Відомо, які заходи будуть у Ковелі під час новорічних свят

13 Грудня 2018, 15:14
Відомо, які заходи будуть у Ковелі пд час новорічних свят 4389
Відомо, які заходи будуть у Ковелі пд час новорічних свят

У Ковелі відбулось засідання оргкомітету з підготовки до зимових свят, зокрема Дня Святого Миколая, Нового року та Різдва Христового. 

Про це повідомляється на сайті Ковельської міської ради.

19 грудня в Палаці учнівської молоді імені Івана Франка відбудеться благодійна концертна програма до Дня святого Миколая.

Також 19 грудня у парку культури та відпочинку імені Лесі Українки на ковельчан чекає чимало цікавих заходів. Всі вони проходитимуть на парковій сцені.

О 15.00 год. розпочнеться ярмарок тематичних виробів ручної роботи майстрів нашого міста «Новорічний подарунок», продаж кондитерських виробів та товарів бджільництва. Усі охочі зможуть придбати сувеніри, зігрітись гарячими напоями.

О 17.00 год. – святкова концертна програма до Дня Святого Миколая «Святий Миколай іде – Різдво веде». Передбачені виступи аматорських колективів, танцювальний флешмоб, розіграш святкової лотереї. Організатори обіцяють хороші призи. Важливо, що ця лотерея буде благодійною і кожен, хто придбає квиток вартістю від п’яти гривень зробить свій внесок у хорошу справу. Адже зібрані кошти будуть передані Центру комплесної реабілітації дітей з інвалідністю.

І саме 19 грудня у Ковелі буде увімкнено ілюмінацію на головній ялинці міста та у центральній його частині.

У програмі також заходи до 500-річчя надання Ковелю Магдебурзького права. До речі, якщо хтось на День міста пропустив театралізоване дійство за твором Олени Мокроусової «Легенда про Ковель», то у вас є можливість побачити його 22 грудня у народному домі «Просвіта».

Також в цей день свої нагороди отримають переможці конкурсів відеороликів та фоторобіт, присвячених ювілею.

24 грудня у культурно-просвітницькому центрі ще одна цікава подія — презентація марки до 500-річчя надання Ковелю Магдебурзького права.

Відбудеться ряд мистецьких та фізкультурно-оздоровчих заходів. У культурно-просвітницькому центрі 28 грудня - відкриття традиційної виставки-конкурсу дитячих малюнків «Зимовий калейдоскоп».

У новому 2019 році на ковельчан чекає виступ церковних хорів «З Різдвом Христовим».

Серед заходів, на яких варто побувати – Різдвяні зустрічі з «Надією». 9 січня у народний дім «Просвіта» запросить зразкова студія естрадного співу «Надія». Сучасні патріотичні пісні звучатимуть в Палаці учнівської молоді імені І.Франка, де 16 січня відбудеться міський конкурс «Срібні дзвіночки».

Коментарі
13 Грудня 2018, 21:36
А в дворі будинку по Незалежності,61 буде свій хоровод - навколо конащучкиного кіоска, який будуть водити снігурка Конащучка, дід мороз Заїка, чахлик Конащук, і вівці, які голосують, не читаючи
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024