Обурені ковельчани назвали Олега Кіндера «царьом города»

23 Листопада 2018, 15:21
Олег Кіндер 6732
Олег Кіндер

На сесії Ковельської міськради прості люди дивувалися, як цього хамовитого чоловіка могли обрати міським головою.

Під час пленарного сесійного засідання 22 листопада депутат міської ради Ігор Пініс попросив мера міста Олега Кіндера надати слово голові вуличного активу Любові Волковій для оголошення колективного звернення.

«Ми, мешканці мікрорайону вулиць Черняховського та Відродження звертаємося до представників прокуратури, ЗМІ, народних депутатів Івахіва, Гузя, Констанкевич, Ляшка, голови Волинської ОДА Савченка і просимо проконтролювати хід будівництва дороги по вулиці Відродження. Ми вже неодноразово звертались у різні інстанції, але, на превеликій жаль, наше питання гальмує міський голова Кіндер Олег Олексійович, який мотивує свою відмову нестачею коштів у міському бюджеті, і це повторюється із року в рік, починаючи з 2015 року», – сказала вона.

До колективного звернення громадяни додали копії відповідей-обіцянок місцевої влади, з яких видно, що іще в 2017 році мали асфальтувати вулицю Відродження – від перехрестя з вулицею Черняховського і до «Сільмашу» по правій стороні, по маршруту автобуса № 4, але з незрозумілих для мешканців причин роботи так і не розпочалися. Хоча у відповіді за підписом Олега Кіндера зазначено, що було виділено півтора мільйона гривень.

«Куди поділись гроші? Ми хочемо всі це знати! І чому до сьогоднішнього дня дорога й досі не починала ремонтуватися? Нічого не зроблено! Дорога від нашого перехрестя і до «Сільмашу» знаходиться у жахливому стані, який погіршується з кожним днем. Влітку не можливо дихати від кіптяви і неможливо їхати маршруткою. З кожним днем ями і вибоїни все глибшають. Їх стає все більше і більше. Всі каналізаційні люки по вулиці Відродження відкриті та закидані гілляччям. Освітлення від вулиці Чорновола і до «Сільмашу» немає. Скрізь суцільна чорна ніч, тільки бездомні собаки бігають цілими зграями. Наші можновладці нам вказують на депутатів міської ради, що мовляв винні вони», – заявила Любов Волкова.

Але договорити їй не дали, так як чиновники виключили мікрофон. Олег Кіндер мовив до депутатів, що у кого ще є звернення, то щоб передавали у секретаріат, і що «переходимо до питань порядку денного». Любов Волкова просила дати можливість закінчити виступ. Це саме просили й деякі депутати, казали, що дають їй свій час. Однак головуючий на це не звертав увагу, грубо порушуючи регламент міської ради, так як для оголошень звернень та запитів депутатам надається 30 хвилин, а він самоправно «обірвав» цю процедуру приблизно на 20-й хвилині. У залі стало гамірно. 

«Вибори «на носу», Олег Олексійович! Що ви собі думаєте?! Майте совість, в кінці кінців. Дайте мені договорити. Всі мешканці сидять. Наші представники з усіх вулиць. Дайте мені слово договорити», – намагалася «достукатися» до мера Любов Волкова.

«Вам слово було надано. Є регламент Ковельської міської ради і депутати про це знають, що депутат має визначений час», – вставила свої «п’ять копійок» секретар ради Віра Федосюк, захищаючи самоправство «боса», який не звертав увагу ні на кого.

«Царь города!» – з обуренням констатував хтось з присутніх мешканців вищезгаданого мікрорайону.

«Царь! А ви як думали? Отака «повага» до людей! І півтори хвилини в мене лишилося часу для виступу», – нарікала депутатка Галина Стасюк, які хотіла віддати голові вуличного комітету.

«А нащо нас слухати?!» – з іронією говорили громадяни, які прийшли на сесію.

«Олег Олексійович, не можете надати людям відповідь?» – спитався депутат Сергій Янок.

«Єєє, пан Янок, можете вийти на коридорі і дати відповідь», – порадив Олег Кіндер.

«Людина понад усе! Совість де?» – обурювалася від зухвалості можновладця Любов Волкова.

«Як можна в цій залі працювати?!» – погоджувалася із активісткою Галина Стасюк.

«Стасюк, або я зараз попрошу міліцію і вас виведуть, і будете агітацію проводити там у фойє», – пригрозив Олег Кіндер.

