Колодяжне: відбувся захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю

01 Грудня 2018, 10:54
Колодяжне: відбувся захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю 1228
Колодяжне: відбувся захід до Міжнародного дня людей з інвалідністю

Напередодні Міжнародного дня людей з інвалідністю в Інклюзивно-ресурсному центрі у Колодяжному відбувся тематичний захід для дітей з особливими освітніми потребами та їх батьків.

Про це повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Facebook.

Захід відбувся 30 листопада.

Інклюзивно-ресурсний центр очолює Тетяна Демчук, а основним видом його діяльності є проведення комплексної оцінки розвитку дитини, надання психолого-педагогічних, корекційно-розвиткових послуг та забезпечення системного кваліфікованого супроводу дітей з особливими освітніми потребами.

«Уважне, милосердне ставлення до людей з особливими освітніми потребами є ознакою справжньої цивілізованості та високої культури. Одним із головних завдань влади – робити все від неї залежне, аби діти з особливими освітніми портебами відчували себе комфортно у суспільстві. Переймаючись буденними проблемами ми повинні замислитися над непростою долею людей з вадами здоров'я і не тільки у день 3 грудня, а й протягом цілого року не забувати про те, що вони потребують допомоги і уваги, а найперше – нашої посмішки та розуміння», – сказав перший заступник голови райдержадміністрації Роман Кульцман.

Гарним подарунком для усіх учасників зібрання стала мистецька програма підготовлення відділом культури райдержадміністрації та музичні номери у виконанні юних вихованок Ковельської школи мистецтв Анастасії Смаль та Оксани Левчук. Насамкінець на діток чекав приємний сюрприз – перегляд цікавого мультику та частування солодощами, а батьки стали учасниками тренінгу, що мав назву «Особливості виховання особливих дітей».

 












Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024