Як у Ковелі привітали військових з Днем Збройних Сил України

07 Грудня 2018, 12:00
У Ковелі привітали військових з Днем Збройних Сил України 5293
У Ковелі привітали військових з Днем Збройних Сил України

6 грудня відзначили День Збройних Сил України.

Голова районної державної адміністрації Віктор Козак, голова районної ради Андрій Броїло привітали особовий склад Ковельського об’єднаного міського військового комісаріату з нагоди Дня Збройних Сил України, – про це повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Facebook.

Під час привітання згадали останні обурливі дії військових сил північно-східного сусіда в Керченській протоці стосовно наших моряків, і висловив надію, що останніх вдасться якнайшвидше повернути додому.

«У країні – воєнний стан, і хоча ми не в переліку десяти областей, де він уведений, усі ми розуміємо, що робота за військовим напрямком активізувалася по всій території України, в тому числі і на Волині. Бо армія має зміцнюватися! Держава має бути готовою до різних варіантів розвитку подій! Але, простою мовою кажучи, за втіленням високих стратегічних планів стоїте ви, командири і рядові військовослужбовці, зрештою, звичайні люди зі своїм життям, проблемами і клопотами, радощами і гараздами! Тож бажаю усім вам, щоби все складалося якнайкраще як на вашій службі, так і в повсякденному житті», – сказав Віктор Козак.

На завершення, відбулося нагородження почесною грамотою голови райдержадміністрації та голови районної ради заступника військового комісара – начальника мобілізаційного відділення Ковельського ОМВК Валентина Прищенка.

 










Коментарі
07 Грудня 2018, 15:20
Ганьба можновладцям Ковельської міської адміністрації!!!
07 Грудня 2018, 16:07
Трохи є осіб з вищою військовою освітою в тепленьких кабінетах при погонах, окладах, які пов'язали своє життя з військовою службою. Питання: чого там, в окопах інженери, вчителі, музиканти, програмісти і т.д.?
07 Грудня 2018, 16:31
Точно.
07 Грудня 2018, 19:32
Тому що армія Народна і війна також<br/>Бідота з обох сторін кормить вошей в окопах<br/>А жирні коти рахують бобло <br/>За цей рік з Арміі звільнилось більше 10 тисяч офіцерів і контрактників переспектив ніяких<br/>матеріальне забеспечення так собі <br/>Крадеться все війна гібридна а дебілізм натуральний стопроцентний
07 Грудня 2018, 21:57
Військовий повинен служити у військовій частині та відточувати свою майстерність у володінні зброєю , і готуватися до війни або воювати захищаючи свою державу . Подивіться на цих вгодованих з подвійним підборіддям військових , які отримують не малі оклади за цю &quot;непосильну і небезпечну&quot; службу- діяльність ! А скільки таких в Україні ...??? Там що військовий запасу не справиться і за погони йому не потрібно платити та зараховувати військовий стаж !!! В Оксенчука , Прищепи та Прищенка обличчя вже не входить в об'єктив Ганьба і стид та позор таким ФІЦЕРАМ ...
07 Грудня 2018, 22:05
Військовий комісаріат сьогодні , це неврахований санаторій МОУ . Ух влаштувалися орли - військові . Тепло , добро і мухи не кусають, а стаж військовий капає. За це йому потрібно зараховувати мінімум 3 роки діяльності у військоматі за 1рік військового стажу. І то буде не справедливо по відношенні до тих хто служить у військових частинах.
08 Грудня 2018, 22:31
Ви дуже правильно це підмітили. Якщо це військові - то Надя Савченко взагалі має бути міністром оборони.
09 Грудня 2018, 00:00
не все так однозначно.. е там участникі бойових дій а е і приспособленці песионери при великих пагонах при ліпових справках участников...
09 Грудня 2018, 14:24
Військомати повинні бути при міських радах і керувати ними службовці , вони прекрасно виконають завдання по призову. Офіцер , сержант і солдат - це люди які зі зброєю в руках виконують свої обов'язки , а не сидять у теплих кабінетах ,де як пишуть вище тепло, добро і мухи не кусають , а військовий стаж іде ...!!! Якщо я не правий скажіть який сьогодні навчальний заклад готує цих &quot; спеціалістів &quot; . ??? Учасники бойових дій ,які придатні до служби повинні передавати свій бойовий досвід у військових частинах , а не в стінах військомату .
09 Грудня 2018, 21:27
Для тих, хто на бронепоїзді!!! Жоден посадовець районної, міської &quot;за обласну мовчу&quot; навіть не піснули, щоб привітати військовослужбовців військової частини, яка базується в Ковелі.
10 Грудня 2018, 09:56
Який потрібно закінчити військовий навчальний заклад , щоб стати офіцером військоматної служби . Я дуже люблю і переживаю за нашу Україну.
10 Грудня 2018, 11:17
Маю великий бойовий досвід і дуже переживаю тут у стінах військомату за захист України, ой як я переживаю не в казці сказати і не пером описати ... до заслуженого пенсіона допереживаюсь
10 Грудня 2018, 11:23
Лозунг воєнкоматчиків : - поки дурак навоюється , розумний наживеться ... За вашою спиною (мається на увазі тих кого вони призвали ) ми стоємо груддю і спиною захищаючи Україну !!!!!!!!!!!!!
10 Грудня 2018, 11:29
&quot;...привітали особовий склад Ковельського об’єднаного міського військового комісаріату з нагоди Дня Збройних Сил України, – про це повідомляється на сторінці Ковельської РДА у Facebook. &quot; , після цих дій з коментарями повністю згідний. У Ковелі є військова частина , є багато військових запасу які не один рік прослужили у ЗСУ... Г-А-Н-Ь-Б-А !!!!!!
10 Грудня 2018, 15:42
вай-вай оце вояки , цирк поїхав - клоуни залишились при погонах і хорошій зарплаті , вони всі зацікавлені в тому щоб на сході це продовжувалося вічність...щоб не залишитися без дармового хліба
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
22.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром