У Ковелі автомобіль збив восьмирічного хлопчика

21 Листопада 2018, 12:34
ДТП у Ковелі 4187
ДТП у Ковелі

На вулиці Модеста Левицького у Ковелі 20 листопада автомобіль «Volkswagen Caddy» збив 8-річну дитину.

Автопригода за участю неповнолітнього трапилася по обіді, – повідомляють у СК поліції Волинської області.

За кермом «Volkswagen Caddy» перебувала 59-річна жителька Ковеля. Жінка допустила наїзд на 8-річного хлопця, який перебігав проїжджу частину за межами пішохідного переходу.

Пішохода госпіталізували.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за  ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудові розслідування тривають.

Читайте також: У Ковелі в ДТП зіткнулися три автомобілі

Коментарі
21 Листопада 2018, 15:31
Я розумію, що сьогодні свято архистратига Михаїла і очевидно автор вже вспів відмітити це свято чарочкою кави. Бо інакше знав би що Левицького звали Модест а не Михайло і вулиця в Ковелі названа на його честь.
21 Листопада 2018, 16:24
Автор відмітив свято Бухіїла...
21 Листопада 2018, 18:33
Хіба це був хлопчик? Казали у рожевій курточці дівчинка
21 Листопада 2018, 19:13
Авторам-поліцейським, які знаходяться в Луцьку, зроблено серйозне зауваження. Поліцейські щиросердечно визнали свою провину і покаялися. Сказали, що писали це ще вчора, коли свята архистратига Михаїла ще не було. Сьогодні свято Бухіїла не відзначали. Вони думали, що Михайло Левицький, то є місцевий національний герой. На колінах обіцяли більше не перекручувати назви ковельських вулиць.
21 Листопада 2018, 20:44
А КАК ЗДОРОВЬЕ РЕБЕНКА КОМУ ТО ИНТЕРЕСНО<br/>БУХАИЛЫ
21 Листопада 2018, 21:07
так для наших людей головне, що вулицю назвали не Модестом, а Михайлом
21 Листопада 2018, 21:53
Дивіться що поширюєте!!! У Ковелі НЕМАЄ! вулиці з назвою Михайла Левицького а є вулиця з назвою МОДЕСТА ЛЕВИЦЬКОГО!!!<br/><br/> Стосовано пішохідних переходів то на цій вулиці він ОДИН! (та й той знаходиться в такому місці - де якщо дитина або доросла людина надумає перейти вулицю - то водій не зможе побачити пішохода - заважає дерево, та й пішоходу за тим самим деревом не видно транспортногозасобу)!!!<br/><br/> Останній раз на вулиці Левицького встановлювали дорожні знаки і малювали пішохідні переходи декілька років тому - тоді якийсь камікадзе &quot;підрізав&quot; джип, на якому їхав Іван Сметюх. Щоб уникнути аварії водій автомобіля на якому їхав Іван Сметюх виконав маневр і вискочив на бордюр і внаслідок цього постраждало колесо джипа, яке вистрілило!!! Ось тоді на другий день і з&quot;явилися і дорожні знаки і пішохідні переходи!!! З того часу нічого не обновлялося - пішохідки облізли і їх ніхто не поновляв!!! <br/><br/>Не знаю, коли у вас обід, але ДТП сталося десь після п&quot;ятої години вечора - Саме в цей час приїхали поліція і швидка. Поліція на ділянці де сталося це ДТП призупинила рух транспорту (було два поліцейських автомобілі). Не повірю, що ДТП сталося по обіді - на вулиці постійно ходять люди, проїзджають автомобілі і ніхто не зупинився, щоб допомогти дитині!!! <br/><br/>Навіть знак після ДТП встановили біля будинку моєї мами, та й то заховали в повороті, що йде на вул. Велику Гончарну. <br/><br/>Моя мама живе в 100 метрах де сталося це ДТП!!!
21 Листопада 2018, 23:07
Водій зовсім не винен! Треба запитати батьків чим вони займаються, що не мають часу доглядати за дітьми. Я був свідком коли чоловік також розбив колесо, машину і спас дитину, але його судили, що він винен. А мати свого байстрюка випустила гуляти ввечері одного який не вміє вести себе на вулиці як і його мамка в кроваті!
22 Листопада 2018, 06:44
Мій зятьок теж там вишиває під кайфом я його так чекаю
22 Листопада 2018, 16:39
Звідки ти знаєш , винуватий водій чи ні, не тобі це рішати , хто ти така чи такий, закрий рот і помовчи, а як зіб’ють твою дитину тоді що ти скажеш? Сіла за руль вилуп очі на дорогу і їдь , ще треба перевірити чи та баба стара яка була за кермом вона взагалі добре бачить????
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром