Відома ковельська боксерка Тетяна Коб провела майстер-клас для школярів

03 Грудня 2018, 12:39
Відома ковельська боксерка Тетяна Коб провела майстер-клас для школярів 4027
Відома ковельська боксерка Тетяна Коб провела майстер-клас для школярів

У рамках проекту «Healthy Schools: заради здорових та радісних школярів» у ковельській школі №3 провели захід «Запроси спортсмена у школу».

Про це повідомляє педагог-організатор Ковельської спеціалізованої школи №3 імені Лесі Українки Валерія Сагаль на своїй сторінці у Facebook.

У навчальний заклад завітала ковельська спортсменка, боксерка, чемпіонка Європи, бронзова призерка чемпіонату світу, 11-разова чемпіонка України з боксу, заслужений майстер спорту України Тетяна Коб. Дівчина стала першою в історії України представницею жіночого боксу на Олімпіаді в Ріо.

Захід розпочався з перегляду найяскравіших відеороликів та фото зі змагань спортсменки, а також презентації її найцінніших нагород, медалей та кубків. Потім учні мали змогу поспілкуватися з Тетяною, дізнатися усе, що їх цікавило. Багато питань звучало із зали, а спортсменка в свою чергу залюбки дала відповідь на усі з них. Після чого боксерка провела для усіх бажаючих майстер-клас. Учні з великим задоволенням повторювали кожен рух Тетяни, а деякі з них навіть стали в уявний ринг з спортсменкою.

За ініціативи Тетяни Коб під час зустрічі провели спортивну вікторину, на якій вона розіграла багато цінних подарунків. Після чого усі бажаючі взяли автограф і зробили фото з боксеркою. Зазначається, що і після закінчення заходу діти ще ще довго не відпускали Тетяну.

 









Коментарі
03 Грудня 2018, 17:49
Частіше треба проводити майстер-класи з нашими школярами. Спорт не привчає до паління цигарок, пьянству. Школярі повинні брати приклад з нашої спортивної зірки Тані Коб.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024