У Ковелі розвалюється об’єкт, в який вкладає гроші Світовий банк

04 Грудня 2018, 14:45
3811

Місцева влада стривожена ситуацією навколо запланованої реконструкції.

На щотижневій апаратній нараді ковельський міський голова Олег Кіндер жалкував, що під час недавнього робочого візиту до Ковеля голови Волинської облдержадміністрації Олександра Савченка він не встиг показати центр комплексної реабілітації дітей з інвалідністю, і в той же час висловив стурбованість іншим об’єктом.

«Показали тільки наш об’єкт, який має будуватися за гроші Світового банку, і який вже дорозвалюється. Я задав питання: яка його доля, яка доля проектів Світового банку? Бо в нас об’єкти, я не знаю… Вікторія Павлівна, у нас там по вулиці 40 років Перемоги десь починає щось робитися? Чи ви не контролюєте?» – поцікавився Олег Кіндер.

Начальниця відділу по управлінню майном комунальної власності Вікторія Васінович відповіла, що з цього приводу треба питатися у керівництва Ковельського МТМО.

«Нам якнайшвидше потрібно, щоб зайшли туди підрядники. Наскільки я знаю, конкурси повигравали якісь вінницькі фірми, тому ми не маємо кінцевого результату по цих об’єктах», – мовив Олег Олексійович.

Нагадаємо, що національні конкурсні торги «Реконструкція та капітальний ремонт приміщень під амбулаторії загальної практики-сімейної медицини, 10 об’єктів (1 фаза. Повторна закупівля)» оголосили у травні 2018-го, а розкрили 21 червня. Потому тривала оцінка пропозицій, за результатами якої фірмам надіслали акцепти. У підсумку підписано 6 угод із трьома фірмами, які мають зробити під ключ 10 приміщень у КовеліКовельському, Горохівському, Іваничівському, Локачинському та Любомльському районах.

Виконувати роботи за лотом № 1 (NCB-W-6.1.1.3/1) буде ТОВ «Вінницька будівельна компанія». Обсяг – реконструкція приміщень котелень під Зеленську амбулаторію загальної практики сімейної медицини на вулиці Ковельській, 43-А у селі Зелена Ковельського району, реконструкція приміщення басейну під амбулаторію загальної практики сімейної медицини на вулиці Відродження, 12-Г у Ковелі та реконструкція нежитлового приміщення під амбулаторію загальної практики сімейної медицини на вулиці 40 років Перемоги, 11 у Ковелі.

Тривалість виконання робіт – від 5 до 10 місяців. Загальна вартість всіх робіт на Волині – майже 79,5 мільйона гривень.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024