«Вас люди першого виведуть звідси», – запевнила депутатка.

«Так не один мер себе не вів, як ви ведете… Пишіть до Юлії Тимошенко всі! Така неповага до мешканців! Скільки можна в тих людей ноги вже витирати?!» – закликала Любов Волкова.

Нагадаємо, що свого часу Юлія Тимошенко залучила керівника волинської «Батьківщини» до проблеми у Ковелі.

Про хамство та зневагу Олега Кіндера до ковельчан можна розповідати багато. Та що там рядові городяни?! Чого тільки варті вигуки мера у сесійному залі до депутатів міської ради: «Вадік», «Сірьожа»…

«Іра, заклеїмо рота тобі», – сміявся Кіндер до депутатки Ірини Роїк.

І заявники із мікрорайону вулиць Відродження-Черняховського стали свідком чергових принижень до себе від «царя города».

Читайте також: Юлії Тимошенко написали про подвійні стандарти «Батьківщини», яка «рулить» у Ковелі

Коментарі
23 Листопада 2018, 17:29
саме Товстига відповідальний за стан комунального господарства міста. так що всі питання до Андрюши.
23 Листопада 2018, 18:26
Он наш общак греет-Олежка хороший поц
23 Листопада 2018, 19:45
Ремонт то розпочали.... але нащо ділити дорогу???
23 Листопада 2018, 19:54
Бидло. Не дай, Боже, з хама пана.
23 Листопада 2018, 20:03
Це не розмова між нормальними людьми в демократичному суспільстві..Це-навіть не цар,а рабовласник .
23 Листопада 2018, 20:42
Рабовласником він може бути лише тоді, коли навколо нього всі раби або холуї. Така нація. Так сказав перший президент Л.М.Кравчук. Сумно....
23 Листопада 2018, 21:25
Це вони добре зробили: дочекалися початку реконструкції, щоб звернутись з вимогою почати реконструкцію.
23 Листопада 2018, 21:39
Ну і шо? Всі ви плєсєнь! Мені насрати на вас всіх!!! Я йду в депутати в раду. Бабло пошті зібрав. Плєсєнь грьобана, жити не даєте спокійно.
23 Листопада 2018, 21:39
Ну і шо? Всі ви плєсєнь! Мені насрати на вас всіх!!! Я йду в депутати в раду. Бабло пошті зібрав. Плєсєнь грьобана, жити не даєте спокійно.
23 Листопада 2018, 21:47
А хто його вибрав?<br/>Маємо президента, депутатів, губернаторів і мерів таких, яких ми заслуговуємо<br/>Хто за гандонів голосував той хай і красніє
23 Листопада 2018, 23:01
Гавнюк він , а не царьок! Просто користується вашоб беззубістю! Як на Майдані скакати, то всі були героями, а тут дійсно рабами поставали!
23 Листопада 2018, 23:14
&lt;p&gt;йому колись [НЕЦЕНЗУРНЕ СЛОВО] рота закриють-були й нагліші&lt;/p&gt;
24 Листопада 2018, 00:53
Спочатку мого з рота вийміть, плєсєнь! Я вас вісім років трахаю ))
24 Листопада 2018, 09:05
нічого не буде ,прокуратура разом з воно кіндером крадуть гроші с бюджету !
24 Листопада 2018, 09:07
Кіндеру більше подходилап б роль пе полноцінного !
24 Листопада 2018, 13:57
В мене є білий білєт. І в Товстиги є, і ще в багатьох. Всьо схвачено
24 Листопада 2018, 13:58
Називайте царьом, то так себе буде іпочувати, то не царь-це ГІМНО, так його треба називати. Уявляєте читаєте у виборчих списках Кіндер а уявляєте ГІМНО. ХТО схоче голосувати за гімно?
24 Листопада 2018, 16:25
Другий раз хай з собою яйця тухлі беруть і закидають ними царька-хорька, бо як до нього людська мова не доходить то треба з ним на його мові говорити
24 Листопада 2018, 20:39
На наступній сесії - винести паразіта з зали і вкинути в мусорнік!
25 Листопада 2018, 17:04
Воно якось не так Хочеться когось обізвати .а шоб до вас ставились чемно
25 Листопада 2018, 23:07
Разом з Кнопихою на смітник
04 Грудня 2018, 02:37
Ви тількі, що і вмієте сидіти в фейзбуці і обсирати людей!
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024