У Колодяжненській ОТГ працюють над розробкою стратегії розвитку

28 Листопада 2018, 10:40
У Колодяжненській ОТГ працюють над розробкою стратегії розвитку 2548
У Колодяжненській ОТГ працюють над розробкою стратегії розвитку

У Колодяжненській об’єднаній територіальній громаді відбулося засідання робочої групи з питань підготовки стратегії розвитку Колодяжненської сільської ради на 2018-2027 роки.

Про це інформує Волинський Центр розвитку місцевого самоврядування, який створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою» та Мінрегіону України із посиланням на офіційний сайт громади.

У вступному слові заступник сільського голови Роман Осійчук зупинився на пріоритетних питаннях, що потребують термінового вирішення, а також на проблемах і викликах, які вимагають визначення та реалізації всеосяжних цілей.

Спеціаліст з проектно-інвестиційної діяльності Тетяна Когрушева представила презентацію соціально-економічного аналізу та звіт про опитування підприємців і мешканців громади.

Визначення стратегічного бачення громади та можливі сценарії розвитку і стратегічного планування окреслив у своєму виступі координатор робочої групи, радник з питань регіонального розвитку Волинського ЦРМС Петро Гуцалюк.

На основі SWOT-аналізу кожен член робочої групи мав можливість висловити своє бачення щодо управління територіальним розвитком, консультування змісту стратегії розвитку громади, актуалізовано дані та обговорено втілення їх у життя.

Пізніше радник Волинського Центру розвитку місцевого самоврядування Олена Кузьмич наголосила на важливості координації стратегії розвитку із комунікаційною стратегією, необхідності поширення кращих практик та історій успіху на сайті громади та сторінці у Facebook.

 






Коментарі
28 Листопада 2018, 19:32
Фуууу
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром