У Ковелі в магазині секонд-хенду сталася шарпанина між покупцями

07 Грудня 2018, 11:38
У Ковелі в магазині секонд-хенду сталася шарпанина між покупцями 17716
У Ковелі в магазині секонд-хенду сталася шарпанина між покупцями

У ковельському секонд-хенді відбулася сутичка.

Про це йдеться у судовій справі.

Інцидент трапився о 8-й годині ранку в магазині вживаних речей «Планета Секонд-хенду», що у Ковелі на вулиці Незалежності, 170-Б.

30-річний тимчасово безробітний ковельчанин підійшов до розкиданих на підлозі речей та хотів їх оглянути для подальшої можливої купівлі. Однак його почала шарпати за руки стороння жінка, щоб він не чіпав її речі. Виникла штовханина, під час якої лунала нецензурна лайка.

Патрульні поліцейські прибули на місце колотнечі за викликом жінки та склали на чоловіка протокол за дрібне хуліганство. Адміністративну справу невдовзі передали на розгляд суду.

«Перед відкриттям магазину адміністратор-продавець пояснила правила перебування і наголосила, щоб речі на підлогу покупці не кидали. Я намагався пояснити це жінці, щоб вона припинила вчиняти свої хуліганські дії, а саме розкидати речі по підлозі, на що остання почала ображати мене нецензурною лайкою, шарпати за руки та одяг», – розповів у суді чоловік.

Він запевнив, що не вчиняв дрібного хуліганства по відношенню до громадянки і на свій захист просив долучити до матеріалів справи фотографії, які зробив під час інциденту в магазині.

У судовому засіданні заслухали свідка, який розказав, що бачив, як в одному з відділів лежала на підлозі купа речей, до них підійшов чоловік та почав підіймати і оглядати, в цей час до нього підбігла жінка та почала шарпати його за руки та виривати речі, чим і спричинила конфлікт.

Ковельський міськрайонний суд прийшов до висновку, що протокол про адміністративне правопорушення складений патрульною поліцією безпідставно, ознак правопорушення в діях ковельчанина не встановлено, а тому справа підлягає до закриття.

Коментарі
07 Грудня 2018, 15:52
Ото довели вже народ, що за секонд бються...
07 Грудня 2018, 16:37
Хорошо что суд справедливо разобрался
07 Грудня 2018, 16:46
ковельчани, українці де ваша гідність?!!! Хіба при "тоталітарному режимі" ми носили недоноски від американських спідоносців? Я мабуть ніколи не надів би ту смердючу шмату на своє тіло. Жидомасони!!!!! Що ви зробили з народом? Чергова реформа призведе до того, що будуть душити один одного за сухаря, знайденого на сміттєзвалищі.
07 Грудня 2018, 17:25
Таке, відчуття, що це пише підприємець з ринку, який поставив захмарні ціни, на кончену якість і в нього ніхто нічого не купує
07 Грудня 2018, 18:38
жінка дурно поступила голота не стидно так вчиняти
07 Грудня 2018, 19:35
Голий голого трахає<br/>І кричить не рви свитку
07 Грудня 2018, 21:03
проблема полягає в тому що в ці магазини ходить чітко організована банда бариг. яка кашмарить уже декілька років відвідувачів магазину. послати на три веселі букви людину похилого віку це для них як добрий день. мужик красава респект і уважуха..
07 Грудня 2018, 21:04
Ті продавалки вже геть обнагліли, прості люди через них неможуть собі нічого купити. Хоч хтось зміг їх поставити на своє місце, таких людей побільше і буде порядок.
07 Грудня 2018, 21:10
Підтримую мужик краса, за стільки часу баригування цих продавалок знайшлась тільки одна людина яка непобоявшись висловила своє невдоволення, бо всі за очі тільки говорили....
07 Грудня 2018, 21:17
Правильно зробив пацан навів порядок.Зараз навіть в перший день можна спокійно зайти і купувати речі.Людиииии а ці речі що ви купуєте в неті чи в дорогих магазинах ви думаєте вони звідки ;з того ж самого секондаааа тільки не за таку ціну.Ця жінка це була група перекупщиків .
07 Грудня 2018, 21:26
рідко купую одяг на секонді, бо йти туди на перший, другий день привозу, то це нереально, тебе там просто заштовхають затопчуть і з рук вирвуть. обнагліли вкрай ці баригі, приходять всім сімейством і хапають все підряд, а потім хлам викидають назад, а хороші речі через інст продають, при чому накручуючи ціни інколи дорожче чим на новий одяг. кожен заробляє як може і вміє, але ж не втрачайте при цьому людяність. ви реально ведете себе там гірше свиней, хоч на камеру знімай.
07 Грудня 2018, 21:36
люди небійтесь говорити правду.ця банда варварським способом робить на секондах бізнес. недаючи простому пенсіонеру придбати собі одяг. сама неодноразово чула як ці бізнес леді принижують людей в даних магазинах
07 Грудня 2018, 21:57
Читаю коменти і розумію,люди перепродують речі з магазину. Можливо написати заяву в податкову щоб іх перевірили документи на підприємницьку діяльність,чи справно сплачуються податки в державу.
07 Грудня 2018, 22:15
Сама колись ходила в секонд хенд. За цими тварями нічого не можна купити.Вони перепродують шмоткі по базарах в Ратно,Вижва,Заболоття,Кузнецовск в три раза дорожче отам їх пропоную перевірити на підприємницьку діяльність як варіант.
07 Грудня 2018, 22:36
Хто хочаб один раз був у секонді на привозі той і знає хто такі продавалкі.Коли приходиш за пів години до відкриття магазину, стоїш у черзі 5-10 а коли відкривається магазин ти раптом заходиш остання.Бо бидло рішило що вони деректора цих магазинів і їм можна все..............
07 Грудня 2018, 22:40
А потім ці бариги оддихають два рази на рік у Єгипті їздять на крутих машинах і купляють квартири. А ми знашими зарплатами ледь кінці з кінцями зводимо і вимушені купляти собі одяг на секонді, і то за цими неадекватними нічо несхопиш.
07 Грудня 2018, 23:00
Я теж в цей день була там.Це просто страх, що ті бариги роблять. Поваги немає нідокого.А мужик красава,побільше би таких людей ,то був би порядок.А то всі бояться щось сказати тим баригам.
07 Грудня 2018, 23:59
а в поліції шо-бабораби,чи просто долбойоби?аксіома-коли приїзджаєш на конфлкт між тверезим чоловіком та бабою-відразу складай на сучку протокол навіть не вникаючи в суть конфлікту,не помилишся.
08 Грудня 2018, 01:42
Якi тут всi розумнi)). Всi пишут ,що вони бариги. Так ви такiж бариги,Як вони. Навiть через те ,що ви туди ходите))
08 Грудня 2018, 01:42
Якi тут всi розумнi)). Всi пишут ,що вони бариги. Так ви такiж бариги,Як вони. Навiть через те ,що ви туди ходите))
08 Грудня 2018, 01:42
Якi тут всi розумнi)). Всi пишут ,що вони бариги. Так ви такiж бариги,Як вони. Навiть через те ,що ви туди ходите))
08 Грудня 2018, 01:52
Хтось коментуэ,що вони вiдпочивають два рази в рiк)))<br/>А ви бiдолахи працюэте на одну зарплату.<br/>Так пiднiмiть свою сраку, i робiть теж самое,а не сидiть в телефонi,i не рахуйте чужi грiшi. Хто,Як може,так i заробляэ,а не сидить дома i чекаэ свою скудну зарплату <br/>I щоб ви знали , я э барига i вiдпочиваю не два рази в рiк,а три))
08 Грудня 2018, 02:19
Не була і не бачила,але знаю Його як Людину.Він хороший!!!Бо завжди захищає людей(зачасту бабульок),які знаходяться «Під тиском».І цей випадок-НЕ ВИКЛЮЧЕННЯ!!!І не більше....Це йому нічого не вартувало і штраф він ПРИНЦИПОВО не платив.Відтепер,матимуть змогу придбати собі речі ,люди-які ДІЙСНО цього потребують,а не ті,які спеціально створюють шайки в залі з товаром,задля реалізації власного бізнесу!
08 Грудня 2018, 02:42
Ти три рази ВІДПОЧИВАЄШ на рік,а люди,які,навіть,і «сракою своєю»не мають часу посидіти і відпочити вдома на дивані,ПРАЦЮЮЮТЬ,де тільки можна,щоб за комунальні пл заплатити і хліба купити і одяг купити не запідйомні їм ціни.Та заробляй собі і відпочивай,а коли будеш таким чином свої статки збагачувати..ЗНАЙ!!!!Люди,які «За справедливість» ще Є і завжди БУДУТЬ))
08 Грудня 2018, 04:22
Прошу не прирівнювати звичайних людей, які там одягаються, до таких неадекватних як ваша шайка!!!<br/>Якщо ви не можете відрізнити БАРИГУ від звичайного покупця, то я вам поясню- <br/>1Барига-це продавець, торговець, бізнес якого оцінюється як недостойний.<br/>2 Барига-це перекупщик краденого одягу. <br/>В вашому випадку все цілком вам всім підходить, бо ви КРАДЕТЕ його у звичайних людей!!!
08 Грудня 2018, 13:32
Як ви там всi &quot;гарно&quot; пишите, але в вашому крихiтному мозку нiяк не может вiдкластися те, що цi люди, теж тяжко працюють, щоб заробити собi копiйку, так як краiну уже останнiх декiлька рокiв доведено до вiдчаю, i украiнцi як можуть так i заробляють, щоб прокормить своi сiм' i. Вони ж не прийшли до вас додому i не забрали вашi речi , а так само як i ви пiшли до магазину, вiдстояли чергу, i разом з вами на рiвних правах зайшли до этого ж магазину. &quot;Не судите да не судимы будете&quot; е така Божа заповiдь, зробiть краще щось корисне для Украiни, а не перемивайте один одному кicтки.
08 Грудня 2018, 13:56
Ці мадами в селах продають ці лаха з націнкою в 200 процентів ,хіба ти незаробиш собіпри 50 процентних,вони як наша влада,заберу нагло все а потім продам ти хто не знає цін
08 Грудня 2018, 13:58
Гідність втрачають ті кому непотрібна стабільність,а той хто хоче справедливості перед судом
08 Грудня 2018, 13:58
Гідність втрачають ті кому непотрібна стабільність,а той хто хоче справедливості перед судом
08 Грудня 2018, 14:09
А на рахунок того чолов'яги, я можу сказати тiльки одне, як вам не соромно так нагло брехати , як написано вище , в той день я теж там була i <br/>бачила i його i ту жiнку, i все було навпаки, як викладено вище в статтi, так в той день у тiеi жiнки було бiльше речей, але вони були у неi в сумцi, а вiн дiйсно пiдiйшов, почав викручувати руки, пiдвищувати голос i розкидати речi по всьому примiщеннi, свiдком цих подiй також була i продавець. Не розумiю тiльки одного, якщо Цей чоловiк такий &quot; робiн -гуд &quot;, то чому вi н тут &quot;бориться&quot;з жiнками, якi не можуть себе захистити, а не з чоловiками на Сходi, де в даний час йде вiйна. На вигляд йому рокiв до 30, сповнений сил чолов'яга, направте своi Сили туди де це дiйсно потрiбно , а не витрачаете грошi на нi кому непотрiбнi суди, i потiм плачетесь, що хтось iздить на машинах , купуе квартири, чи вiдпочивае, це ж смiшно. Надiюсь у вас е вiйськовий квиток, вiйськомат буде дуже радий бачити в своiх лавах таку&quot; чесну&quot; людину. Можу також вам у цьому допомогти, щоб пришвидшити процес. На схiднiй Украiнi введений вiйськовий стан, нам дуже потрiбнi люди
08 Грудня 2018, 14:10
А на рахунок того чолов'яги, я можу сказати тiльки одне, як вам не соромно так нагло брехати , як написано вище , в той день я теж там була i <br/>бачила i його i ту жiнку, i все було навпаки, як викладено вище в статтi, так в той день у тiеi жiнки було бiльше речей, але вони були у неi в сумцi, а вiн дiйсно пiдiйшов, почав викручувати руки, пiдвищувати голос i розкидати речi по всьому примiщеннi, свiдком цих подiй також була i продавець. Не розумiю тiльки одного, якщо Цей чоловiк такий &quot; робiн -гуд &quot;, то чому вi н тут &quot;бориться&quot;з жiнками, якi не можуть себе захистити, а не з чоловiками на Сходi, де в даний час йде вiйна. На вигляд йому рокiв до 30, сповнений сил чолов'яга, направте своi Сили туди де це дiйсно потрiбно , а не витрачаете грошi на нi кому непотрiбнi суди, i потiм плачетесь, що хтось iздить на машинах , купуе квартири, чи вiдпочивае, це ж смiшно. Надiюсь у вас е вiйськовий квиток, вiйськомат буде дуже радий бачити в своiх лавах таку&quot; чесну&quot; людину. Можу також вам у цьому допомогти, щоб пришвидшити процес. На схiднiй Украiнi введений вiйськовий стан, нам дуже потрiбнi люди
08 Грудня 2018, 14:20
Ви мабуть не бували в цих магазинах і не знаєте що це за люди.Про яку чергу ви говорете,ви стійте в черзі хоч сутки, якщо ви не з цієї банди ви зайдете до магазину останні.Ці ЛЮДИ ТЯЖКО ПРАЦЮЮТЬ принижуючи честь та гідність покупців в магазині,тому що їх там банда.Їм абсолютно всеодно що про них думають люди.Я пів року як перестала ходити до цих магазинів,тому що нерви у мене невитримують дивитись на цей хаос,що розводить оця група людей.Вважаю заробляти гроші потрібно цивілізованим шляхом не принижуючи людей.............
08 Грудня 2018, 14:58
Висновки в вашому повідомленні не обгрунтовані, ви ж перші ділите людей на покупців , і як ви там написали &quot; банду бариг&quot;, я за справедливість. Відвідую ці магазини дуже часто в день привозу, декілька разів особисто зверталась до цих людей уступити якусь річ, яка мені сподобалась , і ці ж самі &quot;бариги&quot;, мені її віддавали. Вони такіж самі люди як і всі ми, і ці звинувачення в їхню адресу безпідставні. Це ще раз підкреслює те, що вами керує тільки заздрість і ненависть. Але в першу чергу треба лишатися людьми. Свого часу я так само як і ви сердилась на те що відбувається в цих магазинах, але розібравшись я зрозуміла що моя думка була хибною. А на рахунок черги , це говорить тільки той , хто в цих чергах ніколи не стояв, а приходив за 5_10хв. до відкриття і хотів бути першим. Особисто я приходжу на годину раніше до відкриття і стою ближче до входу в магазин, і ніхто мені не заважає стати в свою чергу.
08 Грудня 2018, 15:48
ВИ ТУТ ПИШЕТЕ ПРО КРИХІТНІ МІЗКИ ЖИТЕЛІВ МІСТА КОВЕЛЯ, ЯКІ НЕ РОЗУМІЮТЬ ВАШОЇ &quot; ВАЖКОЇ ПРАЦІ&quot; БАРИГ, ПРО ВІЙНУ І ВАЖКЕ ЖИТТЯ!!!(ВАЖКЕ ЖИТТЯ, НА ІНОМАРЦІ НА УКРАЇНСЬКИХ НОМЕРАХ І ВІДПОЧИНОК ПО ТРИ РАЗИ НА РІК ЗА КОРДОНОМ, ЯКИМ ВИ САМІ ХИЗУЄТЕСЬ В ПОПЕРЕДНІХ КОМЕНТАРЯХ!!!<br/>ЗАРАЗ ВАША ШАЙКА НАДІЄТЬСЯ СПРИГНУТИ НА ВІЙНУ І НІБИ ВИКЛИКАТИ ДО СЕБЕ ЖАЛІСТЬ!!! <br/>ХОЧУ НАГОЛОСИТИ, ЩО ЦЕЙ БЕЗПОРЯДОК, НЕАДЕКВАТНЕ СТАВЛЕННЯ ДО ЛЮДЕЙ І БАРИГСТВО ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ЩЕ З 2010 РОКУ, А ВІЙНА ПОЧАЛАСЯ В 2014 РОЦІ !!!! ВАМ ТОДІ ТАКОЖ ВАЖКО ЖИЛОСЬ, ЧИ ВПАДЛО РОБИТИ НА ЗАКОННИХ РОБОТАХ, А ЛЕГШЕ ВИШТОВХУВАТИ ЛЮДЕЙ З ЧЕРГ, МАТЮКАТИ ЖІНОК, НАВІТЬ ЯКЩО ЇЙ ЗА 60 РОКІВ, НАЙМАТИ ПІДЛІТКІВ, БАТЬКИ ЯКИХ НАВІТЬ НЕ ЗДОГАДУЮТЬСЯ ЧИМ ЗАЙМАЮТЬСЯ ЇХ ДІТИ, СКИДАТИ РЕЧІ НА ПІДЛОГУ, ТОПТАТИСЬ ПО НИХ СВОЇМИ БРУДНИМИ НОГАМИ, ЧИМ ВИ ЗАЙМАЄТЕСЬ БІЛЬШ ЯК 7 РОКІВ, ОСТАННІЙ ТИЖДЕНЬ ПРИДУМАЛИ ФІШКУ З КЛЕТЧАТИМИ СУМКАМИ, ЯКІ ТАКОЖ НЕ ДОЗВОЛЕНІ КЕРІВНИЦТВОМ МАГАЗИНУ!!!! ВСІМ ПО БАРАБАНУ НА ВАШІ ЗАРОБІТКИ, І ВАШІ ВІДПОЧИНКИ, ВИ НЕ МАЄТЕ ПРАВА ПРИНИЖУВАТИ ЛЮДЕЙ І ПОРУШУВАТИ ВНУТРІШНІ ПРАВИЛА МАГАЗИНУ, ЗАЛЯКУВАТИ І ПОГРОЖУВАТИ ЛЮДЯМ І НАВІТЬ КЕРІВНИЦТВУ МАГАЗИНУ!!! ВСІМ ВІДОМО, ЩО ВИ ЩЕ З 2010-2011 РОКУ ПИШЕТЕ РІЗНІ НЕПРАВДИВІ, БРЄДОВІ СКАРГИ В КНИЗІ ВІДГУКІВ, ЩОБ ВІЛЬНО ПОРУШУВАТИ ВСТАНОВЛЕНІ ВНУТРІШНІ ПРАВИЛА МАГАЗИНУ І ЩОБ ПРАЦІВНИКИ ВАС НЕ ТРОГАЛИ!!! <br/>Я БАЧИЛА ВАШУ ГОРУ В ТОЙ ДЕНЬ, ВОНА БУЛА, ЯК ЗАВЖДИ ВЕЛИЧЕЗНА І ВИСОТОЮ БІЛЬШ ЯК ПО ПОЯС ДОРОСЛІЙ ЛЮДИНІ, І ТАКОЇ СУМКИ В ПРИРОДІ ЩЕ НЕ ПРИДУМАЛИ, ЩОБ ТАКА КУЧА ВЛІЗЛА, ТАМ РЕЧЕЙ БУЛО НА 4 ВАШІ ФІРМЄННІ КЛЄТЧАТІ СУМКИ!!!! НА ЗАУВАЖЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ ВИ НІКОЛИ НЕ РЕАГУВАЛИ І ТАК САМО БУЛО В ТОЙ ДЕНЬ!!! ВАША БАНДА ЗА 8 РОКІВ НЕ ТІЛЬКИ ЛЮДЯМ КУЧУ НЕРВІВ ЗГРИЗЛА, А ЩЕ Й ПРАЦІВНИКАМ В УСІХ МАГАЗИНАХ ЕКОНОМ КЛАСУ В КОВЕЛІ!!!<br/>ЯК ВАМ НЕ СОРОМНО ПРИДУМУВАТИ РІЗНІ НАКЛЕПИ!!!! НІХТО ВАС НЕ ЧІПАВ, ЧОЛОВІК ВЗЯВ З КУЧІ 2 ВІШАКА, А ВИ ЯК НЕ НОРМАЛІ НАКИНУЛИСЬ НА ЛЮДИНУ, ДО РЕЧІ ТИЖДЕНЬ НАЗАД ПЕРЕД ЦИМ ВИПАДКОМ, ЖІНКА СПРОБУВАЛА ВЗЯТИ ВНУКОВІ КОФТИНКУ З ТАКОЇ Ж КУЧІ, БО РЕЧЕЙ НА ТРУБАХ МАЙЖЕ НЕ ЗАЛИШИЛОСЬ, ВСЕ БУЛО НА ПІДЛОЗІ, ТО ЇЇ ОБМАТЮКАЛИ І ВИДИРАЛИ НАЗАД ТОЙ ОДИН ВІШАК!!!!<br/>ПЕРЕД ТИМ ЯК ПИСАТИ НЕПРАВДИВІ ФАКТИ І НАКЛЕПИ В ІНТЕРНЕТІ І В КНИГАХ СКАРГ, ПОДУМАЙТЕ ПРО НАСЛІДКИ!!! ТОМУ, ЩО ВИ ВЖЕ ДОСТАЛИ ЖИТЕЛІВ МІСТА КОВЕЛЯ!!!!
08 Грудня 2018, 15:53
ЗАРАЗ ВАША ШАЙКА НАДІЄТЬСЯ СПРИГНУТИ НА ВІЙНУ І НІБИ ВИКЛИКАТИ ДО СЕБЕ ЖАЛІСТЬ!!! <br/>ХОЧУ НАГОЛОСИТИ, ЩО ЦЕЙ БЕЗПОРЯДОК, НЕАДЕКВАТНЕ СТАВЛЕННЯ ДО ЛЮДЕЙ І БАРИГСТВО ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ЩЕ З 2010 РОКУ, А ВІЙНА ПОЧАЛАСЯ В 2014 РОЦІ !!!! ВАМ ТОДІ ТАКОЖ ВАЖКО ЖИЛОСЬ?????<br/> ВСІМ ПО БАРАБАНУ НА ВАШІ ЗАРОБІТКИ, І ВАШІ ВІДПОЧИНКИ, ВИ НЕ МАЄТЕ ПРАВА ПРИНИЖУВАТИ ЛЮДЕЙ І ПОРУШУВАТИ ВНУТРІШНІ ПРАВИЛА МАГАЗИНУ, ЗАЛЯКУВАТИ І ПОГРОЖУВАТИ ЛЮДЯМ!!!!<br/>Я БАЧИЛА ВАШУ ГОРУ В ТОЙ ДЕНЬ, ВОНА БУЛА, ЯК ЗАВЖДИ ВЕЛИЧЕЗНА І ВИСОТОЮ БІЛЬШ ЯК ПО ПОЯС ДОРОСЛІЙ ЛЮДИНІ, І ТАКОЇ СУМКИ В ПРИРОДІ ЩЕ НЕ ПРИДУМАЛИ, ЩОБ ТАКА КУЧА ВЛІЗЛА, ТАМ РЕЧЕЙ БУЛО НА 4 ВАШІ ФІРМЄННІ КЛЄТЧАТІ СУМКИ!!!! НА ЗАУВАЖЕННЯ ПРАЦІВНИКІВ ВИ НІКОЛИ НЕ РЕАГУВАЛИ І ТАК САМО БУЛО В ТОЙ ДЕНЬ!!! ВАША БАНДА ЗА 8 РОКІВ НЕ ТІЛЬКИ ЛЮДЯМ КУЧУ НЕРВІВ ЗГРИЗЛА, А ЩЕ Й ПРАЦІВНИКАМ В УСІХ МАГАЗИНАХ ЕКОНОМ КЛАСУ В КОВЕЛІ!!!<br/>ЯК ВАМ НЕ СОРОМНО ПРИДУМУВАТИ РІЗНІ НАКЛЕПИ!!!! НІХТО ВАС НЕ ЧІПАВ, ЧОЛОВІК ВЗЯВ З КУЧІ 2 ВІШАКА, А ВИ ЯК НЕ НОРМАЛІ НАКИНУЛИСЬ НА ЛЮДИНУ, ДО РЕЧІ ТИЖДЕНЬ НАЗАД ПЕРЕД ЦИМ ВИПАДКОМ, ЖІНКА СПРОБУВАЛА ВЗЯТИ ВНУКОВІ КОФТИНКУ З ТАКОЇ Ж КУЧІ, БО РЕЧЕЙ НА ТРУБАХ МАЙЖЕ НЕ ЗАЛИШИЛОСЬ, ВСЕ БУЛО НА ПІДЛОЗІ, ТО ЇЇ ОБМАТЮКАЛИ І ВИДИРАЛИ НАЗАД ТОЙ ОДИН ВІШАК!!!!<br/>ПЕРЕД ТИМ ЯК ПИСАТИ НЕПРАВДИВІ ФАКТИ І НАКЛЕПИ В ІНТЕРНЕТІ І В КНИГАХ СКАРГ, ПОДУМАЙТЕ ПРО НАСЛІДКИ!!! ТОМУ, ЩО ВИ ВЖЕ ДОСТАЛИ ЖИТЕЛІВ МІСТА КОВЕЛЯ!!!!
08 Грудня 2018, 16:12
то ти пизда смердяча здорових чоловіків на убой відправляєш?ще й маєш можливість посприяти в цьому?кому це &quot;нам&quot; потрібні люди?сука кончена
08 Грудня 2018, 16:39
Тип мразь обІжена..Цей чоловік був в армії два рази за власним бажанням!! Має військовий білет, і ніколи не ховався від військкомату !!!<br/>Яке ти маєш право про нього щось говорити???!!! Прикриваючи свої незаконні дії війною і армією !!!!<br/>Яке ти взагалі туди маєш відношення???!!!<br/>Незаконно барижиш, податки не платиш, і врезультаті і армії не допомагаєш!!!
08 Грудня 2018, 16:50
Чому ви мене ображаете, я написала тiлько те що бачила, I висловила свою думку, а ви в черговий раз своiм текстом пiутвердили тiлько те , що ви дiясно е безробiтний чоловiк, який кидаеться в крайностi. Вiдношення до цих людей я нiякого не маю, але мовчати я теж не буду, так як це не правда.
08 Грудня 2018, 17:04
Також був свідком як ці мразі скидають речі на підлогу, а потім сидять на тій кучі і огризаються до всіх як бидло. Рекомендую керівництву цих магазинів навести у себе лад, а не, то можна і нащолкати по грязній пиці бариг
08 Грудня 2018, 17:17
Дякую за розумiння I пiдтримку, в цьому суспiльствi е люди якi певно в своему життi не добились нiякого успiху I викидають свою ненависть на iнших, ви не ображайтесь на цих людей, що таке пишуть, менi Iх вiдверто шкода. Попрошу бiльше в захист цих &quot;бариг&quot;нiчого не писати, так як iншi все одно вас не зрозумiють. Краще пiдiть до церкви I помолiться за iхне здоров'я .
08 Грудня 2018, 17:34
Пропоную людям які відвідують магазини секонд,не мовчати даній категорії людей при виявленні правопорушення, а навпаки робити їм зауваження,по можливості знімати на камеру.Зробимо бариг популярними у м.Ковель,...............
08 Грудня 2018, 17:35
Зрозумiло що це пише дружина людини , яка була причиною цього конфлiкту, (його було притягнуто до адмiнiстративноi вiдповiдальностi), пiдписуеться чужими iменами, щоб спровокувати людей знову на черговий конфлiкт мiж собою. Адекватнi люди не грубiянять не лаются I не ведуть себе так, не роблять iншим людям боляче. <br/>Менi вас шкода , бо ви нещаснi люди .
08 Грудня 2018, 17:45
У мене навiть е пiдозра на те, що этом хоче щоб люди пересварились мiж собою I пiдняли рейтинг &quot; район . Ковель&quot; Дуже попрошу, не лайтеся , пишiть все зважено та обдумано, так як це читае бегато людей. Миру нам всiм I добра, давайте будемо перед усiм людьми, а не гратись в чиicь бруднi iгри
08 Грудня 2018, 17:55
Прохання до людей,хто володіє інформацією про те де ці люди занімаються підприємницькою діяльністю.Неті,базарах, і т д, в які дні просьба поділитися інформацією.Дякую за розуміння..........
08 Грудня 2018, 18:10
Яка рiзниця де вони цим займаються, вони як брали речi так I беруть, навiть змiна правил не допомогла, все одно за ними не можна нiчого взяти, хоч I куч уже нема
08 Грудня 2018, 18:22
Хай собі беруть на здоровя.Але людей ображати, принижувати ніхто не має права.Різниця є велика так, як звучали слова про армію перевірим даних людей на сплату податків,і взагалі чи мають ці люди право займатись підприємницькою діяльністю..............
08 Грудня 2018, 19:38
Рекомендую керівництву цих магазинів навести у себе лад<br/>Цим Баригам надали таке право ЗНІМАТИ З ВІШАКІВ І КИДАТИ НА ЗЕМЛЮ самі продавці цих магазинів<br/>Я сама ходжу в ці магазини і бельше 10 речей я неможу взяти собі в руки і при цьому перебирати речі на вішаках<br/>ПРОДАВЦЯМ МАГАЗИНІВ РЕКОМЕНДУЮ ЗАПРОВАДИТИ ПРАВИЛО ..ЩО ВМІСТИВ СОБІ В РУКИ З ТОГО І ПЕРЕБРАТИ І КУПТИ ЩО ПІДІЙДЕ,, а не хатати все підряд і скидати на свої ГОРИ, а потім перебирати і віддавати (підкидати ногами(неодноразово бачила))непотрібні їм речі
08 Грудня 2018, 19:39
Многая літа цьому ЧОЛОВІКОВІ
08 Грудня 2018, 21:15
Вiдчуваеться почерк зграi, яка навмисне пише такi провокацii, щоб розiзлити народ, ви як тi собаки кидаетесь на людей , а вдiяти нiчого не можете.
08 Грудня 2018, 23:28
Читаючи вище написане зробив для себе висновок , щопи пишить тут дві-три людини, одназ яких є саме цією дружиною яка величаво преподносить царем свого чоловіка який доречі як непрадиво сказано &quot;сам отимав на горіхи від цієї дівчини&quot; шарпав її немаючи на це ніякого права і його ще називають героєм? Підняти руку на дівчину? Та його на кіл посадити мало! кращеб найшов би собі роботу, моя тобі порада.
08 Грудня 2018, 23:51
ковель - це куточок росії в нашій країні ,заповідник бидлоття і православного електорату юлі.
09 Грудня 2018, 00:52
Я з Ратного, у нас тоже є магазини гуманітарки, але ніяких куч нема, люди спокійно все купляють. Хочете подивитись на ваших торгашів, приїжайте завтра на базар!!!
09 Грудня 2018, 01:04
АРК, красава
09 Грудня 2018, 03:29
Якщо бидло баба порушує мої права, можу і нащолкати. В нас Європа, жінки рівні чоловікам
09 Грудня 2018, 03:29
А не , то не скигліть шо в вас прав менше
09 Грудня 2018, 09:10
Щолкай собi мiж ногами, якщо е по чому, а то видать уже все прощолкав
09 Грудня 2018, 09:17
Я теж за ту дiвчину, хто таке бачив щоб вцивiлiзованiй краiнi на жiнку руку пiдiймали, так, права у всiх рiвнi, а в Европi &quot; бабоненависникам&quot; не мicце. Це расизм
09 Грудня 2018, 11:12
По перше-у нас не Європа,а жола,а по друге-нормальна жінка знає своє місце в сім&quot;ї і в суспільстві і проживає життя не ображена і не бита,а наглих сук потрібно пиз-ити,а нормальний чоловік повинен бути чоловіком,а не мутантом-ханигою,як попередній коментатор,якого нагла сучка бере на арапа і для якого запах пиз-ятини найсолодший у світі і якому,перед тим як його чмирити його же баба прочитала йому лекцію про те що справжній чоловік на жінку руку не підніме,який при конфліктах втікає як пес побитий,а потім як песик прибігає, встає на колінця і просить &quot;дай мені пиз-и нюхнути,бо ламає&quot; та який деградував як чоловік до такого рівня,що для нього підстаркувата самка,яку ніхто не хоче їб-ти-мила дівчина.То іди і розпечатай її-джентельмен -європеєць засраний,а ще краще-забери її собі назавжди і рабуй на неї,поки не здохнеш.А у нас-слов&quot;ян,-завжди жінка була жінкою,а чоловік-чоловіком.
09 Грудня 2018, 11:18
і не було розлучень,дітей-сиріт,сиротинців,аліментів,т.п.,........,т.д. і пішло-поїхало......
09 Грудня 2018, 12:01
Да ніхто на жінку руки не підіймав , банда бариг шукає любий спосіб як не впасти лицем в гавно.Шкода що на сайті не можна викидати фото ‚як обіжені люди поводять себе у цих магазинах.Пізніше викинем фото в фейсбук , допоможемо хорошим людям стати мега популярними у нашому місті!!!!!!!!!!!
09 Грудня 2018, 12:01
Вийми лисину з поміж бабських ніг,позмивай патьоки бабської кончини та ставай мужчиною.Для початку перевали яку-небудь наглу сучку.Цим геройським вчинком виведеш себе зі стану прострації та введеш її.Після цього в мозгах настане проясніння,зрачки розширяться і побачиш,що навколо тебе борзі сучки,які корчать з себе слабих жінок,та сцикливі песики,які корчать з себе мужніх чоловіків-джентельменів.
09 Грудня 2018, 12:22
Ха-ха-ха
09 Грудня 2018, 12:40
Читаю все це I розумiю, що шайка -це група людей , пiдписана як регрес,прогрес та iм подiбнi, якi крiм приниження в дитинствi , бiльше нiчого не знали I не бачили, ось звiдки проросла ця ненависть, б'ються об стiну гооловою, спiлкуються нецензурною лайкою I бiльше в цьому життi нiчого не знають I не вмiють, окрiм того як ображати iнших. Менi дуже шкода вашоi дружини, але певно такого iдiота вона давно покинула. Миру вам та любовi вiд iнших. Не будьте таким злим, а то ж самi цим злом захлинетесь
09 Грудня 2018, 12:49
На цьому все, дякую за увагу, в цiй переписцi , спiлкуватися з групою людей , якi навмисне провокують iнаших I принижують iхню гiднiсть , бажання не маю. Люди схаменiться, не будьте iинструментом для гри в чужих руках
09 Грудня 2018, 12:58
Моя дружина тримається за мене як порядна жінка за х-й і на відміну від тебе на війну не виганяє,чучало миролюбиве.Ти,часом,не пасторша яка,-по світогляду,повадках та розуму-то геть схоже.
09 Грудня 2018, 13:25
Моi проповiдi не прошли дарма, з останнього Вашого повiдомелення роблю висновки, не такий ви й безнадiнний, як схочете, можете гарно написати. Миру вам та добра.
09 Грудня 2018, 13:29
ЩО ВСРАЛАСЯ?ІНТЕЛЕКТУ НЕ ВИСТАЧАЄ?ОДНА НАГЛІСТЬ І ДУРЬ В ГОЛОВІ?ТО СХОДИ ДО КОМЕНТАТОРА БИДЛО-НЕХАЙ ВІН ТЕБЕ ДОБРЯЧЕ ВІДТАРАБАНИТЬ В УСІ ДИРИ-ВІДРАЗУ ПОДОБРІШАЄШ ТА ПОРОЗУМНІШАЄШ.ХОЧА ЦЕ,НАПЕВНЕ,ДРОЧУН СТАРИЙ.ДВА МУТАНТА-ЗБОЧЕНЦЯ.
09 Грудня 2018, 14:11
Грiх ображатись на хворих людей, менi вас щиро шкода, бажаю щоб святий Миколай подарував вам мiшечок розуму, миру та спокою у душi
09 Грудня 2018, 14:22
Який святий Миколай?Я в ах-ї,-тут вже нічого не допоможе.Бажаю,щоб ваш бичара перевалив вас Сімейним Кодексом.
09 Грудня 2018, 14:31
Нi...... Cвятий Миколай тут не допоможе. <br/>Миру вам та любовi.
09 Грудня 2018, 15:14
Бажаю,щоб Дід Мороз подарував вам півметрового члена в неробочому стані,а ви його полагодили,причому,без допомоги рук,-а ну,чи розгадаєш такий ребус!!!
10 Грудня 2018, 04:05
Пропоную ,уважній такій зі своєю підозрою -Покупцю ,зважено і обдумано зібрати свої речі,взяти Баригу)),підхватити по дорозі Арк і туди ж на Схід «повалити» і хай тобі Там буде і добро і щастя ..P.S.там жінок також треба,не переживай!Звикли перекидати стрілки на інших!Піди і покажи приклад там!А після тебе може і інші....Я все написала . <br/>Дозвольте мені розкіш!!!Не спілкуватися з не приємними для Мене людьми))
10 Грудня 2018, 13:08
Прочитавши це все , мене цiкавить декiльва питань. Якщо ж та жiнка чи дiвчина така погана, то чому той чоловiк хизуеться тим що його побили, це ж сором. Чому вiн не зняв побоii, чому не подав на цю жiнку до суду. Це ж кримiнал.
10 Грудня 2018, 13:09
Прочитавши це все , мене цiкавить декiльва питань. Якщо ж та жiнка чи дiвчина така погана, то чому той чоловiк хизуеться тим що його побили, це ж сором. Чому вiн не зняв побоii, чому не подав на цю жiнку до суду. Це ж кримiнал.
10 Грудня 2018, 13:14
Хто ж тебе заставляе спiлкуватися. Туди бариг не беруть, вони по комiсii не придатнi будуть.
10 Грудня 2018, 14:44
Якщо ти не розбераєшся де шарпають а де б'ють,то це твої проблеми .А коли поліцаї приїхали на виклик мадам-баригі,і попросили показати хоча почервоніння на викручених руках то бідна не знала і що сказати.Бігали як обізяни скакали до правоохоронців. Таким методом вони думають що когось залякають,це ж смішно!!!
10 Грудня 2018, 14:52
Смiшно те , що нiхто нiкого не залякуе, проблема в людськiй заздростj
10 Грудня 2018, 15:00
Проблема полягає в людяності.Ти зайди в любий супермаркет і покидай все на землю.То тебе там бистро навчать правилам поведінки.
10 Грудня 2018, 15:27
Не порювнюй супермаркет до магазину вживаного одягу. В супермаркеттi e n-на кiлькiсть одного й того ж товару , а в магазинi вживаного одягу рiч в однiй одиницi.
12 Грудня 2018, 08:58
ПРИГЛАШАЮ ВСЕХ К СЕБЕ
12 Грудня 2018, 09:01
МЕНІ ТЕЖ БУЛО ВСЕ МАЛО
15 Грудня 2018, 02:30
Хоч насмиявся!!!
15 Грудня 2018, 02:30
Хоч насмиявся!!!
27 Вересня 2019, 14:54
Щоб не виписували тут і ті і ті, що одяг скидають і т.д., а продавців вже то заїб...ло, то потрібно вішаки вішати через 5 шт, один не тією стороною, щоб не могли схопити і скинути купу! Раніше так було, а потім чомусь в один момент перестали так робити!<br/>А зараз то взагалі, додумались, наймають людей, щоб їм одяг хапали, і в них потім ту річ за 10-15 грн купують, це просто капець!<br/>І складається таке відчуття, що там в продавці заодно, бо вже за стільки років, можна було б і придумати управу на них!
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром