тому воно постійно нагромаджується. Окрім цього, депутат наполягає, що сюди усякий непотріб ще й зносять мешканці прилеглих житлових багатоповерхівок, тому тут завжди брудно.

А начальниця ЖЕКу переконувала присутніх, що машина щоранку його забирає, втім, уже за кілька годин воно чомусь знову з’являється на тому ж місці.

Представник громади в міському парламенті Сергій Янок запропонував встановити на території ринку контейнери для роздільного сміття, щоб люди не витрачали час на очікування комунальної машини.

Начальник УКБ та ЖКГ міськвиконкому Андрій Стернічук повідомив, що у Ковелі до кінця року облаштують перші шість майданчиків (огороджені, з накриттям) у районі вулиці Володимирської для роздільного збору сміття.

Однак, що стосується ринку, то Гейко у своєму рішенні була непохитною: підприємці мають укласти договори на вивіз сміття з адміністрацією ринку.

Депутатів така позиція комунальника дуже занепокоїла, адже вони побоюються, що в такому разі територія ринку може перетворитися на суцільне сміттєзвалище.

Коментарі
21 Листопада 2018, 12:37
ЧИМ БІЛЬШЕ СМІТТЯ ТИМ БІЛЬШЕ БОБЛА
21 Листопада 2018, 12:55
З того часу, як Товстига прилаштував свою куму Памідориху на таку відповідальну посаду, в ковелі почався безлад. ся теритрія, закріплена за цією аферисткою заваленя сміттям. Сміттєвози маршрути поскорочували, не прибирається. Слюсарі і електрики ходять на виклики тільки за гроші. Начальниця - психована хамка. Додзвонитись до аварійної служби та й до керівництва неможливо. Товстига- коли сядеш в тюрму зі своєю падєльницею, ви вже задовбали все місто.
21 Листопада 2018, 13:43
нехай памідориха не бреше. Її працівники ходять і розривають договори на вивезення сміття не тому, що ніхто не платить, а тому що у неї нема чим вивозити. Самі її майстри кажуть, що у них немає техніки щоб вивозити сміття. А хоче та товстигівська наволоч зробити крайнім ринок. Не вийде. Ми будемо подавати в суд на те памідорне чудо.
21 Листопада 2018, 14:10
Люди злые и не воспитаные.У квждого человека есть имя. Обзывают и пишут гадости друг на друга. Ненависть и бардак..А попробуйте с любовью самое сильное оружие.
21 Листопада 2018, 14:11
На наступній сесії ми будемо ставити питання перед керівництвом міста про доцільність перебування Гейко і Товстиги на займаних посадах. думаю, що кадрові рішення будуть прийняті. Потерпіть, шановні ковельчани, ще трошки
21 Листопада 2018, 14:18
Такого як зараз в жеку при Гейко, ніколи не було!<br/>На звернення не реагують! Повна анархія!<br/>Роблять все аби нічого не робити!<br/>Ганьба гейко!
21 Листопада 2018, 14:45
Товстига, па чем в адесе памідори!!!!
21 Листопада 2018, 15:15
а може краще цю блядюгу поміняти поміняти !
21 Листопада 2018, 15:28
людину, яка веде себе по хамськи з людьми, зневажає своїх працівників, імітує робоу і наносить величезну шкоду місту - неможливо назвати їм&quot;ям по батькові. Язик не повертається. Памфідориха- це ще ласково.
21 Листопада 2018, 15:31
Памідорихо- скільки тобі платить чоловік за оренду приміщень і території РЖКП2?
21 Листопада 2018, 15:44
А як же та Помідориха виграла тендер на вивіз сміття з Нового року по всьому Ковелі? На спині у себе буде його вивозити????
21 Листопада 2018, 15:46
Плєсєнь, вона мені платить . Поки платить буде там.
21 Листопада 2018, 15:46
Плєсєнь, вона мені платить . Поки платить буде там.
21 Листопада 2018, 17:43
виграти, це ще не означає возити. Вересу Товстига теж напродавав тендерів на всі види послуг. І що з того вийшло? Дуля з маком. так і памідориха. І ті контейнери, що її купила міська рада не допоможуть її. Коли людина не здатна керувати процесом, то ти її хоч колеса золоті постав на машини, толку не буде.
21 Листопада 2018, 17:53
Льоля,прибери ларьки,податкова потирає
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром